ATT Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Cześć, Jest taki fajny konkurs w którym można wygrać realizację swojej wyprawy, jeżeli chcecie wesprzeć rowerową ideę na najwyższym poziomie (nad poziomem morza) możecie zagłosować na moją rowerową wyprawę na Aconcaguę - najwyższy szczyt Ameryki Południowej - 6962 m n.p.m. Według analiz które zrobiłem jest możliwe zjechanie z tego szczytu a także podjechanie większej części drogi. Głosuje się na tej stronie, po lewej stronie trzeba wpisać email, a następnie w odebranej wiadomości aktywować głos. http://www.alpinus-miejodwage.pl/508 Z góry dzięki za głosy Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszB Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Za świetny pomysł masz mój głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maltan Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Powodzenia ! Trudno by mi było wspiąć się na taką górę, a co dopiero wjechać rowerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yamaha1 Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 I mój głoś 4 You! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BUBUs Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Oby Ci się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qleek Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Mam nadzieję że ten konkurs wygrasz i zaliczysz tę górę. MASZ I MÓJ GŁOS! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Mój również.Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doom Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Jeśli wygrasz ten konkurs i podejmiesz próbę dobrze będzie mieć świadomość, że było się ułamkiem procenta Masz mój głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Głos poszedł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePkAr Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Ciekawy Pomysł !!! +1 głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anokhi Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Za nim przeczytałem o tej wyprawie na forum, info dotarło do mnie drogą pantoflową Głos oczywiście wysłany. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
after Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Kolejny głos ode mnie, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 +1 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTBike Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 +1 Oby Ci się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 3 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Głos oddany i aktywowany. Pozostaje życzyć powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krychood Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Powodzenia obyś zrealizował swoje marzenia związane z wyprawą. Oczywiście masz mój głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokulus25 Napisano 5 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 heh , też oddałem głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 5 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 +1 ode mnie.... Jesteś szalony i po... no wiadomo, pojechany... Tak trzymaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raffal72 Napisano 5 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Masz i mój głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zymelka Napisano 5 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 5 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Gratuluję wielkiego marzenia i pięknej idei Oby się powiodło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Dry Napisano 5 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Masz mój głos. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nickname Napisano 5 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 +1 Powodzenia, opisz dokładnie wszystko jak już wrócisz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CMIK Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Nie potrafię sobie wyobrazić jak masz zamiar tego dokonać, ale z całego serca życzę Ci powodzenia! Oczywiście masz głos ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.