Skocz do zawartości

[szprychy] Długość Szprych X-Rolls + Supra MT

ErIxOn

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich ponownie,

Mam taki problem. Złożyłem sobie kółeczko do tyłu ( thx rafaello thx kywak) koło wygląda tak dartmoor x-forrce + dt champion+ supra mt. Po 2 tygodniach ostrej jazdy żadnej centry i ogólnie za*****. ALE przyszedł czas na przód, więc zamówiłem sobie dobrą i sprawdzoną supre MT. No i na tym się kończą wszystkie jasne aspekty tej sprawy. Postanowiłem zamówić odpowiednik tylnej piasty do przodu DARTMOOR-a X-ROLLS-a i doszedłem do wniosku że miło by było wziąć od razu szprych. Ale kompletnie nie mam pojęcia ja to wymierzyć tym bardziej że nie mam piasty on live, a na stronce nie ma podanych konkretnych wymiarów. Jeśli możecie pomóżcie mi to jakoś wyliczyć, bo sam sobie kompletnie nie dam z tym rady.

PS. Jeszcze jakie polecacie tarczóweczki (mechaniczne) do ostrzejszego street-u. Ja kmniłem nad win zip w miare tania alternatywa. Ale co to wogle za firma win zip? Jeśli ktoś testował to też bardzo proszę o odpowiedź.

Pozdro

Ze szprychami, to ciezko powiedziec, ale co to hampla, to black box i winzip nada sie :036: . JAk chcesz to mam do sprzedania black boxa 180 mm na tyl z tarcza od Magury Julie (malo uzywany), jakbys byl zainteresowany, to wal na gg ;) . Zycze dlugiej i prostej jazdy na mojej suprze :D .

• 2 tygodnie później...

Jak by ktoś na przyszłość potrzebował to długość szprych do piasty dartmoor x-rolls i obręczy alexrims supra mt wynosi 256 mm. A tak poza tematem to muszę się pochwalić że samzaplotłem i wycentrowałem kółeczko tylko kosztowało mnie to kupe czasu ale samoocena od razu podskoczyła do góry. Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...