Andrew Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Cześć! Do napisania tego posta skłoniła mnie tragiczna jakość usług świadczonych przez inpost. Kolega z Zielonej Góry przesłał mi do Nowej Soli, miasta oddalonego o 21km, paczkę w poniedziałek, 30. stycznia. Paczka nadal nie dotarła. Dzwoniłem na infolinię i obiecano mi, że paczka dojdzie na pewno w piątek 21km w 5 dni ? To daje średnią prędkość 0,175km/h. Czy przypadkiem żółw nie idzie szybciej ? Szczerze odradzam wszystkim dziadowski inpost. Poczta jest wprawdzie nieco droższa, ale przesyłki dochodzą zdecydowanie szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeflo Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Ja ostatnio też korzystałem z usług Inpost . Paczka Gdańsk - Kraków , dwa dni . Także mi się chyba jakoś udało Na razie korzystałem tylko raz , także albo ty miałeś pecha , albo ja szczęście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 1 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 no ja korzystam drugi raz. Za pierwszym razem paczka szła od piątku do wtorku, więc to można jeszcze przeżyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Potwierdzam słowa poprzedników. Za każdym razem jak korzystałem z ich usług przesyłka dochodziła w dłuższym czasie, niż dostarczałaby to Poczta Polska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Miałem okazję korzystać z usługi paczkowej INPOST jakieś 4-5 lata temu. Paczka z Krakowa do Warszawy szła blisko 3 tygodnie. Jak widać znacząco nie poprawili jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 7 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Siedzę w temacie na co dzień to się wypowiem krótko - masakra z terminami jest lepiej wybrać kuriera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.