kocisko90 Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 dzień dobry:) przekierowano mnie na to forum z http://www.ostrowwlkp.info/forum/ . Jako , że szukałam chętnych osób na wspólne wycieczki po okolicy pomyślałam, że się zarejestruję. Tak więc witam! kiedy jedziemy? Marta
A7x Napisano 24 Kwietnia 2012 Autor Napisano 24 Kwietnia 2012 Witaj Marta, jak miło, że mamy przedstawicielkę płci pięknej w naszych szeregach Planowany termin 01.05 trasa Antonin, lub Trzcielny. Jakim rowerem dysponuje Koleżanka ?
kocisko90 Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 właśnie chłopaki... jak tak Was czytam to wybaczcie , ale czasami nie wiem o co chodzi:) Jestem amatorką, sprzęt też mam amatorski ( komunijny z resztą) , ale sprawdza się świetnie! Proszę się nie śmiać P.S Na Trzcieliny wybieram się dziś koło 15
A7x Napisano 24 Kwietnia 2012 Autor Napisano 24 Kwietnia 2012 Tutaj część ludzi, to zapaleni rowerzyści, więc niektórzy również stawiają na sprzęt Przykładowo mogę wytłumaczyć: Mając rower szosowy- jedzie się bardzo szybko i rowerzysta na rowerze MTB może mieć spore problemy z dotrzymaniem tempa. Dlatego też zapytałem o rower Daje to Nam rozeznanie, a z roweru komunijnego się nie śmieję, do lutego sam się na takim poruszałem i szczerze mówiąc do dzisiaj jest w niezłym stanie Dzisiaj jest ładna pogoda, koleżanka jest z Ostrowa, więc możemy się ugadać nieco szybciej, niż wyznaczony termin na krótkie spotkanko. Jakiś kontakt typu GG, albo FB ?
kocisko90 Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 aaa.. rozumiem, dzięki za wyjaśnienie nie dysponuje ani fb, ani nk, ani żadnym inyym twitterem . mam skype'a może być ?
Tom3 Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 Gdybyście się zdecydowali trochę później niż 15 jechać (np. 16) to dajcie znać.. ostatnio przez trzcieliny właśnie jeżdżę swoją pętlę treningową
kocisko90 Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 jeśli o mnie chodzi, to pasuje mi w poniedziałki, piątki , soboty i niedziele a w tym i w następnym tygodniu mam wolne więc.. każdy dzień jest dobry:) a na Trzcielinach jest cudnie
A7x Napisano 24 Kwietnia 2012 Autor Napisano 24 Kwietnia 2012 Skype może być, na PW napisałem nr swojego telefonu, odezwę się na kom, jak wrócę z pracy, bo obecnie niestety do 15 siedzę. Dzisiaj możliwe, że dam radę się wybrać, ale dopiero koło 16:30-17:00, wcześniej nie mam szansy zdążyć
kocisko90 Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 kocisko_90 to mój login na skypie hmm.. koło 17.. to trochę słabo, bo ja na 18:30 mam wizytę u lekarza, ale.. jak nie dziś.. to jutro, albo poj.. nie nie.. w czwartek jadę do Opola:)
A7x Napisano 24 Kwietnia 2012 Autor Napisano 24 Kwietnia 2012 No to w środę się widzimi w takim razie Niczego nie planuję, a czwartek też mi odpada, mam bierzmowanie siostry, tzn siostra ma Ps- małe, niedyskretne pytanie- czy końcówka 90 oznacza to, co myślę ?
A7x Napisano 24 Kwietnia 2012 Autor Napisano 24 Kwietnia 2012 Ok W takim razie jutro szybki wypad koło 16:30-17:00 ?
kocisko90 Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 jestem jak naj naj najbardziej za.. jak będziesz mógł to odezwij sie na skypie, ustalimy co i jak:)
A7x Napisano 24 Kwietnia 2012 Autor Napisano 24 Kwietnia 2012 Ok, ale to wieczorem dopiero, bo obecnie nie mam możliwości.
Gaco Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 Nie no, po dzisiejszym dniu to już się mogłem chyba wszystkiego spodziewać... Huraganu, tsunami, wybuchu wulkanu, wygranej w totka, albo remontu w domu... Ale tego, że pojawi się na forum jakaś miła koleżanka to nie przypuszczałem . Jestem pozytywnie zaskoczony, choć pewnie nie jestem w tym odosobniony . Oczywiście cieszymy się z przybycia kolejnej rowerowo zakręconej osoby. Widzisz Marta - wystarczyły 2 (tak - DWA) posty i nagle wszystkim zachciało się jeździć . Śmieje się pod nosem, bo w jedną chwilę zmotywowałaś co niektórych bardziej, niż my siebie wzajemnie przez kilka tygodni . Jesteś imienniczką mojej dziewczyny. Mam nadzieję, że będzie Ci tutaj dobrze. Jeśli chodzi o mnie: mam wolne środowe popołudnia, całe piątki i niedziele. Soboty raczej odpadają, ale przebywam wtedy w Ostrowie. PS: Nieważne CZYM, ważne Z KIM się jedzie (no i dokąd)
Tom3 Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 @Gaco, w takim razie należą mi się podziękowania za skierowanie tutaj "koleżanki" Fakt, fakt zmotywowała Tomka super szybko.. a tak wciąż nie miał czasu Dziś wiaterek w porównaniu do tego co było w niedzielę dopiero da mi w kość P.S. Zapewne w weekend będzie świetna pogoda bo mam zjazd na studiach
Gaco Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 Zapomniałem dodać kontaktu, a też mam Skype więc... nick: gaco_linux Fakt, fakt zmotywowała Tomka super szybko.. a tak wciąż nie miał czasu Skomentuję to tak: A za "przekierowanie" tutaj koleżanki biję pokłony xD
kocisko90 Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 nie spodziewałam się tak miłego przywitania:) ale to zachęca:P wiatr wiatrem , ale na Trzcielinach było dziś jak zwykle pięknie:) a, no i wysłałam zaproszenie na skypie
Mathiu Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 Ja również witam nową zawodniczkę. Chyba sobie założę drugię konto o nazwię Alusia1991. Przynajmniej ktoś, będzie chciał ze mną jeździć, a tak pozostaje mi samotna jazda.... Marta może namów swoje koleżanki aby też zaczęły jeździć z nami rowerami
kocisko90 Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 witaj, a wiesz że próbowałam. Niestety jak stwierdziły mają "lepsze i ciekawsze zajęcia". Dlatego i ja muszę jeździć sama....
A7x Napisano 24 Kwietnia 2012 Autor Napisano 24 Kwietnia 2012 Zaraz, zaraz- co to ma znaczyć do tej pory ciągle nie miał czasu ? Ja przypominam, że to wszystko przez pogodę ! A tak na poważnie: faktycznie kwiecień mi się strasznie skomplikował... W maju będzie lepiej, jeszcze Was tu porządnie przeczołgam za te niesprawiedliwe słowa
kocisko90 Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 dobra dobra, prawda jest taka drodzy Panowie, że w kwietniu pogoda faktycznie nas nie rozpieszczała
Tom3 Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 Nie ma co się wykręcać pogodą tylko lenistwem Sam w kwietniu wziąłem się za siebie i zrobiłem już 400 km A gdyby nie lenistwo to by pewnie było 600-700.. więc nie ma co narzekać P.S. Nie chce ktoś kupić slicków IRC Smoothie 26 x 1,25 ?
A7x Napisano 24 Kwietnia 2012 Autor Napisano 24 Kwietnia 2012 Eh niestety pogoda jest do bani póki co i tutaj nie ma co się czarować Teraz przykładowo jest pochmurno, jednak ciepło, ale za to rano niestety było 6 stopni. Ale coś w tym jest- rozleniwiłem się po zimie i nie mogę wejść w ten rytm Uff nareszcie się uporałem z przednim hamulcem hydraulicznym- w końcu ciszaaaaa, nic nie obciera o tarczę Jutro rano na rowerze do pracy, mam nadzieję, że dojadę w jednym kawałku po tych moich naprawach
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.