PoleK Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 Nadal. Co za problem stworzyć internetową bazę z dobrze zrobioną wyszukiwarką ? Ty chyba nie masz w domu miarki :] wyobrazasz sobie ze ktos kupi jakies... 1000 modeli obreczy i 2000 modeli opon i zalozy kazda na kazda a potem to udostepni? Wiesz ile to kombinacji? Moze sam sie tym zajmiesz:)?
Mathiu Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 Dodając do tego jeszcze zależność ciśnienia w oponie i mamy kombinacje gorszą niż postrach studentów jakim są całki
Gaco Napisano 10 Września 2012 Napisano 10 Września 2012 Czuć już jesień, ale z tego co widzę, to nikogo na rower nie ciągnie Propozycji wycieczkowych w temacie brak . Deszcz nie pada, niekiedy wieje, ale drzew z korzeniami nie wyrywa. Szlajam się z rowerem do północy i dochodzę do wniosku, że rowerzyści już chyba odpuścili sobie ten sezon . Może ogarnie się jakiegoś grilla na koniec lata?
Brydzia Napisano 10 Września 2012 Napisano 10 Września 2012 @Gaco ale Ci się na refleksje wzieło, ja tam śmigam cały czas, tylko rowery zmieniam no no girll jak najbardziej, latem nie wszyło,to może w końcu teraz:) jakieś konkrety ? ))) propozycja na rower ta niedziela ? ok 9h ,tak do 90 km ?
PoleK Napisano 10 Września 2012 Napisano 10 Września 2012 ja bym dzis po ciemku cos ogarnal:) Gaco? a co do grila... mozemy zrobic ognisko nad zalewem na emilianowie, mam tam kawalek pola:P
Gaco Napisano 10 Września 2012 Napisano 10 Września 2012 WOW, nie spodziewałem się takich reakcji no no girll jak najbardziej, latem nie wszyło,to może w końcu teraz:) jakieś konkrety ? Hm, konkretów brak, ale sądzę, że coś dałoby się ogarnąć. Przyszły weekend u mnie odpada (nie ten, tylko jeszcze następny). propozycja na rower ta niedziela ? ok 9h ,tak do 90 km ? Póki co nie mam żadnych planów Może i bym się skusił. ja bym dzis po ciemku cos ogarnal:) Gaco? Dziś odpadam, bo jestem już umówiony, ale kiedyś można się zgadać. Chętnie bym się gdzieś poszlajał po ciemku a co do grila... mozemy zrobic ognisko nad zalewem na emilianowie, mam tam kawalek pola:P Hah, no to skoro tak stawiasz sprawę, to ja nie widzę problemu. Jedynie kiełbaski trzeba ogarnąć Czas mam raczej nieograniczony. Zależy jeszcze kiedy by to miało być Pozdro!
PoleK Napisano 10 Września 2012 Napisano 10 Września 2012 Kiedy ognisko? Działka nie ucieknie;) więc kiedy macie czas? Nocka... wypad na emilianów, tam Grill a potem nocny wypad po okolicznym lasku! Będzie Dooobrze?
PoleK Napisano 14 Września 2012 Napisano 14 Września 2012 Może ktoś przeczyta i będzie chętny: o 11 spotykamy się w rososzycy, o 10 wyjazd z Kalisza i z Ostrowa:) Pisac do mnie/Jasinskiego/Matheo:)
Gaco Napisano 15 Września 2012 Napisano 15 Września 2012 Dzięki za propozycję chłopaki, ale muszę obejść się smakiem Mam trochę roboty. Zróbcie jakąś fotę, to na forum się pochwalicie! Pozdro!
jasinski21444 Napisano 15 Września 2012 Napisano 15 Września 2012 Dzięki za wypad do kobylej góry http://www.navime.pl/trasa/45350/Trasa+z+dnia+2012-09-15+10%3A14%3A37 Nie do końca zapisana bo się telefon zresetował oraz powrót http://www.navime.pl/trasa/45349/Trasa+z+dnia+2012-09-15+16%3A48
Gaco Napisano 17 Września 2012 Napisano 17 Września 2012 Spontaniczny (bardzo) wypad Kalisz-Poznań... Wracam jutro, pozdro.
Gaco Napisano 18 Września 2012 Napisano 18 Września 2012 Wróciłem, żyję, Polek mnie złapał w Kaliszu . 310km
Gaco Napisano 10 Października 2012 Napisano 10 Października 2012 Ykhm! Minął niemal miesiąc... Temat chyba zapadł w sen zimowy i reaktywacja nastąpi dopiero w okolicy lutego bądź marca. Jeśli moje domysły okażą się prawdziwe, wówczas będę musiał pomyśleć nad zmianą zawodu... Może szukają nowej wróżki do TVN-u . Niektórych z Was ratuje jeszcze jeden fakt - wiem, że nadal jeździcie .
A7x Napisano 11 Października 2012 Autor Napisano 11 Października 2012 Sezon się kończy, to i na forum cisza Powoli trzeba się przestawić na inne sporty PS. Ja nadal jeżdżę, tylko nie rowerem- czuję się uratowany
Gaco Napisano 16 Października 2012 Napisano 16 Października 2012 Powoli trzeba się przestawić na inne sporty Na sankach do pracy nie da się jeździć... PS. Ja nadal jeżdżę, tylko nie rowerem- czuję się uratowany Podejrzewam, że nie Ty jeden posiadasz taką alternatywę.
Mathiu Napisano 16 Października 2012 Napisano 16 Października 2012 ja mam jeszcze tramwaj do wyboru Jak to nie jeździcie? Przecież jest ładna pogoda....
Brydzia Napisano 20 Października 2012 Napisano 20 Października 2012 Panowie poruszający się 4-kołowcami i pojazdami szynowymi! nie róbcie siary pogoda jak marzenie- tylko odpowiednio się "przyodziać" rowerki są po to, by na nich jeździć,a nie ostawiać w kąt , przecież temperatura nie spadła jeszcze poniżej zera,-25 tez nie ma; nie mamy 5 metrowych zasp , czekam na Waszą "resocjalizację" (*_-) @ MAthiu -nie ściemniaj,wiem,że śmigasz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.