Skocz do zawartości

[Ostrów Wlkp/Kalisz] chętni na wspólne wypady

A7x

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A sam chcesz jechać nad morze i robić po ok 250km dziennie...

Pewnie się z tym zgodzę, może wyjdzie mniej... Ale do mnie też tłumów nie było i nie ma. Niemniej jednak dużo przyjemniej i ciekawiej mija podróż w kilka osób niż jadąc samodzielnie. Rozumiem dlaczego "marudzisz". Nie mówię tego dosłownie, oczywiście nie uważam, że tak jest ;).

Kiedy chcecie się wybrać do tego Żerkowa :icon_question: Dzisiaj zmieniłem kapcie na 35c, więc w najbliższym czasie przewiduję jedynie asfalt.

Mam trochę na głowie teraz i nie wiem jak mi się uda to wszystko pogodzić... Fajnie byłoby gdzieś razem wyskoczyć, tylko, że ja znów nie mogę niczego Wam obiecać :sick:. Trochę kiepsko się to wszystko maluje na najbliższe dni, ale tak naprawdę nie mam na to żadnego większego wpływu. Pozostaje mi jedynie czekać na konkrety.

Pozdrawiam Was chłopaki.

Napisano

Czy ktoś z Was tu obecnych wie może, czy są wyświetlane filmy na piaskach wieczorem? Jeśli tak to może mógłby podać dni/godziny rozpoczęcia? Wybrałbym się może, tylko muszę wiedzieć co i jak, bo na internecie pustki w temacie. Byłbym bardzo wdzięczny. No i zawsze można się umówić na miejscu i trochę pogadać na żywo.

Napisano

Jak z tym Żerkowem? O której wyruszamy, czy jedziemy w taką pogodę czy może za tydzień oraz kto jest chętny?

Napisano

Ja jestem chętny na ten żerków, a co do tego kiedy.. osobiście uważam, że taka pogoda jest męcząca na 150 km :P Ale jak coś to się dostosuje do reszty :)

Napisano

Też się nad tym zastanawiam... Może jutro pod wieczór gdzieś się przejedziemy a w przyszłym tygodniu pomyślimy coś z Żerkowem :thumbsup:

Napisano

@ Brydzia, autem rozbijałem się tylko w jedną stronę , wracałem już na rowerze :P Choć ogólnie mówiąc to się obijam i nie jeżdżę ostatnio.. ale zwalam wszystko na pogodę :D A jeszcze inna sprawa, że ostatnio jakoś nie ma wcale chętnych na wyjazdy

Napisano

Ja byłem chętny ale stwierdziłem iż dzisiaj muszę sam pocisnąć i się sprawdzić.

Jak ktoś chętny do jazdy to śmiało pisać :)

Napisano

W Brzezinach byłem z tydzień temu. Całkiem spoko, trochę górek po drodze. Przy upale dają popalić, ale teraz pogoda jest ok :) Jagody są :teehee:

Napisano

.".., trochę górek po drodze. Przy upale dają popalić,,,"

chyba nie ma takich górek, które by CI porządnie w kość dały, to byś w końcu wolniej jeżdził : :P

Napisano

Dołóż mi 20kg bagażu, to będzie powoli... Już wiem dlaczego zabierasz tą pompkę serwisową :laugh:! Poszukaj jeszcze czegoś ciężkiego, to zobaczysz jak wygląda rowerzysta na czworakach :P. Żeby nie było zamierzam przed wyjazdem zważyć swój rower. Pewnie będzie zdziwko <_<. Aha - i myślę, że przy moim szczęściu 5 dętek starczy mi na jeden dzień jazdy :laugh:.

Napisano

Dołóż mi 20kg bagażu, to będzie powoli... Już wiem dlaczego zabierasz tą pompkę serwisową :laugh:! Poszukaj jeszcze czegoś ciężkiego, to zobaczysz jak wygląda rowerzysta na czworakach :P. Żeby nie było zamierzam przed wyjazdem zważyć swój rower. Pewnie będzie zdziwko <_<. Aha - i myślę, że przy moim szczęściu 5 dętek starczy mi na jeden dzień jazdy :laugh:.

Gaco jest nie do zdarcia! :P wytrzyma każdą prędkość, nie chce wiedzieć, co wyprawia na kolarce:P. z tymi kapciami nie kracz, bo nigdzie z Tobą już więcej nie pojadę ! :P

Napisano

Polek - ile jadą, tyle i ja jadę. A sam to różnie, ale nie pędzę ;).

Ja nic nie mówię, ale to Ty sobie ustalasz ze mną tempo, więc nie marudź Brydzia :pinch:.

Napisano

To co teraz idziesz do pracy i zbierasz na fulla canyon z fox-ami lub rebą?Bo taka zabawa wciąga.

Ciesz się, że w sklepie nie było tego crossa Evado bo na zlocie to byś go kompletnie zajechał.

Dobrze, że jesteś cały - będę miał z kim jechać za rok na zlot (jeśli mi się uda a Ty nie popsujesz roweru) :P

Napisano
To co teraz idziesz do pracy i zbierasz na fulla canyon z fox-ami lub rebą?Bo taka zabawa wciąga.

Chciałbym ;)

Hm co do mostka to był zjazd miałem ok.40km/h podniosło mi tył i jechałęm bokiem coś podobnego do tego jak się wchodzi w zakręt w żużlu to się położyłem na bok i nie wiem jak ale pękło :/

Napisano

chcesz to za dyche Ci oddam podobny mostek jak miales, tyle ze lepiej wykonany...

pozatym, na przyszlosc wymien kierownice bo zgubisz zeby...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...