Skocz do zawartości

[Ostrów Wlkp/Kalisz] chętni na wspólne wypady

A7x

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No jadę sobie i patrze ciśnie 2 i jeszcze kolor kasku to szybko za telefon i z ciekawości zrobiłem fotkę czy to na pewno Ty :D Miałem trąbić ale za późno kierowcy powiedziałem :D

Napisano

Swoją drogą nie taki zły ten fociak, biorąc pod uwagę, że robiony w ruchu.

Teraz się pobawię we wróżkę :sorcerer: :

1-Masz telefon Nokia C5-03

2-Zdjęcie zrobiłeś o 14:58:24

3-Flesz Ci nie błysnął

4-Przesłona f/2,4

5-Czas ekspozycji 1/998 sek

6-Ogniskowa 3,3 (obiektyw)

B) Nie pytaj mnie skąd to wiem.

Napisano

Ja mam czas... :) I rower też mam... I chęci by się znalazły... ^_^ Co tam, zrobię 500km w tydzien, co mi tam... To dokąd ta trasa?

Dla wszystkich zainteresowanych:

Najbliższa niedziela - godzina 7:00 wyjazd z Kalisza do Skorzęcina. Powrót tego samego dnia w godzinach wieczornych (zapewne przed zmrokiem).

Cel: wykąpać tyłek i wrócić.

Kilometry: około 120-130km w jedną stronę + ewentualny dojazd z Ostrowa niektórych osobników :teehee:

Jeśli ktoś chętny - niech daje znać.

Napisano

ja moge srednia 13km/h pasuje? :)

czyli 31km więc superancko :)

<p>

Dla wszystkich zainteresowanych:

Najbliższa niedziela - godzina 7:00 wyjazd z Kalisza do Skorzęcina. Powrót tego samego dnia w godzinach wieczornych (zapewne przed zmrokiem).

Cel: wykąpać tyłek i wrócić.

heheheheheheh juz to widzę:PKilometry: około 120-130km w jedną stronę + ewentualny dojazd z Ostrowa niektórych osobników :teehee:

Jeśli ktoś chętny - niech daje znać.

ale nie będziesz marudził:P chcesz skawy? trasę proszę pod mój rower to JADYMY(*_-)

Napisano

Dziś przed kompem siedzi leń,

Nic nie robi cały dzień.

Szosa kurzy się w pokoju,

Bo na polach zapach gnoju.

"O, wypraszam to sobie! Jak to?

Ja nic nie robię?

A kto siedzi na tapczanie?

A kto zjadł pierwsze śniadanie?

A kto dzisiaj dyszał i sapał?

A kto dzisiaj Gaca łapał?

A kto dziś piwko opróżniał?

Kto się w czerwonym wyróżniał?!"

Prowokacja :starwars:

Ja też dziękuję, było spoko :).

Napisano

<p>

Dziś przed kompem siedzi leń,

Nic nie robi cały dzień.

Szosa kurzy się w pokoju,

Bo na polach zapach gnoju.

"O, wypraszam to sobie! Jak to?

Ja nic nie robię?

A kto siedzi na tapczanie?

A kto zjadł pierwsze śniadanie?

A kto dzisiaj dyszał i sapał?

A kto dzisiaj Gaca łapał?

A kto dziś piwko opróżniał?

Kto się w czerwonym wyróżniał?!"

Prowokacja :starwars:

Ja też dziękuję, było spoko :).

:) dzięki za wierszyk, nie wiedziałam,że Ty taki utalentowany jesteś! jestem pod wrażeniem:)@ przyjmuje to na PEŁNYM luzie :),żadna prowokacja zatem :)

Napisano

Mnie wczoraj licznik pokazał 96km :unsure:. Nie wiem co dzisiaj ze sobą zrobić. Coś się znajdzie do roboty, pogoda jest ładna... Nie zamierzam na pewno siedzieć w domu i marnować takiego dnia.

Napisano

Będzie dzisiaj jakiś wypad, czy mam się zająć swoimi sprawami?

Kontakt telefoniczny, ponieważ muszę wyjść. Numer macie.

Napisano

Witam, macie jakieś godne polecenia trasy ~~50km z Ostrowa? Wolałbym przez wyasfaltowane mało uczęszczane drogi, coś w stylu Odolanów-Raszków.

Napisano

Hej, koledzy i koleżanki z Ostrowa na pewno znają wiele ciekawych tras, spełniających podobne kryteria.

~50km z Ostrowa

Czyli do 50km w jedną stronę?

Może Gołuchów, Antonin, Kalisz, Grabów nad Prosną, Kobyla Góra itd?

Nie jestem jakoś specjalnie rozeznany w tamtych rejonach, aczkolwiek byłem już w kilku miejscach i coś tam powiedzieć mogę.

Napisano

np Ostrów - Lewków- Kwiatków- Ociąż - Kurów - Boczków- Kalisz . za kurowem zamiast w lewo na boczków można odbić w prawo i znajdziemy się w nowych skalmierzycach .

@ JAsiek tam jest full dziur, łatek lateczek,asfalt tam jest ,,,raczej to co z niego zostało

@ Gaco zna już sporo tras..

polecam kierunek grabów-mikstat-kotłów- antonin przez Trzcieliny- ostrów:trasa z podjazdami, troche się zmeczysz i pyknie ok 63.km :)

Napisano

Michał - No tam, to faktycznie dziury i między nimi asfalt. Tam nawet trekkingiem nie jest wygodnie. Połowę drogi jadę środkiem, bo mnie krew zalewa.

Nie polecam tej drogi, chyba, że ktoś już przyzwyczajony, ale szczerze - szutrowe, polne drogi są już nawet bardziej komfortowe :D

Te trasy z podjazdami całkiem okej, potwierdzam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...