Skocz do zawartości

[Ostrów Wlkp/Kalisz] chętni na wspólne wypady

A7x

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oficjalnie 1.05 jest wycieczka antek, lub trzcieliny.

Dla Ostrowiaków mało wymagający dystans :P

Napisano

O to fajnie, może jeszcze ktoś się skusi na ten wypad :)

Za 120 zł oddam z dętkami. Oponki oczywiście zwijane, 360g i 381g, przebieg jakieś 1800 km :) więc powiedziałbym, że w stanie bardzo dobrym, szczególnie, że używane przez lekką osobę :P

Napisano

Jeszcze muszę to przemyśleć, aż tyle nie jeżdzę po asfalcie.

Co do mnie to dystans nie jest mi straszny, więc jestem otwarty na dalekie wypady :thumbsup:

Czyli tego pierwszego maja jedziemy do Antonina a w późniejszym terminie Kobyla góra (jak już się poznamy)?

Napisano

A ja mam tylko takie pytanie, Jaka będzie trasa tzn. stosunek asfalt/teren. Swojego czasu potrafilismy dojechać do Antonina prawie 100% terenem :) Chciałbym wiedzieć czy na swoim rowerze jechać czy sobie coś wygodniejszego załatwić ??

P.S. To ja też Witam nową koleżankę "kolarkę" :)

Napisano

1.05 myślę, że możemy pomieszać, by ludzie na MTB się nie zanudzili, ale i szosowcy sobie użyli :)

Na pierwsze spotkanie docelowo będzie trasa krótka, chyba, że KAŻDY będzie miał niedosyt, a pogoda będzie ok- wtedy się przemyśli dodatkową opcję, o to nie problem.

Chciałbym jednak, by każdy sobie poradził z dystansem :)

Napisano

Stachmaister - jeśli chcesz możemy pojechać razem z Kalisza :teehee: Wchodzisz w to?

No myślę że można by się zgadać, ale to tak dokładnie ugadamy wszystko jak będzie bliżej wyjazdu :)

Napisano

Coś duża grupa się szykuje. Będzie dość ciekawie, jeśli dotrą wszyscy, którzy się "zaklepują" na tutejszym forum. :P

Fajnie, fajnie :D żeby tylko pogoda dopisała.

Napisano

@ Gaco, nie ma złej pogody, są tylko źle ubrani rowerzyści :D Grupka szykuję się dość duża.. fajnie, fajnie :)

Napisano

Eee tam, z tą pogodą bardziej chodziło mi o wiatr :) Na to nic nie poradzisz :P. Dobrze wiesz co znaczy jechać gdzieś dalej, gdy w twarz Ci dmucha całą drogę. :D Sam pewnie też wolałbyś, żeby go nie było, bo wtedy zwyczajnie jest przyjemniej i tyle :teehee:. Ale nie będę płakał, jak powiedziałem, że dotrę, to tak właśnie będzie! ;)

Napisano

witam towarzystwo rowerowe:)

to ile km trasę planujecie 01.05, mogę się przyłączyć? ale nie wiem czy wytrzymam tempo

pozdro

Napisano

Jeśli pojedziemy na Antonin to koło 50 km będzie :) A odnośnie tempa.. myślę, że to żadne zawody nie będą ;)

Napisano

Szybko rośniemy moi drodzy :D Witam na forum Brydzia :thumbsup:. Mam nadzieję, że się z nami wybierzesz i będziesz zadowolona. Tzn - wybierzesz się więcej niż jeden raz :P

Napisano

Tempo będzie dostosowane do "najsłabszego ogniwa"(czytaj do mnie :D ).

Nikt nie będzie szalał, jak na maratonie, także na pierwszym spotkaniu typowo na integrację się nastawiamy :P

Grilla na plecy ktoś może zabrać :D jacyś chętni :)?

PS. jak tak dalej pójdzie, to do tego 1.05 będziemy mieli ładną grupę :P

Jestem zszokowany i pozytywnie zaskoczony, bo myślałem, że Ostrów wymarł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...