Skocz do zawartości

[Ostrów Wlkp/Kalisz] chętni na wspólne wypady

A7x

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja Ci dam! :) Mój rower przynajmniej ma okazje się pobrudzić! A Twój tylko stoi w tym pokoju, bo jego właścicielka jest zawziętym przedstawicielem gatunku leniwców :D Haha, starczy już :P

Napisano

Ja Ci dam! :) Mój rower przynajmniej ma okazje się pobrudzić! A Twój tylko stoi w tym pokoju, bo jego właścicielka jest zawziętym przedstawicielem gatunku leniwców :D Haha, starczy już :P

:P a Twoj gdzie stoi :P? leniwcu jeden :P witaj w klubie :)

Napisano

W pokoju stoi... -_-

Jest w planach jakiś wypad na jutrzejszy dzień? ;) Najlepiej w godzinach popołudniowych, jeśli o mnie chodzi. Pozdro

Napisano

Polek, w temacie o światełkach pisałeś, że chciałbyś sprawdzić jak świeci grega lampka.. ja mam od niego l2 ;)

Napisano

A latareczke mam od czerwca, wczoraj po przeszło miesiącu dotarła ładowarka z uchwytem :D A w Poznaniu nie jeżdżę bo przestałem już dziennie studiować :P Więc teraz bywam w Poznaniu w czasie zjazdów na studiach . W las to mi tylko w weekendy pasuje :P (w tygodniu staram się wyspać do pracy :D )

Napisano

Tom mam jeszcze małe pytanie: jaki konfig L2p wybrałeś ?

Chodzi mi o tryby, czy coś dodatkowo dobierałeś, typu zabezpieczenie termiczne itp, ukryte tryby ?

Kusi mnie zakup tej latarki obecnie, tylko zastanawiam się nad konfigiem tego sprzętu.

Napisano

1 - kiedy w koncu sie umowimy na nocke:P

2 - kiedy w OGOLE ktos gdzies jedzie?

3 - powinno byc 1, jest tu ktos w ogole?

1. Możemy jak przyjdą moje części do roweru tzn. pedały spd , avid bb5 , 2 koszyki i 2 bidony oraz semi slicki . Najlepiej wekkend. :P

2. W sobote do nowych Skalmierzyc , las śliwniki i stamtąd szlakiem pewnie do biskupic i z biskupic singletrack latowice .

3. Ja jestem :D

Napisano

A7x,

Wziąłem dokładnie w takiej wersji: LED XM-L T5 4B, włącznik reverse click, reflektor OP, tryby: 10-30-60-100%, ukryte po 6-kliku: + moon + 4% , pamięć trybu.

Żałuję teraz wzięcia tego trybu 4%, ale teraz to już za późno :)

Napisano

wg mnie przydatne tryby to jakies min, np te 4%, potem kolo 40%, i potem 100, ewentualnie w srodku jakies 65%, ale roznica jasnosci meidzy takim a 100jest minimalna dla oka, i to tylko zbedny tryb. Poza tym odwrocone tryby sa moim zdaniem lepsze, zaczynam od 100 i mam zawsze pod reka pelna moc, 2 klik daje mi 35% i na takim smigam w grupie (co juz pisalem) brak pamięci tez wplywa na szybsze dzialanie przynajmniej mi ;)

Napisano

Ja myślę nad 5, 30, 60, 100 :) +jakiś ukryty

Czemu żałujesz 4% ? Za słabe, za mocne ? Mi by się słabsza opcja przydała (5%) do przeglądania map, lub innych tego typu celów.

PS PoleK gdybyś był Kobietą, to opcja nr 1 byłaby ciekawa :D A tak, to niestety jestem zmuszony odmówić :P

Napisano

PS PoleK gdybyś był Kobietą, to opcja nr 1 byłaby ciekawa :D A tak, to niestety jestem zmuszony odmówić :P

no ale z lampkami, poswiecimy sobie:P kto dalej, kto szerzej:P

4% to dobry wybor, ale 6 trybow to troche wkur%^@&ace:P

Napisano

Ja myślę nad 5, 30, 60, 100 :) +jakiś ukryty

Czemu żałujesz 4% ? Za słabe, za mocne ? Mi by się słabsza opcja przydała (5%) do przeglądania map, lub innych tego typu celów.

:voodoo::angry2: :angry2: :angry2:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...