Sime Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Mam taką sprawe ponieważ chciałem wymienić sprężyny w hamucach na tytanowe. Chce je wykonać ze szprych Ti niecieniowanych o średnicy jalepiej 2mm. Tylko mam problem bo ostatnio jest trudno dostać takowe. Czy ktoś może się na nie natknął ostatnio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DENI Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 nie to forum ;] lb zaprasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sime Napisano 22 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Wiem ale myślałem że ktoś z tego forum się natknął na nie bo nie chce zamawiać całej paczki (18szt) z zagrnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 22 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 DT ma w swojej ofercie takei szprychy z tego co wiem , ale czy uda ci sie kilak sztuk kupic moze tak , spr u dystrybutora podzialac , albo poszukac moze ktos ma kilka sztuka , badz ze sklem w swoim miescie rozmawiac czy da rade kilka sztuk sciagnac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.