ErIxOn Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witam wszystkich ponownie, Mam taki problem. Złożyłem sobie kółeczko do tyłu ( thx rafaello thx kywak) koło wygląda tak dartmoor x-forrce + dt champion+ supra mt. Po 2 tygodniach ostrej jazdy żadnej centry i ogólnie za*****. ALE przyszedł czas na przód, więc zamówiłem sobie dobrą i sprawdzoną supre MT. No i na tym się kończą wszystkie jasne aspekty tej sprawy. Postanowiłem zamówić odpowiednik tylnej piasty do przodu DARTMOOR-a X-ROLLS-a i doszedłem do wniosku że miło by było wziąć od razu szprych. Ale kompletnie nie mam pojęcia ja to wymierzyć tym bardziej że nie mam piasty on live, a na stronce nie ma podanych konkretnych wymiarów. Jeśli możecie pomóżcie mi to jakoś wyliczyć, bo sam sobie kompletnie nie dam z tym rady. PS. Jeszcze jakie polecacie tarczóweczki (mechaniczne) do ostrzejszego street-u. Ja kmniłem nad win zip w miare tania alternatywa. Ale co to wogle za firma win zip? Jeśli ktoś testował to też bardzo proszę o odpowiedź. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 23 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Ze szprychami, to ciezko powiedziec, ale co to hampla, to black box i winzip nada sie . JAk chcesz to mam do sprzedania black boxa 180 mm na tyl z tarcza od Magury Julie (malo uzywany), jakbys byl zainteresowany, to wal na gg . Zycze dlugiej i prostej jazdy na mojej suprze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErIxOn Napisano 3 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Jak by ktoś na przyszłość potrzebował to długość szprych do piasty dartmoor x-rolls i obręczy alexrims supra mt wynosi 256 mm. A tak poza tematem to muszę się pochwalić że samzaplotłem i wycentrowałem kółeczko tylko kosztowało mnie to kupe czasu ale samoocena od razu podskoczyła do góry. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.