Skocz do zawartości

[Ostrów Wlkp/Kalisz] chętni na wspólne wypady

A7x

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nadal. Co za problem stworzyć internetową bazę z dobrze zrobioną wyszukiwarką ?

Ty chyba nie masz w domu miarki :]

wyobrazasz sobie ze ktos kupi jakies... 1000 modeli obreczy i 2000 modeli opon i zalozy kazda na kazda a potem to udostepni? Wiesz ile to kombinacji? Moze sam sie tym zajmiesz:)?

Napisano

Dodając do tego jeszcze zależność ciśnienia w oponie i mamy kombinacje gorszą niż postrach studentów jakim są całki :thumbsup:

Napisano

Czuć już jesień, ale z tego co widzę, to nikogo na rower nie ciągnie :) Propozycji wycieczkowych w temacie brak :mellow:. Deszcz nie pada, niekiedy wieje, ale drzew z korzeniami nie wyrywa. Szlajam się z rowerem do północy i dochodzę do wniosku, że rowerzyści już chyba odpuścili sobie ten sezon :ermm:. Może ogarnie się jakiegoś grilla na koniec lata?

Napisano

@Gaco ale Ci się na refleksje wzieło, ja tam śmigam cały czas, tylko rowery zmieniam :P no no girll jak najbardziej, latem nie wszyło,to może w końcu teraz:) jakieś konkrety ? :))))

propozycja na rower ta niedziela ? ok 9h ,tak do 90 km ?

Napisano

WOW, nie spodziewałem się takich reakcji :)

no no girll jak najbardziej, latem nie wszyło,to może w końcu teraz:) jakieś konkrety ? :)

Hm, konkretów brak, ale sądzę, że coś dałoby się ogarnąć. Przyszły weekend u mnie odpada (nie ten, tylko jeszcze następny).

propozycja na rower ta niedziela ? ok 9h ,tak do 90 km ?

Póki co nie mam żadnych planów :) Może i bym się skusił.

ja bym dzis po ciemku cos ogarnal:) Gaco? :)

Dziś odpadam, bo jestem już umówiony, ale kiedyś można się zgadać. Chętnie bym się gdzieś poszlajał po ciemku :D

a co do grila... mozemy zrobic ognisko nad zalewem na emilianowie, mam tam kawalek pola:P

Hah, no to skoro tak stawiasz sprawę, to ja nie widzę problemu. Jedynie kiełbaski trzeba ogarnąć :) Czas mam raczej nieograniczony. Zależy jeszcze kiedy by to miało być :)

Pozdro!

Napisano

Kiedy ognisko? Działka nie ucieknie;) więc kiedy macie czas?

Nocka... wypad na emilianów, tam Grill a potem nocny wypad po okolicznym lasku! Będzie Dooobrze? :D

Napisano

Może ktoś przeczyta i będzie chętny:

o 11 spotykamy się w rososzycy, o 10 wyjazd z Kalisza i z Ostrowa:) Pisac do mnie/Jasinskiego/Matheo:)

Napisano

Dzięki za propozycję chłopaki, ale muszę obejść się smakiem ;) Mam trochę roboty. Zróbcie jakąś fotę, to na forum się pochwalicie! :P Pozdro!

• 3 tygodnie później...
Napisano

Ykhm! Minął niemal miesiąc... :D Temat chyba zapadł w sen zimowy i reaktywacja nastąpi dopiero w okolicy lutego bądź marca. Jeśli moje domysły okażą się prawdziwe, wówczas będę musiał pomyśleć nad zmianą zawodu... Może szukają nowej wróżki do TVN-u :sorcerer:. Niektórych z Was ratuje jeszcze jeden fakt - wiem, że nadal jeździcie B).

Napisano

Sezon się kończy, to i na forum cisza :)

Powoli trzeba się przestawić na inne sporty :P

PS. Ja nadal jeżdżę, tylko nie rowerem- czuję się uratowany :D

Napisano
Powoli trzeba się przestawić na inne sporty :P

Na sankach do pracy nie da się jeździć...

PS. Ja nadal jeżdżę, tylko nie rowerem- czuję się uratowany :D

Podejrzewam, że nie Ty jeden posiadasz taką alternatywę. :rolleyes:

Napisano

Panowie poruszający się 4-kołowcami i pojazdami szynowymi! nie róbcie siary :P pogoda jak marzenie- tylko odpowiednio się "przyodziać":) rowerki są po to, by na nich jeździć,a nie ostawiać w kąt :P, przecież temperatura nie spadła jeszcze poniżej zera,-25 tez nie ma; nie mamy 5 metrowych zasp :P, czekam na Waszą "resocjalizację" (*_-)

@ MAthiu -nie ściemniaj,wiem,że śmigasz :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...