Skocz do zawartości

[Ostrów Wlkp/Kalisz] chętni na wspólne wypady

A7x

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no dziś taki krótki wypad do kalisza i okolice. Pokaż na mapie gdzie są te fajne ścieżki, bo może też się kiedyś przejade

Napisano

Mówisz o tych do antonina , czy o tych w okolicach Nowych Skalmierzyc ?

W sumie jeżeli chcecie to w piątek/sobotę się znowu wybieram pomęczyć kolegę w lesie więc może się wybierzecie ?

Napisano

Byłeś w górach, a tam są fajniejsze, ciekawsze, trudniejsze zjazdy niż na dziewiczej. Do tego masz duży wybór od łatwych do trudnych a na dziewiczej kilka zjazdów i tyle.

Robiąc pętle można się nieźle zmachać ale szału nie ma...

Napisano

Hejka wszystkim! Oznajmiam, iż wróciliśmy już wczoraj znad morza. Dotarliśmy tam w 2 dni, więc zgodnie z planem. Powrót pociągiem :whistling:. Wyszło jakieś 245km pierwszego dnia i 220km dnia następnego. Wyjazd uważam za udany, tylko pogoda mogłaby być lepsza. Pozdrawiam!

Napisano

Do Olsztyna służbowo pracować :)

Fajnie, że Wam się wypad udał :)

Napisano

Dawid, co to za fikuśny kask :D?

Ja wiem, bezpieczeństwo i te sprawy, ale żeby straszyć na drodze :P ?

Ale morze w tym roku zobaczyliście- Wy jechaliście, ja popłynę nad morze i to doslownie, bo w sobotę wyjeżdżam na tygodniowy spływ kajakowy :)

Jak wrócę, to będzie się można zgadać na jakiś wypad tu i tam :)

Napisano
:) dało się wytrzymać z Gaco :P

Ha! Ha! Ha! :huh: Ja Ci dam! :P

Jeśli pojedziecie w góry to i ja się wybiore

W tym roku to już chyba nie uda mi się wyskoczyć, ale w przyszłym czemu nie :teehee:

Jakieś małe to morze, pewnie nad jeziorem byliście :laugh:

Nie no, to akurat był Bałtyk :laugh:

Dawid, co to za fikuśny kask :D?

Ja wiem, bezpieczeństwo i te sprawy, ale żeby straszyć na drodze :P ?

Jak za darmo, to brałem! :) Swojego się jeszcze nie dorobiłem.

Napisano

Planujecie jakieś bliższe wypady w najbliższym czasie ? Mam na myśli o dystansie do maks 50-70km w jedną stronę ;)

Wiem że do sierpnia jeszcze daleko ale przecież nie zaszkodzi jeżeli zapytam , ktoś się wybiera 61 zjazd rowerowy pttk ?

Ja bym chciał zaliczyć niebieski szlak rowerowy ok 65km w jedną stronę , inną sprawą jest zaś to iż chce pobić magiczną barierę 50km w jedną stronę , ktoś chętny się ze mną wybrać ? http://www.turystyka.iostrow.com/index.php?SwPage=sz_r_nie1

Ktoś z was ma jakąś fajną sprawdzoną trasę na Bałczyne , jak najwięcej lasu bo asfalt jest nudny ?

Napisano

Ktoś tu mówił o wyjeździe w góry ? Chętnie bym pojechał , nie chcą mnie puścić samego :D

Ale to w sierpniu :) Tak do Karpacza :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...