bigos97 Napisano 14 Sierpnia 2012 Napisano 14 Sierpnia 2012 No jadę sobie i patrze ciśnie 2 i jeszcze kolor kasku to szybko za telefon i z ciekawości zrobiłem fotkę czy to na pewno Ty Miałem trąbić ale za późno kierowcy powiedziałem
Gaco Napisano 14 Sierpnia 2012 Napisano 14 Sierpnia 2012 Swoją drogą nie taki zły ten fociak, biorąc pod uwagę, że robiony w ruchu. Teraz się pobawię we wróżkę : 1-Masz telefon Nokia C5-03 2-Zdjęcie zrobiłeś o 14:58:24 3-Flesz Ci nie błysnął 4-Przesłona f/2,4 5-Czas ekspozycji 1/998 sek 6-Ogniskowa 3,3 (obiektyw) Nie pytaj mnie skąd to wiem.
bigos97 Napisano 14 Sierpnia 2012 Napisano 14 Sierpnia 2012 do do punktu 3 nie błysnął bo go nie ma ;P Czy mam się bać ? :D za dużo wiesz
Brydzia Napisano 15 Sierpnia 2012 Napisano 15 Sierpnia 2012 może jutro ma ktos czas na rower od 6 do 16 h jakos w tym przedziale ? ...ale zdrowym tempem pozdro
Gaco Napisano 15 Sierpnia 2012 Napisano 15 Sierpnia 2012 Ja mam czas... I rower też mam... I chęci by się znalazły... Co tam, zrobię 500km w tydzien, co mi tam... To dokąd ta trasa? Dla wszystkich zainteresowanych: Najbliższa niedziela - godzina 7:00 wyjazd z Kalisza do Skorzęcina. Powrót tego samego dnia w godzinach wieczornych (zapewne przed zmrokiem). Cel: wykąpać tyłek i wrócić. Kilometry: około 120-130km w jedną stronę + ewentualny dojazd z Ostrowa niektórych osobników Jeśli ktoś chętny - niech daje znać.
Brydzia Napisano 15 Sierpnia 2012 Napisano 15 Sierpnia 2012 ja moge srednia 13km/h pasuje? czyli 31km więc superancko <p> Dla wszystkich zainteresowanych: Najbliższa niedziela - godzina 7:00 wyjazd z Kalisza do Skorzęcina. Powrót tego samego dnia w godzinach wieczornych (zapewne przed zmrokiem). Cel: wykąpać tyłek i wrócić. heheheheheheh juz to widzę:PKilometry: około 120-130km w jedną stronę + ewentualny dojazd z Ostrowa niektórych osobników Jeśli ktoś chętny - niech daje znać. ale nie będziesz marudził chcesz skawy? trasę proszę pod mój rower to JADYMY(*_-)
PoleK Napisano 15 Sierpnia 2012 Napisano 15 Sierpnia 2012 do skorzecina glownymi smigacie Gaco? czy mniej wiecej jak ostatnio? (bez gubienia sie:P)
Gaco Napisano 16 Sierpnia 2012 Napisano 16 Sierpnia 2012 Tak jak ostatnio, ale bez gubienia się Jedzie ktoś gdzieś dzisiaj? Polek? Jakaś trasa ?
Gaco Napisano 17 Sierpnia 2012 Napisano 17 Sierpnia 2012 Dziś przed kompem siedzi leń, Nic nie robi cały dzień. Szosa kurzy się w pokoju, Bo na polach zapach gnoju. "O, wypraszam to sobie! Jak to? Ja nic nie robię? A kto siedzi na tapczanie? A kto zjadł pierwsze śniadanie? A kto dzisiaj dyszał i sapał? A kto dzisiaj Gaca łapał? A kto dziś piwko opróżniał? Kto się w czerwonym wyróżniał?!" Prowokacja Ja też dziękuję, było spoko .
Brydzia Napisano 18 Sierpnia 2012 Napisano 18 Sierpnia 2012 <p> Dziś przed kompem siedzi leń, Nic nie robi cały dzień. Szosa kurzy się w pokoju, Bo na polach zapach gnoju. "O, wypraszam to sobie! Jak to? Ja nic nie robię? A kto siedzi na tapczanie? A kto zjadł pierwsze śniadanie? A kto dzisiaj dyszał i sapał? A kto dzisiaj Gaca łapał? A kto dziś piwko opróżniał? Kto się w czerwonym wyróżniał?!" Prowokacja Ja też dziękuję, było spoko . dzięki za wierszyk, nie wiedziałam,że Ty taki utalentowany jesteś! jestem pod wrażeniem:)@ przyjmuje to na PEŁNYM luzie ,żadna prowokacja zatem
Brydzia Napisano 19 Sierpnia 2012 Napisano 19 Sierpnia 2012 dziękówa Gaco!, pyknęło mi wczoraj na liczniku 84 km-plan niewykonany ALE dziś jest nowy dzień
Gaco Napisano 19 Sierpnia 2012 Napisano 19 Sierpnia 2012 Mnie wczoraj licznik pokazał 96km . Nie wiem co dzisiaj ze sobą zrobić. Coś się znajdzie do roboty, pogoda jest ładna... Nie zamierzam na pewno siedzieć w domu i marnować takiego dnia.
Brydzia Napisano 19 Sierpnia 2012 Napisano 19 Sierpnia 2012 Gaco dziękówa za dzisiejszy wypadzik:)! -wiem powtarzam się, ale nie każdy wytrzyma składaka mojej mamy (*_-)
Gaco Napisano 20 Sierpnia 2012 Napisano 20 Sierpnia 2012 Będzie dzisiaj jakiś wypad, czy mam się zająć swoimi sprawami? Kontakt telefoniczny, ponieważ muszę wyjść. Numer macie.
rudnev1922 Napisano 20 Sierpnia 2012 Napisano 20 Sierpnia 2012 Witam, macie jakieś godne polecenia trasy ~~50km z Ostrowa? Wolałbym przez wyasfaltowane mało uczęszczane drogi, coś w stylu Odolanów-Raszków.
Gaco Napisano 20 Sierpnia 2012 Napisano 20 Sierpnia 2012 Hej, koledzy i koleżanki z Ostrowa na pewno znają wiele ciekawych tras, spełniających podobne kryteria. ~50km z Ostrowa Czyli do 50km w jedną stronę? Może Gołuchów, Antonin, Kalisz, Grabów nad Prosną, Kobyla Góra itd? Nie jestem jakoś specjalnie rozeznany w tamtych rejonach, aczkolwiek byłem już w kilku miejscach i coś tam powiedzieć mogę.
jasinski21444 Napisano 20 Sierpnia 2012 Napisano 20 Sierpnia 2012 np Ostrów - Lewków- Kwiatków- Ociąż - Kurów - Boczków- Kalisz . za kurowem zamiast w lewo na boczków można odbić w prawo i znajdziemy się w nowych skalmierzycach .
Brydzia Napisano 20 Sierpnia 2012 Napisano 20 Sierpnia 2012 np Ostrów - Lewków- Kwiatków- Ociąż - Kurów - Boczków- Kalisz . za kurowem zamiast w lewo na boczków można odbić w prawo i znajdziemy się w nowych skalmierzycach . @ JAsiek tam jest full dziur, łatek lateczek,asfalt tam jest ,,,raczej to co z niego zostało @ Gaco zna już sporo tras.. polecam kierunek grabów-mikstat-kotłów- antonin przez Trzcieliny- ostrów:trasa z podjazdami, troche się zmeczysz i pyknie ok 63.km
PoleK Napisano 20 Sierpnia 2012 Napisano 20 Sierpnia 2012 @ JAsiek tam jest full dziur, łatek lateczek,asfalt tam jest ,,,raczej to co z niego zostało Mi jakos nie przeszkadza stan drogi:D
Gaco Napisano 20 Sierpnia 2012 Napisano 20 Sierpnia 2012 Michał - No tam, to faktycznie dziury i między nimi asfalt. Tam nawet trekkingiem nie jest wygodnie. Połowę drogi jadę środkiem, bo mnie krew zalewa. Nie polecam tej drogi, chyba, że ktoś już przyzwyczajony, ale szczerze - szutrowe, polne drogi są już nawet bardziej komfortowe Te trasy z podjazdami całkiem okej, potwierdzam.
jasinski21444 Napisano 20 Sierpnia 2012 Napisano 20 Sierpnia 2012 Oj tam ja przestałem na to zwracać uwagę ale może faktycznie się przyzwyczaiłem bo jeżdzę tamtędy co tydzień do nowych skalmierzyc i z powrotem .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.