Skocz do zawartości

[Ostrów Wlkp/Kalisz] chętni na wspólne wypady

A7x

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witaj Marta, jak miło, że mamy przedstawicielkę płci pięknej w naszych szeregach :)

Planowany termin 01.05 trasa Antonin, lub Trzcielny.

Jakim rowerem dysponuje Koleżanka ?

Napisano

właśnie chłopaki... jak tak Was czytam to wybaczcie , ale czasami nie wiem o co chodzi:) Jestem amatorką, sprzęt też mam amatorski ( komunijny z resztą) , ale sprawdza się świetnie!:) Proszę się nie śmiać:)

P.S Na Trzcieliny wybieram się dziś koło 15 :)

Napisano

Tutaj część ludzi, to zapaleni rowerzyści, więc niektórzy również stawiają na sprzęt :)

Przykładowo mogę wytłumaczyć:

Mając rower szosowy- jedzie się bardzo szybko i rowerzysta na rowerze MTB może mieć spore problemy z dotrzymaniem tempa.

Dlatego też zapytałem o rower :)

Daje to Nam rozeznanie, a z roweru komunijnego się nie śmieję, do lutego sam się na takim poruszałem i szczerze mówiąc do dzisiaj jest w niezłym stanie :)

Dzisiaj jest ładna pogoda, koleżanka jest z Ostrowa, więc możemy się ugadać nieco szybciej, niż wyznaczony termin na krótkie spotkanko.

Jakiś kontakt typu GG, albo FB ?

Napisano

Gdybyście się zdecydowali trochę później niż 15 jechać (np. 16) to dajcie znać.. ostatnio przez trzcieliny właśnie jeżdżę swoją pętlę treningową :P

Napisano

jeśli o mnie chodzi, to pasuje mi w poniedziałki, piątki , soboty i niedziele :D:) a w tym i w następnym tygodniu mam wolne więc.. każdy dzień jest dobry:)

a na Trzcielinach jest cudnie :)

Napisano

Skype może być, na PW napisałem nr swojego telefonu, odezwę się na kom, jak wrócę z pracy, bo obecnie niestety do 15 siedzę.

Dzisiaj możliwe, że dam radę się wybrać, ale dopiero koło 16:30-17:00, wcześniej nie mam szansy zdążyć :)

Napisano

kocisko_90 to mój login na skypie :)

hmm.. koło 17.. to trochę słabo, bo ja na 18:30 mam wizytę u lekarza, ale.. jak nie dziś.. to jutro, albo poj.. nie nie.. w czwartek jadę do Opola:)

Napisano

No to w środę się widzimi w takim razie :teehee:

Niczego nie planuję, a czwartek też mi odpada, mam bierzmowanie siostry, tzn siostra ma :starwars:

Ps- małe, niedyskretne pytanie- czy końcówka 90 oznacza to, co myślę ? :P

Napisano

:laugh: Nie no, po dzisiejszym dniu to już się mogłem chyba wszystkiego spodziewać... Huraganu, tsunami, wybuchu wulkanu, wygranej w totka, albo remontu w domu... Ale tego, że pojawi się na forum jakaś miła koleżanka to nie przypuszczałem :teehee:. Jestem pozytywnie zaskoczony, choć pewnie nie jestem w tym odosobniony :P. Oczywiście cieszymy się z przybycia kolejnej rowerowo zakręconej osoby.

Widzisz Marta - wystarczyły 2 (tak - DWA) posty i nagle wszystkim zachciało się jeździć :D. Śmieje się pod nosem, bo w jedną chwilę zmotywowałaś co niektórych bardziej, niż my siebie wzajemnie przez kilka tygodni :laugh:. Jesteś imienniczką mojej dziewczyny. Mam nadzieję, że będzie Ci tutaj dobrze.

Jeśli chodzi o mnie: mam wolne środowe popołudnia, całe piątki i niedziele. Soboty raczej odpadają, ale przebywam wtedy w Ostrowie.

PS: Nieważne CZYM, ważne Z KIM się jedzie ^_^ (no i dokąd) :P

Napisano

@Gaco, w takim razie należą mi się podziękowania za skierowanie tutaj "koleżanki" :P Fakt, fakt zmotywowała Tomka super szybko.. a tak wciąż nie miał czasu :D:P

Dziś wiaterek w porównaniu do tego co było w niedzielę dopiero da mi w kość :D

P.S. Zapewne w weekend będzie świetna pogoda bo mam zjazd na studiach ;)

Napisano

Zapomniałem dodać kontaktu, a też mam Skype więc...

nick: gaco_linux

Fakt, fakt zmotywowała Tomka super szybko.. a tak wciąż nie miał czasu :D:P

Skomentuję to tak: :w00t:

A za "przekierowanie" tutaj koleżanki biję pokłony xD

Napisano

nie spodziewałam się tak miłego przywitania:) ale to zachęca:P

wiatr wiatrem , ale na Trzcielinach było dziś jak zwykle pięknie:)

a, no i wysłałam zaproszenie na skypie :)

Napisano

Ja również witam nową zawodniczkę.

Chyba sobie założę drugię konto o nazwię Alusia1991. Przynajmniej ktoś, będzie chciał ze mną jeździć, a tak pozostaje mi samotna jazda....

Marta może namów swoje koleżanki aby też zaczęły jeździć z nami rowerami :woot:

Napisano

witaj,

a wiesz że próbowałam. Niestety jak stwierdziły mają "lepsze i ciekawsze zajęcia". Dlatego i ja muszę jeździć sama.... :)

Napisano

Zaraz, zaraz- co to ma znaczyć do tej pory ciągle nie miał czasu ? :yucky:

Ja przypominam, że to wszystko przez pogodę ! :teehee:

A tak na poważnie: faktycznie kwiecień mi się strasznie skomplikował...

W maju będzie lepiej, jeszcze Was tu porządnie przeczołgam za te niesprawiedliwe słowa :laugh:

Napisano

Nie ma co się wykręcać pogodą :P tylko lenistwem :D Sam w kwietniu wziąłem się za siebie i zrobiłem już 400 km :D A gdyby nie lenistwo to by pewnie było 600-700.. więc nie ma co narzekać :)

P.S. Nie chce ktoś kupić slicków IRC Smoothie 26 x 1,25 ?

Napisano

Eh niestety pogoda jest do bani póki co i tutaj nie ma co się czarować :sorcerer:

Teraz przykładowo jest pochmurno, jednak ciepło, ale za to rano niestety było 6 stopni.

Ale coś w tym jest- rozleniwiłem się po zimie i nie mogę wejść w ten rytm :D

Uff nareszcie się uporałem z przednim hamulcem hydraulicznym- w końcu ciszaaaaa, nic nie obciera o tarczę :)

Jutro rano na rowerze do pracy, mam nadzieję, że dojadę w jednym kawałku po tych moich naprawach :icon_cool:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...