Skocz do zawartości

[Ostrów Wlkp/Kalisz] chętni na wspólne wypady

A7x

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nic nie umarło, co zresztą widać na załączonym obrazku.

Jutro mam cały dzień wolny, może ktoś chciałby się spotkać?

(jutro) Jeśli tak, miejsce dowolne :).

Należy jedynie pamiętać, że dojeżdżam z Kalisza,

więc nie ma co przesadzać od razu :D

Sorry za dziwne formatowanie tekstu,

ale piszę tego posta z telefonu :D

Napisano

Hm a tak z ciekawości: można kiedyś by zarezerwować orlika na grę w siatkówkę.

Potrzeba 4-6 osób chętnych :) Ale to po integracji.

Ja mam piątek po pracy CHYBA wolny, więc wstępnie możemy się umówić ZUS, wysocka 1b godzina 17/18(no chyba, że uda mi się na 16:30), cel Trzcieliny, skoro tego 1.05 do Antka ? :)

Potwierdzę dopiero wieczorem.

Napisano

Ja korzystam :teehee: siedzę na działce i się obijam na słoneczku. Oczywiście rowerkiem tu dotarłem :P. Zakombinowałem nawet internet, więc teraz już nic mnie nie ominie B). Zamierzam naprawić farelkę, bo w nocy może być tutaj trochę zimno :w00t:. No możemy się ruszyć jutro na Trzcieliny jeśli Wam się chce. Nie widzę problemu. Żebym tylko w totalnych ciemnościach nie musiał wracać, bo na tych wiochach psy spuszczają :laugh:.

Napisano

A ja dziś po zmianie klamek z plastykowych na DeOne Merida się zapomniałem i przeleciałem przez kierownicę ;) Po 3 km mnie nogi napieprzają więc trzeba poprawić forme macie jakiś sposób?

Napisano

A ja dziś po zmianie klamek z plastykowych na DeOne Merida się zapomniałem i przeleciałem przez kierownicę ;) Po 3 km mnie nogi napieprzają więc trzeba poprawić forme macie jakiś sposób?

hahah bo DeOne są najlepsze;p z tragicznych spowalniaczy robią hamulce;p a wizualnie i konstrukcyjnie jak Avid FR5 :)

Powiadacie 50km?? :) Czyli my z Kalisza ile 90 ?? Toż to wyzwanie, To może do Ostrowa podjadę samochodem, a za to dziewczyne zabiorę :)

Napisano

Panowie do Antonina jest około 25 km.

Na Trzecieliny hmm 10 km około od ZUS-u w Ostrowie.

Więc z Kalisza macie 40 km w jedną stronę, 80 km w dwie.

Jutro jeśli już, to pojedziemy na Trzcieliny, pogoda ma być wyśmienita :)

Jako, że mam dłuugi weekend, a pogoda ma być super- nawet do 30 stopni możemy w jakiś dzień nawet umówić się na grilla/ognisko gdzieś.

Co o tym sądzicie ?

Co do formy- ona sama się pojawi przy regularnej jeździe :)

Dodatkowo można pobiegać, jakiś sport zacząć uprawiać- możliwości jest masa, po prostu aktywność fizyczna.

Napisano

Pogoda jest świetna! Taką sobie wymarzyłem :P. Jutro ma być jeszcze ładniej.

Michał - jak zaczniesz częściej jeździć nawet raz w tygodniu to i tak forma będzie lepsza za każdym razem (to wystarczy). Wiem po sobie. Gdybym jeździł częściej to już w ogóle, ale jest coraz lepiej ^_^.

W takim razie czekam na jutrzejszy dzień :teehee:. Powiedzmy, że będę w Ostrowie na Piaskach o godzinie 16:00. Jeśli ktoś się przyłączy to bardzo się ucieszę. Moglibyśmy trochę posiedzieć i pogadać, później dołączyć do kolejnych osób czekających pod ZUS-em w Ostrowie. Decyzję zostawiam Wam :thumbsup:, ale jak się pewnie domyślacie muszę być na miejscu trochę wcześniej. Mówię wcześniej, ponieważ bardzo ciężko jest trafić z godziną. Jeśli ktoś napisze na forum, że "za chwilę mamy się spotkać", to łatwo się domyślić, że wyruszając dopiero z Kalisza będę miał lekkie spóźnienie :sweat:.

Mam nadzieję, że sytuacja w miarę się wyjaśni, bo mam ochotę nabić trochę kilometrów :D.

Napisano

Ok, jutro pod ZUS-em o godzinie 17 zbiórka :) (wysocka 1b)

Ja będę czekał przed wejściem do budynku.

Generalnie pogoda jest owszem ładna- ale noce są strasznie zimne, rano też przyjemnie nie jest.

Jak do pracy jadę, to jest ziąb niesamowity, za to jak wychodzę, to grzeje niemiłosiernie- przez to już podłapałem katar, ale dawka szokowa cytryny mam nadzieję, że coś da :laugh:

Wezmę ze sobą aparat, byśmy mieli pamiątkową fotkę, tylko nie wiem, czy tutaj zamieszczę, bo od chętnych na kolejne spotkania się nie opędzimy :teehee:

Napisano
Wezmę ze sobą aparat, byśmy mieli pamiątkową fotkę, tylko nie wiem, czy tutaj zamieszczę, bo od chętnych na kolejne spotkania się nie opędzimy :teehee:

Hahaha jaki skromniś :laugh:.

Godzina mi odpowiada jak najbardziej. Zamawiam grupowego fociaka :woot:.

Napisano
ak zaczniesz częściej jeździć nawet raz w tygodniu to i tak forma będzie lepsza za każdym razem (to wystarczy)

jeżdzę codziennie ok 1,9km wg mapy google trasa ul.chłopickiego - ul.poznańska 43 (szkoła)+ do sklepu chłopickiego-dino krotoszyńska ok 1km(3-4 razy dziennie) nie mam już siły pedałować :)

Napisano

Fociak będzie :D

Kolega mnie zaczepił dzisiaj i okazało się, że też jest chętny, zobaczy tylko, jak z czasem wyjdzie :)

Także +1 :P

Napisano

A ja tak jeszcze raz przypomnę, że w niedzielę o 10 w Kaliszu spotykamy się na moście koło teatru na akcji "kręć korba z K.O.R.B.A" jak ktoś ma ochotę i czas to zapraszam!! ;)

Napisano

Pogoda jak widać dopisuje, niebo kryształ :D

Tak więc sumując Wasze wypowiedzi, lista obecności tak się przedstawia:

1. A7x +1/2 osoby

2. Gaco

3. Stachmaister +dziewczyna(?)

4. Kocisko90 (?)

5. Tom3

Ja będę, jak już wspominałem czekał o godzinie 17:00 pod ZUS-em na ul. Wysockiej 1b w Ostrowie Wlkp. (pewnie dotrę nieco wcześniej) na Was :)

Cel podróży, to Trzcieliny, z Ostrowa około ~10 km, z Kalisza troszeczkę dalej :)

Swoją drogą możemy kiedyś zrobić wypad do kaliskiego parku.

Ostanio tam byłem i takie oto widoki się trafiły :D

523090_358923147488290_100001118224952_1016534_1803561880_n.jpg

Napisano

Wróciłem z działki do domu, po drodze w parku miejskim widziałem dwóch osobników K.O.R.B.A :teehee: + jeszcze jakiś typ ubrany na cywila - jak ja wtedy. Ogólnie to trochę mi szkoda tej pogody i pewnie zaraz gdzieś dalej wyrwę z domu. Trochę kilometrów mi dzisiaj wyjdzie, jak mam jeszcze jechać do Ostrowa i na Trzcieliny :teehee:

Hehehe wiewióry w Kaliszu są ekstra. Kiedyś jedna zabrała mi bułkę z plecaka i biegała z nią po całym parku... Jeszcze ją znajdę :laugh:

Lista:

1. A7x +1/2 osoby

2. Gaco - ja będę na pewno

3. Stachmaister +dziewczyna(?)

4. Kocisko90 (?)

5. Tom3

Będę przed 17:00 pod ZUSem, więc jakoś się znajdziemy

Napisano

Siema chlopaki!

"Hehehe wiewióry w Kaliszu są ekstra. Kiedyś jedna zabrała mi bułkę z plecaka i biegała z nią po całym parku... Jeszcze ją znajde"

Gaco, bulke czy wiewiorke? heh

Jesli o mnie chodzi to na 15 mam lekarza, jak zdaze wrocic to pewnie , ze bede. Napisze Ci Dawid smsa koøo 16 :)

Napisano

No byłem w szoku ile ich tam jest, nawet z dziećmi się goniły :teehee:

Ta, co tą bułkę Ci wyniosła, to musiała być niezła agentka xD

Swoją drogą czym byłeś tak zajęty, że takiej zorganizowanej akcji nie zauważyłeś, co ? :w00t:

Ok, czyli 2 osoby będą na pewno :laugh:

Ja wrócę z pracy rowerem, zjem coś, 30 min odpoczynku i w drogę- niezłe tempo :icon_cool:

PS. Marta, a mi, to już nie napiszesz, tak, pfff :sick:

Napisano

Wszystko przecież dla Twojego dobra nooo- kolano najważniesze :)

PS. Wiaterek lekki jest, mam nadzieję, że wieczorem się to ładnie uspokoi, bo na Trzcielinach są otwarte tereny, może ładnie dmuchać :icon_confused:

Napisano
Gaco, bulke czy wiewiorke? heh

Wiewiórę muszę dorwać... Na drzewo z nią chciała wejść, za każdym razem jak była już prawie na czubku, wypadała jej bułka. Chyba z pięc razy po nią zawracała. :laugh:

Swoją drogą czym byłeś tak zajęty, że takiej zorganizowanej akcji nie zauważyłeś, co ? :w00t:

To nie jest takie proste :laugh: To są wiewióry kamikaze! Polecam podpatrzyć jak one z drzewa na drzewo skaczą :ninja:.

Zatem czekam na smsa :thumbsup:

2800682598_9effe8c29f_z.jpg

A tak się czają jak widzą, że masz słonecznik

Napisano

Wujkiem Google... -_-

Muszę wziąć kiedy aparat i ustrzelić tą, co mi bułkę zawinęła, wtedy zdjęcie będzie moje autorskie :icon_cool:

PS: Robił już ktoś z Was napój izotoniczny domowej roboty? Ja od paru minut ogarniam temat, dzisiaj przetestuję. Juz 15km mam dzisiaj w nogach. Jeszcze pewnie się pokręce trochę po Kaliszu i dopiero pojade do Ostrowa, więc... Trochę wyjdzie.

Napisano

Aaaa, a ja właśnie tak patrzę, świetne ujęcie, może nieco łapka przycięta, no ale :D

Ja lubię cykać foty, ale aparat mnie mocno ogranicza, nie wspominając o funduszu na nowe szkiełko :yucky:

Napisano

Hehe, ja mam jakieś tam FujiFilm 8Mpix. Nie mam kasy na nowe cuda, na dworze zdjęcia robi nienajgorsze, ale w pokoju to... :huh:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...