Gaco Napisano 29 Lipca 2012 Napisano 29 Lipca 2012 Ja dopiero wróciłem do domu Kolejne 60km wpadło, sam nie wiem kiedy. Co do wycieczki, jutro mi nie pasuje, ale widzę, że umawiacie się na wtorek, więc elegancja. We wtorek nie widzę problemu. Jeśli chodzi o Androida - to ma wielkie możliwości, ale ukryte dla szarego usera. Przydaje się głębsza znajomość Linuksa, wtedy można się bawić. Ale z lombardu nie polecam. Tomasz - widzę, że wreszcie wróciłeś . Jeśli o mnie chodzi to pewnie coraz trudniej będzie mi spotykać się w weekendy. Chyba, że popołudniami, ale to jeszcze nic pewnego. Mimo tego, spotkanie pod ZUS mile widziane.
Gaco Napisano 29 Lipca 2012 Napisano 29 Lipca 2012 Ponieważ połowa z tych telefonów ma milion lat, zaliczyła 666 schodów, panel został wymieniony, bateria jest od chińczyka, gwarancji brak, a cena wyższa niż chociażby na allegro od prywatnej osoby. Wystarczy?
jasinski21444 Napisano 29 Lipca 2012 Napisano 29 Lipca 2012 Zamówiłem na allegro oszczędzając 30zł niż jak bym kupił w lombardzie . http://allegro.pl/alcatel-one-touch-908-t-mobile-move-i2510801915.html , we wtorek z wami nie pojadę muszę czekać na kuriera. Miałem kiedyś ten telefon i był okej .
PoleK Napisano 29 Lipca 2012 Napisano 29 Lipca 2012 we wtorek z wami nie pojadę muszę czekać na kuriera. a to czemu? Kurier sie dopasuje i przyjedzie w srode:) pozatym, wziales kuriera zamiast poczty? ;>
jasinski21444 Napisano 29 Lipca 2012 Napisano 29 Lipca 2012 pozatym, wziales kuriera zamiast poczty? Chodziło mi o kuriera poczty polskiej . Nie mam potem ochoty biegać po poczcie
Gaco Napisano 30 Lipca 2012 Napisano 30 Lipca 2012 Twój wybór... Wyjazd rozumiem jak najbardziej aktualny? Może ustalimy dzisiaj jakąś miejscówkę i godzinę spotkania? Pewnie jak każdy, wolałbym już teraz wiedzieć na czym stoję . Dziś znów będę się szlajał poza domem aż do późnego wieczora (na 99%), więc na forum mnie nie zastaniecie. Mógłby jakiś ochotnik zabrać jeden klucz 15? Tzn, ja go mogę wozić, chodzi mi tylko o to, żeby był . Gdybyście czegoś ode mnie chcieli to pisać, zabiorę. Numer telefonu też pewnie do mnie macie, eska można skrobnąć jakby się plany pozmieniały. Podawałem kiedyś . Tak, czy siak zajrzę tutaj jeszcze po południu i na wieczór, więc wystarczy napisać na forum co i jak
A7x Napisano 30 Lipca 2012 Autor Napisano 30 Lipca 2012 Tomasz - widzę, że wreszcie wróciłeś . Jeśli o mnie chodzi to pewnie coraz trudniej będzie mi spotykać się w weekendy. Chyba, że popołudniami, ale to jeszcze nic pewnego. Mimo tego, spotkanie pod ZUS mile widziane. A wróciłem, ale czasu mam mało, bo na 2 ostatnie tyg. sierpnia znowu wybywam A co Ty taki zajęty jesteś ostatnio ?
Gaco Napisano 30 Lipca 2012 Napisano 30 Lipca 2012 No tak wyszło. Dzisiaj słyszałem, że się nudzisz, no ale też mi nie pasuje, bo o 15:00 muszę być w domu znowu. Jutro z tego co mi wiadomo jest ten wypad do Konina... W środę możemy się gdzieś wybrać . Pasuje Ci?
PoleK Napisano 30 Lipca 2012 Napisano 30 Lipca 2012 aktualny konin, ja myslalem o ruszeniu kolo 9:00-10:00 nie wiem jak mateusz z ostrowa dotrze, ale on mowi ze moze wczesnie. w kaliszu rondo bedzie najlepsze chyba ze mieszkasz na dole Gaco, to zmienimy. Jasiek, jaka paczka i skad? jak ekonom to bedzie w srode, o ile w ogole koles dzis wysle.
jasinski21444 Napisano 30 Lipca 2012 Napisano 30 Lipca 2012 asiek, jaka paczka i skad? jak ekonom to bedzie w srode, o ile w ogole koles dzis wysle. Przesyłka pobraniowa priorytetowa , niby dziś wysłał . Jutro powinien przyjechać kurier.
PoleK Napisano 30 Lipca 2012 Napisano 30 Lipca 2012 to niech Ci ktos odbierze, albo pojdziesz w srode rano na poczte, to bedzie bez kolejki.
Gaco Napisano 30 Lipca 2012 Napisano 30 Lipca 2012 aktualny konin, ja myslalem o ruszeniu kolo 9:00-10:00 nie wiem jak mateusz z ostrowa dotrze, ale on mowi ze moze wczesnie. w kaliszu rondo bedzie najlepsze chyba ze mieszkasz na dole Gaco, to zmienimy. Od siebie do ronda mam 2 minutki drogi, także nie ma problemu. Godzina jest mi obojętna, choć wydaje mi się, że 9:00 mogłaby być lepszą opcją. Ale dostosuje się.
jasinski21444 Napisano 30 Lipca 2012 Napisano 30 Lipca 2012 Jeżeli będę to do kalisza pojadę z Mateuszem. Latarka do roweru jutro przyjdzie , ktoś chętny na nocną jazdę ?
PoleK Napisano 30 Lipca 2012 Napisano 30 Lipca 2012 Jeżeli będę to do kalisza pojadę z Mateuszem. Latarka do roweru jutro przyjdzie , ktoś chętny na nocną jazdę ? jutro to bedziemy zdychac po koninie:P a na nocke moge z Toba isc w srode:)
jasinski21444 Napisano 30 Lipca 2012 Napisano 30 Lipca 2012 a na nocke moge z Toba isc w srode:) Jakiś konkretny cel ?
Mathiu Napisano 30 Lipca 2012 Napisano 30 Lipca 2012 Jeśli o mnie chodzi to 9.00 pasuje jak ulał nawet na 8.00 dałbym rade Będziemy coś zwiedzać na miejscu czy tylko wpadniemy do Twojego kolegi i powrót? Nocna jazda zawsze i wszędzie Michał 7.30 pod komedą jeśli jedziesz. Trasa będzie dość długa, więc nie ma co szaleć, tylko jechać na luzie do kalisza
jasinski21444 Napisano 30 Lipca 2012 Napisano 30 Lipca 2012 Michał 7.30 pod komedą jeśli jedziesz. Napiszę ci jeszcze na gadu gadu wieczorem. Nocna jazda zawsze i wszędzie Coraz więcej nas :w00t:
PoleK Napisano 30 Lipca 2012 Napisano 30 Lipca 2012 jak dla mnie możemy zrobic wycieczke krajoznwacza:) w strone konina mamy 80% z górki wiec powrót bedzie ciezszy:P ale znow bez przesady to roznica poziomow to jakies 40m max:) na 8:00 to ja nie wstane:D kolega proponuje grila u niego, wiec kupimy jakas kielbache czy kto co chce, i obiad z glowy co? jak dla mnie możemy zrobic wycieczke krajoznwacza:) w strone konina mamy 80% z górki wiec powrót bedzie ciezszy:P ale znow bez przesady to roznica poziomow to jakies 40m max:) na 8:00 to ja nie wstane:D kolega proponuje grila u niego, wiec kupimy jakas kielbache czy kto co chce, i obiad z glowy co? Nocna jazda w leeesie? KIedy i gdzie:D?
jasinski21444 Napisano 30 Lipca 2012 Napisano 30 Lipca 2012 Nocna jazda w leeesie? KIedy i gdzie:D? A kiedy proponujesz
PoleK Napisano 30 Lipca 2012 Napisano 30 Lipca 2012 A kiedy proponujesz myślę że środa jest odpowiednia:P bo w czwartek wieczorem wybywam, to akuratnie sie wyspie:P
Mathiu Napisano 30 Lipca 2012 Napisano 30 Lipca 2012 Spoko może być kiełbasa na obiad, przynajmniej coś bardziej konkretnego niż batoniki Michał jaką latarkę kupiłeś?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.