Robert Napisano 22 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Tak jak w temacie zablkowała mi się V-ka wogóle nie chce się poruszać, zdarzyło sięwam coś takiego ?? Jeżeli tak to jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 22 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 W jakiej pozycji się zablokowała? Moze chodzi luzno to wtedy sprezynka Hmm a tak to nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 22 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Ja tak miałe kiedyś w starych v-kach że sprezynka walneła i z jednej strony vaka lażał mi na obręczy. Kupiłem lepsze v-ki. Tamte były jakiś no name :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 22 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Jutro musze jechać po nowe V-ki bo po godzinie prób naprawy nadal nie działają, jedno ramie chodzi cholernie sztywno i nie chce wogóle odbijać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sime Napisano 22 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 A rozebrałeś Vke na części i wyczyściłeś i nasmarowałeś. Rozwiązania są różne ale generalnie Vka obraca się wokół piwotu. Mogło się tam dostać dużo syfu+ stary smar i się zatarło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 22 Lutego 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Miałem kiedyś podobny problem, nie chciały odbijać i odpowiedź znalazłem właśnie tutaj i tak się zaczęła moja przygoda z tym forum Spróbuj dać podkładki między łebkiem śruby a ramieniem hamulca. U mnie pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acinpreis Napisano 23 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 to faktycznie może byćjakiś syf. u mnie kiedyś tyle tego cholerstwa nalasł że ramie trzeba było młotkiem stukac żeby wylazło. A może to sprężyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 23 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Z piwotów można było zdjąc bez problemu, ale chodzi bardzo sztywno i nic nie moge z tym zrobić. Zresztą kupiłem dzisiaj nowe Alivio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.