Skocz do zawartości
  • 0

Proszę o pomoc w wyborze roweru. 1100zł

Gość Tomasz

Pytanie

Gość Tomasz
Napisano

Witam serdecznie, proszę o pomoc w wyborze roweru, takiego do 1100zł jetem osobą o wadze ok 90kg, rower ma mi służyć głównie do dojazdu do pracy, oraz na wycieczki najczęściej po utwardzanej nawierzchni. Wybrałem taki oto model lecz zastanawiam się czy będzie to dobry wybór.

ROWER TREKKINGOWY SEKTOR X-TRAIL 28 SHIMANO ALU (2096349382) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gość
Napisano

ostatecznie jednak zdecydowałem się na Kross Hexagon v6 rama 19 model 2011, z osprzętem shimano, to mój pierwszy rower który sobie kupiłem, myślicie że dokonałem właściwego wyboru mieszcząc się w budrzecie 1200zł ???

Gość torpedo
Napisano

a

ostatecznie jednak zdecydowałem się na Kross Hexagon v6 rama 19 model 2011, z osprzętem shimano, to mój pierwszy rower który sobie kupiłem, myślicie że dokonałem właściwego wyboru mieszcząc się w budrzecie 1200zł ???

A pedała sobie od razu kupiłeś lepsze? .Bo to co Kross daje do tych modeli to przy twojej wadze nie wytrzyma miesiąca podróbka VP czyli FP. Wiem - sprzedaję.

Już nie mówiąc o tym że na przejażdżki to wybrałbym rower crossowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...