Mod Team Franio Napisano 2 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Uwaga! Ankieta składa się z dwóch części, gdyż do jednego pytania można dodać tylko 20 odpowiedzi. Oddajemy głos w tej części, w której mieści się środek przez nas używany, a w tej drugiej części zaznaczamy "Wybrałem odpowiedź w części X". Oto lista środków dostępnych w ankiecie: - Finish Line Cross Country Wet - Finish Line Teflon Plus Dry - Finish Line Ceramic Wax Lube - Finish Line Ceramic Wet Lube - Finish Line KryTech Wax - Finish Line 1-STEP - Finish Line Road CR Pro Road - Olej silnikowy - Olej do łańcuchów w pilarkach - Olej do niszczarek - Olej b'Twin - Olej wazelinowy - Rohloff - White Lightning Epic Ride - White Lightning Clean Ride - White Lightning Wet Ride - Pedros Extra Dry - Pedros Road Rage - Pedros Syn Lube - Pedros Ice Wax - Pedros Chain'J - Pedros GO! - Shimano PTFE Lube - Shimano Wet Lube - Welditite TF2 Wet - Welditite TF2 Dry - Pro Gold ProLink Chain Lube - BRUNOX Top-Ket Dokładniejsze opinie można znaleźć tutaj: [smarowanie] Zalety i wady olejów do łańcucha - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa Wszelkie uwagi proszę kierować do mnie w formie PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gelo7 Napisano 30 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 chciałbym dodać do ankiety smar do łańcucha firmy eLUBE "DRY LUBE" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staryJanek Napisano 15 Września 2016 Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Ja używam prawie zawsze smaru do motocykli ,bo mam a że bardziej dbam o motor niż o rower wiec kupuje do motoru a rower.... ehh tak jak to bywa z młodszym bratem.. zawsze nosi to z czego starszy wyrósł zmywam zmywaczem do łańcuchów firmy NIGRIN a smaruje LIQUI MOLY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.