Skocz do zawartości

[Ostrów Wlkp/Kalisz] chętni na wspólne wypady

A7x

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Lubię ale zjazdy ;D

A mikstat się pojawi jak będę zaliczał niebieski szlak rowerowy ;). Tyle że dziś po 65km pojawił się ból od kolana do uda aż taki że musiałem zrobić przystanek bo nie dałem rady jechać. Ogólnie Ostrów-Antonin-Ostrzeszów-Bełczyna-Ostrzeszów-Antonin-Ostrów wyszło 74,010km

Napisano

Dobrze ma ustawiony :D Ja mam maxa 62 :D Na płaskim pojadę ponad 50 , mogę udowodnić :) także z górki nie mieliśmy problemu :P

Napisano

A co się stało ze wspólnymi wyjazdami weekendowymi? :whistling: Może jutro gdzieś...ktoś...coś? Nie wiem, czy będę mógł, ale może przynajmniej bym się zorientował w chętnych. Jakieś propozycje trasy? Godziny wyjazdu raczej poranne, czas wycieczki bliżej nieokreślony. :rolleyes:

Napisano

Właśnie tez miałem o to pytać, dawno nie było żadnego wspólnego wypadu. Ja proponuję nie dalej niż 40-50km w jedną stronę.

Ktoś się wybiera na 61 zlot PTTK w Antoninie , pojeździć z nimi i do domku ? Zlot jest za 21 dni.

Napisano
Gaco: dzis o 24:00 spotkanie na moście k. Teatru ;)

Haha, nie no bez przesady... Rano wyszedłem z domu, a dopiero przed chwilą wróciłem. :P

Jakieś tam kilometry sobie nabijam. Teraz pojadę do Ostrowa to przekroczę magiczną granicę 3000km w tym sezonie :icon_cool:

Napisano

Chyba na tydzień na pustyni :teehee:... My się z Brydzią w mniejsze sakwy spakowaliśmy we 2 osoby i nie było nas 5 dni. Dasz radę luzem.

Napisano
Gaco na rozjazd robi 200km :P

Rozbawiłeś mnie :woot:.

jeszcze nie wiem :P W weekendy odpadam teraz , jedynie w tygodniu :D coś by się wymyśliło :D

W sumie... Został mi zapas dętek, mogę jechać :teehee:

Jedź do Częstochowy i z powrotem, wyjdzie Ci ponad 200km.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...