iwan1245 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Witam , nie znalazłem takiego tamatu , który by mi pomógł . Chodzi o to czy jest taka możliwość żeby ilość śrub mocująca tarcze wynosiła 5 zamiast 6 , ponieważ jedna śruba mi się połamała i utkwiła w środku i nie mogę jej wyciągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Oczywiście, nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qdlaty123 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Mimo wszystko popracowałbym nad piastą.... małe wiertło w dłoń, wywierć dziurkę np. 2,5mm wiertłem......wsadź w nią "wykrętak".......i wykręcaj.....może zadziała i odzyskasz tą śrubkę, na której tak bardzo Ci zależy..... Ewentualnie wizyta w pierwszym lepszym warsztacie samochodowym....zrobią bez problema....15zł odpalisz i po kłopocie...warto spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoshimitsu9 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Wiesz co a ja w ogóle. nie widzę sensu pytania szczerze mówiąc - przecież z 6 jeżeli jednej nie ma nic się nie dzieje, byłbym problem jakby było na odwrót Śmiało jeździj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Są tacy którzy jeżdżą na 3 śrubach w tarczy i mają się dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qdlaty123 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Śmiało jeździj W sumie mają rację koledzy....w samochodzie też przecież są 4 lub 5 śrub w każdym kole.....więc co za różnica jak jednej zabraknie? Trochę zabawy w domowy warsztat, a ile radości z odzyskanej śruby....może akurat to ta najważniejsza w komplecie była Poza tym jak będziesz chciał sprzedać koło, piastę - to nikt ci jej nie kupi a im później tym gorzej będzie to wyciągnąć ja dla samej estetyki i czystości sprzętu bym się pobawił.... Kolega zrobi jak uważa.... pozdrolele Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 1 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Chyba nie ma co dalej dywagować na ten temat, wszystko zostało wyjaśnione Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.