Skocz do zawartości

[Ostrów Wlkp/Kalisz] chętni na wspólne wypady

A7x

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja dopiero wróciłem do domu ^_^ Kolejne 60km wpadło, sam nie wiem kiedy.

Co do wycieczki, jutro mi nie pasuje, ale widzę, że umawiacie się na wtorek, więc elegancja. We wtorek nie widzę problemu.

Jeśli chodzi o Androida - to ma wielkie możliwości, ale ukryte dla szarego usera. Przydaje się głębsza znajomość Linuksa, wtedy można się bawić. Ale z lombardu nie polecam.

Tomasz - widzę, że wreszcie wróciłeś :P. Jeśli o mnie chodzi to pewnie coraz trudniej będzie mi spotykać się w weekendy. Chyba, że popołudniami, ale to jeszcze nic pewnego. Mimo tego, spotkanie pod ZUS mile widziane.

Napisano

Ponieważ połowa z tych telefonów ma milion lat, zaliczyła 666 schodów, panel został wymieniony, bateria jest od chińczyka, gwarancji brak, a cena wyższa niż chociażby na allegro od prywatnej osoby. Wystarczy?

Napisano

we wtorek z wami nie pojadę muszę czekać na kuriera.

a to czemu? Kurier sie dopasuje i przyjedzie w srode:) pozatym, wziales kuriera zamiast poczty? ;>

Napisano

Twój wybór...

Wyjazd rozumiem jak najbardziej aktualny? Może ustalimy dzisiaj jakąś miejscówkę i godzinę spotkania? Pewnie jak każdy, wolałbym już teraz wiedzieć na czym stoję ;). Dziś znów będę się szlajał poza domem aż do późnego wieczora (na 99%), więc na forum mnie nie zastaniecie. Mógłby jakiś ochotnik zabrać jeden klucz 15? :D Tzn, ja go mogę wozić, chodzi mi tylko o to, żeby był :P.

Gdybyście czegoś ode mnie chcieli to pisać, zabiorę. Numer telefonu też pewnie do mnie macie, eska można skrobnąć jakby się plany pozmieniały. Podawałem kiedyś :P. Tak, czy siak zajrzę tutaj jeszcze po południu i na wieczór, więc wystarczy napisać na forum co i jak :thumbsup:

Napisano

Tomasz - widzę, że wreszcie wróciłeś :P. Jeśli o mnie chodzi to pewnie coraz trudniej będzie mi spotykać się w weekendy. Chyba, że popołudniami, ale to jeszcze nic pewnego. Mimo tego, spotkanie pod ZUS mile widziane.

A wróciłem, ale czasu mam mało, bo na 2 ostatnie tyg. sierpnia znowu wybywam :)

A co Ty taki zajęty jesteś ostatnio :)?

Napisano
:) No tak wyszło. Dzisiaj słyszałem, że się nudzisz, no ale też mi nie pasuje, bo o 15:00 muszę być w domu znowu. Jutro z tego co mi wiadomo jest ten wypad do Konina... W środę możemy się gdzieś wybrać :P. Pasuje Ci?
Napisano

aktualny konin, ja myslalem o ruszeniu kolo 9:00-10:00 nie wiem jak mateusz z ostrowa dotrze, ale on mowi ze moze wczesnie. w kaliszu rondo bedzie najlepsze chyba ze mieszkasz na dole Gaco, to zmienimy.

Jasiek, jaka paczka i skad? jak ekonom to bedzie w srode, o ile w ogole koles dzis wysle.

Napisano
asiek, jaka paczka i skad? jak ekonom to bedzie w srode, o ile w ogole koles dzis wysle.

Przesyłka pobraniowa priorytetowa , niby dziś wysłał . Jutro powinien przyjechać kurier.

Napisano
aktualny konin, ja myslalem o ruszeniu kolo 9:00-10:00 nie wiem jak mateusz z ostrowa dotrze, ale on mowi ze moze wczesnie. w kaliszu rondo bedzie najlepsze chyba ze mieszkasz na dole Gaco, to zmienimy.

Od siebie do ronda mam 2 minutki drogi, także nie ma problemu. Godzina jest mi obojętna, choć wydaje mi się, że 9:00 mogłaby być lepszą opcją. Ale dostosuje się.

Napisano

Jeżeli będę to do kalisza pojadę z Mateuszem.

Latarka do roweru jutro przyjdzie , ktoś chętny na nocną jazdę ?

jutro to bedziemy zdychac po koninie:P a na nocke moge z Toba isc w srode:)

Napisano

Jeśli o mnie chodzi to 9.00 pasuje jak ulał nawet na 8.00 dałbym rade :thumbsup:

Będziemy coś zwiedzać na miejscu czy tylko wpadniemy do Twojego kolegi i powrót?

Nocna jazda zawsze i wszędzie :woot:

Michał 7.30 pod komedą jeśli jedziesz. Trasa będzie dość długa, więc nie ma co szaleć, tylko jechać na luzie do kalisza

Napisano

jak dla mnie możemy zrobic wycieczke krajoznwacza:) w strone konina mamy 80% z górki wiec powrót bedzie ciezszy:P ale znow bez przesady to roznica poziomow to jakies 40m max:)

na 8:00 to ja nie wstane:D kolega proponuje grila u niego, wiec kupimy jakas kielbache czy kto co chce, i obiad z glowy co?

jak dla mnie możemy zrobic wycieczke krajoznwacza:) w strone konina mamy 80% z górki wiec powrót bedzie ciezszy:P ale znow bez przesady to roznica poziomow to jakies 40m max:)

na 8:00 to ja nie wstane:D kolega proponuje grila u niego, wiec kupimy jakas kielbache czy kto co chce, i obiad z glowy co?

Nocna jazda w leeesie? KIedy i gdzie:D?

Napisano

Spoko może być kiełbasa na obiad, przynajmniej coś bardziej konkretnego niż batoniki :P

Michał jaką latarkę kupiłeś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...