Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć,

jako, że mój 29er nabiera coraz bardziej realnych kształtów przyszedł czas na kupno amora. Mój wybór padł na rebe 29'.

Moje pytanie jest następujące: macie może namiary na sklepy internetowe lub stacjonarne gdzie można dostać ten widelec w dobrej cenie?

W bike-arena mieli za 1400 ale już podnieśli cenę do 1500 zł.

Czy jest szansa wyrwać go tanie (oczywiście interesuje mnie nówka) ?

Napisano

Na to wygląda.

Zdecydowałem się na zakup w bike-arenie.

Jeśli to nie problem, to podaj realną wagę amora po otrzymaniu przesyłki

Napisano

Dzień dobry. Pozwolę sobie wrzycic uwagę o zakupie RS Reba29.

Zamawiałem w Bike-Arenie tę Rebę w listopadzie 2011. Miały być do końca grudnia. Jeszcze przed Świętami pytałem czy na 100% będą mieli, bo do końca roku miałem dobry rabat w innym sklepie i od ręki mógłbym mieć Tower'a Pro za niewiele większe pieniądze. Na 100% miały być i co? D*pa! Dałem sobie spokuj. A teraz mają mieć towar w marcu... Po nowym roku kupiłem Tower'a. Zanim upały za oknem zelżały nieco, zrobiłem 50km na tym widelcu i uważam że jest jak najbardziej OK.

Na forum jest wątek o tym sklepie. Gdybym znalazł go wcześniej, nic bym u nich nie zamawiał.

Pozdrawiam

Napisano

Znam Rafały z bike-areny osobiście i wiem, że różnie bywa z jego obietnicami... Z tego co mi mówił przez telefon mieli już dostawę reby 29, ale wszystkie się błyskawicznie rozeszły. Nie wpłacałem żadnej zaliczki więc właściwie nic nie tracę.

Krótko mówiąc: pożyjemy zobaczymy.

Napisano

Sprobuj tutaj, chociaz nie wiem jak stoi waluta i czy Ci sie oplaci:

http://on-one.co.uk/i/q/FORSREBRL29/rockshox_reba_rl_dual_air_100mm_29er_fork_with_poplock

p.s.: Z opisu wynika ze waga nizsza niz podawana przez kolege Nabial - ciekawe czy to inny model czy pomylka w opisie? Kupilem z tej stronki ostatnio Rebe RL 120mm i u mnie waga sie zgadzala z opisem...

• 3 tygodnie później...
Napisano

Gdyby to kogoś interesowało to moja Reba RL model 2012 z rurą sterową 18.5 cm, gwiazdką, bieżnią sterów oraz manetką blokady skoku waży 1684g.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...