JagusStunter Napisano 31 Stycznia 2012 Napisano 31 Stycznia 2012 Witam wszystkich. Już od dluższego czasu śmigam sobie moim hexagonem v2 na tylnym kole, lecz ten rower jest juz dla mnie za slaby. Potrzebuje czegos wiekszego z lepszym osprzetem. Tak jak w temacie, mam do wydania 1500zl. Na pierwszy rzut oka spodobal mi sie cross Panic. 15" rama ktora idealnie pasuje do mojego wzrostu no i osprzet tez niczego sobie. Czy uwazacie ze zakupienie panica bedzie wyrzuceniem kasy w bloto? Nie potrzebuje go do jakiegos skakania its. Tylko jazda na tylnym- Whelee + tricki. Wrazie czego piszcie swoje propozycje. Z góry dziękuję
HashMap Napisano 31 Stycznia 2012 Napisano 31 Stycznia 2012 A2 do tricków niezbyt się nadaje. Panic jest ok. Mój kolega za 1500zł kupił Kona Stuff w świetnym stanie, ale wątpię, by udała Ci się taka sztuka.
JagusStunter Napisano 31 Stycznia 2012 Autor Napisano 31 Stycznia 2012 @rkopec 16 No moze i tak, ale chcialbym aby rama szla tak jak np w panicu chodzi mi o to zeby byla nieco skoszona;)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.