Gaco Napisano 6 Lipca 2012 Napisano 6 Lipca 2012 A sam chcesz jechać nad morze i robić po ok 250km dziennie... Pewnie się z tym zgodzę, może wyjdzie mniej... Ale do mnie też tłumów nie było i nie ma. Niemniej jednak dużo przyjemniej i ciekawiej mija podróż w kilka osób niż jadąc samodzielnie. Rozumiem dlaczego "marudzisz". Nie mówię tego dosłownie, oczywiście nie uważam, że tak jest . Kiedy chcecie się wybrać do tego Żerkowa Dzisiaj zmieniłem kapcie na 35c, więc w najbliższym czasie przewiduję jedynie asfalt. Mam trochę na głowie teraz i nie wiem jak mi się uda to wszystko pogodzić... Fajnie byłoby gdzieś razem wyskoczyć, tylko, że ja znów nie mogę niczego Wam obiecać . Trochę kiepsko się to wszystko maluje na najbliższe dni, ale tak naprawdę nie mam na to żadnego większego wpływu. Pozostaje mi jedynie czekać na konkrety. Pozdrawiam Was chłopaki.
Gaco Napisano 7 Lipca 2012 Napisano 7 Lipca 2012 Czy ktoś z Was tu obecnych wie może, czy są wyświetlane filmy na piaskach wieczorem? Jeśli tak to może mógłby podać dni/godziny rozpoczęcia? Wybrałbym się może, tylko muszę wiedzieć co i jak, bo na internecie pustki w temacie. Byłbym bardzo wdzięczny. No i zawsze można się umówić na miejscu i trochę pogadać na żywo.
artur1992 Napisano 7 Lipca 2012 Napisano 7 Lipca 2012 Ma ktoś ochotę na małą przejażdżkę rowerową dzisiaj?
Mathiu Napisano 7 Lipca 2012 Napisano 7 Lipca 2012 Jak z tym Żerkowem? O której wyruszamy, czy jedziemy w taką pogodę czy może za tydzień oraz kto jest chętny?
Tom3 Napisano 7 Lipca 2012 Napisano 7 Lipca 2012 Ja jestem chętny na ten żerków, a co do tego kiedy.. osobiście uważam, że taka pogoda jest męcząca na 150 km Ale jak coś to się dostosuje do reszty
Mathiu Napisano 7 Lipca 2012 Napisano 7 Lipca 2012 Też się nad tym zastanawiam... Może jutro pod wieczór gdzieś się przejedziemy a w przyszłym tygodniu pomyślimy coś z Żerkowem
bigos97 Napisano 7 Lipca 2012 Napisano 7 Lipca 2012 Może byście uderzyli w stronę Kobylej Góry ? Podjechałbym i pośmigał z wami
Brydzia Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 @ Tom3 a Ty co się autkiem rozbijasz?? na rower !!! Ostrów -Kalisz zaliczony
Tom3 Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 @ Brydzia, autem rozbijałem się tylko w jedną stronę , wracałem już na rowerze Choć ogólnie mówiąc to się obijam i nie jeżdżę ostatnio.. ale zwalam wszystko na pogodę A jeszcze inna sprawa, że ostatnio jakoś nie ma wcale chętnych na wyjazdy
Mathiu Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 Ja byłem chętny ale stwierdziłem iż dzisiaj muszę sam pocisnąć i się sprawdzić. Jak ktoś chętny do jazdy to śmiało pisać
Gaco Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 W Brzezinach byłem z tydzień temu. Całkiem spoko, trochę górek po drodze. Przy upale dają popalić, ale teraz pogoda jest ok Jagody są
Brydzia Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 .".., trochę górek po drodze. Przy upale dają popalić,,," chyba nie ma takich górek, które by CI porządnie w kość dały, to byś w końcu wolniej jeżdził :
Gaco Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 Dołóż mi 20kg bagażu, to będzie powoli... Już wiem dlaczego zabierasz tą pompkę serwisową ! Poszukaj jeszcze czegoś ciężkiego, to zobaczysz jak wygląda rowerzysta na czworakach . Żeby nie było zamierzam przed wyjazdem zważyć swój rower. Pewnie będzie zdziwko . Aha - i myślę, że przy moim szczęściu 5 dętek starczy mi na jeden dzień jazdy .
Brydzia Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 Dołóż mi 20kg bagażu, to będzie powoli... Już wiem dlaczego zabierasz tą pompkę serwisową ! Poszukaj jeszcze czegoś ciężkiego, to zobaczysz jak wygląda rowerzysta na czworakach . Żeby nie było zamierzam przed wyjazdem zważyć swój rower. Pewnie będzie zdziwko . Aha - i myślę, że przy moim szczęściu 5 dętek starczy mi na jeden dzień jazdy . Gaco jest nie do zdarcia! wytrzyma każdą prędkość, nie chce wiedzieć, co wyprawia na kolarce:P. z tymi kapciami nie kracz, bo nigdzie z Tobą już więcej nie pojadę !
Gaco Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 Polek - ile jadą, tyle i ja jadę. A sam to różnie, ale nie pędzę . Ja nic nie mówię, ale to Ty sobie ustalasz ze mną tempo, więc nie marudź Brydzia .
Mathiu Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 Brydzia podobno chce mieć lepszą średnią od Bartka więc uważaj http://bartekosw.bikestats.pl/533921,Ostrow-Wielkopolski-Kolobrzeg.html
jasinski21444 Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 A ja wróciłem już ze zlotu forumowego , było za######iście ale nie obyło się bez ofiar w postaci mojego mostka kross i zadrapań ;P
Mathiu Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 To co teraz idziesz do pracy i zbierasz na fulla canyon z fox-ami lub rebą?Bo taka zabawa wciąga. Ciesz się, że w sklepie nie było tego crossa Evado bo na zlocie to byś go kompletnie zajechał. Dobrze, że jesteś cały - będę miał z kim jechać za rok na zlot (jeśli mi się uda a Ty nie popsujesz roweru)
jasinski21444 Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 To co teraz idziesz do pracy i zbierasz na fulla canyon z fox-ami lub rebą?Bo taka zabawa wciąga. Chciałbym Hm co do mostka to był zjazd miałem ok.40km/h podniosło mi tył i jechałęm bokiem coś podobnego do tego jak się wchodzi w zakręt w żużlu to się położyłem na bok i nie wiem jak ale pękło :/
PoleK Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 chcesz to za dyche Ci oddam podobny mostek jak miales, tyle ze lepiej wykonany... pozatym, na przyszlosc wymien kierownice bo zgubisz zeby...
jasinski21444 Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 Mostek już mam dostałem na zlocie od koleżanki Ani . O co chodzi z tą kierownicą ?
PoleK Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 to że to nie komponenty do jazdy w gorach z Twoja waga;) kup jakiegos accenta, czy inna porzadna kierownice.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.