Skocz do zawartości

[Ostrów Wlkp/Kalisz] chętni na wspólne wypady

A7x

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mathiu - taką średnią to ja mogę zrobić na 60km a nie na 400km :teehee:. Mam nadzieję, że Justyna nie będzie zbytnio szaleć :icon_cool:.

Napisano

Ale gdzie chcesz jechać nad morze czy do Żerkowa :P Nad morze to im wyjdzie z 240km na dziennie do tego powrót i razem powstaje magiczna sumka bliska tysiaka.

Co do Żerkowa - nie wiem kto pojedzie bo tam jest też kawałek drogi ok 150km w dwie strony a w nocy bym nie chciał wracać bo w poniedziałek idę do pracy na 6.00..

Napisano

No właśnie może być problem, bo Justycha (Brydzia) prosiła mnie abym jej pogrzebał przy rowerze a ona będzie w domu po 16.00 ...

Napisano

Pogoda się psuje, ale mam nadzieję, że będzie dobrze ;).

Brydzia - budzik nastaw :rolleyes:. Będę czekał o 3:00 na dużym, umówionym skrzyżowaniu za rondem. Tam się zapakujemy. Dalej to już jakoś pójdzie B). Twardym trzeba być, nie "miętkim" :P.

Napisano

Generalnie to do Władysławowa, później na Hel... Ale po drodze jeszcze Toruń, Chełmno, Gdańsk, Sopot, Gdynia, Reda itd...

Nie wiem czy mam coś z wagą itd, ale według niej ja mam 82kg, co by się zgadzało, a rower.... 48kg?? :laugh: No uznam to za żart i nie będę o tym myśleć. Damy radę!

Napisano

Dobra teraz konkrety.

Kto byłby chętny jechać w niedziele do Żerkowa?

*Może ktoś dzisiaj chętny na jazdę nocną?

Napisano

tak o tym żerkowie, pogadam ze znajomym zna okolice więc mógłby nas po okolicy wymęczyć :D

Napisano

W sumie trochę martwię się że rady mogę nie dać ale spróbuję najwyżej padnę na najbliższą ławkę w końcu "Nie próbujesz , nie wygrywasz. Nie ma rzeczy której byś nie zrobił za trzecim razem"

Napisano

Najwyżej wrócisz z Żerkowa pociągiem. A tam średnio co 2 godziny coś jedzie.

Ale wyjazd by trzeba zrobić nie później niż o 9.00. Wielką niewiadomą jest też pogoda bo może padać...

Napisano

@polek

Gdy wjeżdzasz do nowych skalmierzyc to obok sklepu skręcasz na chotów . Skręcasz w szutrową drogę , jedziesz wąską ścieżką między no generalnie można to nazwać polami. Wyjeżdzasz naprzeciw dużego sklepu kierujesz się w lewo w stronę torów które mijasz , za dość długim zakrętem w lewo skręcasz w prawo , trzeba cały czas jechać prosto aż minie się mostek i jesteśmy w lesie . Mały las ale jest trochę fajnych ścieżek. Generalnie z jednej strony jest dość piasczysta droga i jakaś wioska po lewej. W lesie są także bagna więc uważaj ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...