Skocz do zawartości

[Ostrów Wlkp/Kalisz] chętni na wspólne wypady

A7x

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co tam u Was słychać śmieszki? Nie wiem jak Wy, ale ja się byczę :icon_cool: . Dorobiłem się nowej dętki i pompki, więc rower już w trasie. Co by nie było - NIE, teraz NIE siedzę w domu :laugh:. Jakieś plany na niedzielę? Może na jutro? (Nie wiem jak z jutrem u mnie - możliwe, że jestem zajęty, tylko jeszcze o tym nie wiem). Jest przewidziane jakieś spotkanie? Pewnie "wszyscy" są w rozjazdach :sweat:. Zawsze można się zobaczyć i nic nie roooobić... :rolleyes: Jutro ma być upał, ale myślę, że jakieś krótkie kółeczko dałoby się zorganizować. Możliwe, że w niedziele wyskoczę np: do Jezierska. Ktoś chętny?

Napisano

No ja dziś wyskoczyłem do Nowych skalmierzyc , namówiłem kolegę na wypad do lasu rowerem i go wymęczyłem :P Zresztą zajrzyjcie na bloga.

Jeżeli jutro będzie tak jak dziś to jedno jest pewnie nigdzie dalej niż te 15km nie jadę :P

Napisano

Byłem w Brzezinach na jagódkach :icon_cool:. Dużo wzniesień. Łącznie 50,5km. Prawie wyplułem płuca przez tą pogodę :sick:, ale plan "50km na dziś" został zrealizowany. Szkoda, że nikt się nie ruszył, ale w taką pogodę, to nawet się Wam nie dziwię :P

Napisano

A nam z Mateuszem i jego znajomymi udał się dziś turystyczny wypad, ja dodatkowo zrobiłem parę km samemu i wyszło mi 58km dziś :) ale upał okropny..

Jakiś plan na jutro ?

Dawid ponawiam propozycję Mateusza na wypad do Karpacza.. prawdopodobnie ( nie mam jeszcze pewności czy dam radę nie jeżdżąc ostatnio :P ) pojedziemy w sobotę, w niedzielę wypad w góry i powrót. Trasa około 220km, wypad większą grupą(znajomy z Rawicza z towarzyszami będzie jechać), więc można się powozić na kole :P A, że jeździsz jednak dość dużo, do tego ten ostatni dłuższy wypad więc myślę, że problemu byś nie miał ;) Więc zastanów się nad propozycją :)

Napisano

Popieram Tomka (czyt. masz jechać) :thumbsup:

Zdradzę Ci małą tajemnicę dzień później chcą pojechać rowerami nad morze (w jeden dzień) :woot:

Napisano

Haha, nawet gdybym dojechał, to nie wiem czy byłbym żywy na drugi dzień. No i po 150km tempo by pewnie u mnie spadło :teehee:. Chociaż jadąc na kole powinno być trochę lepiej. Naprawdę niczego jeszcze nie obiecuję :D. Ale dzięki za propozycję!

Napisano

Witam wszystkich :)

jestem nowy w Kaliszu i nie znam okolicy wcale poszukuje znajomych i chetnych na wypady rowerowe. Interesuje mnie bardziej trasy w terenie od szosowych moze jestescie w stanie zaproponowac/pokazac co ciekawsze trasy?

pozdrawiam

Marcin

Napisano

dajes ja chętnie ci mogę pokazać tyle tylko że musiałbyś przyjechać bliżej ostrowa wlkp.

dzieki za propozycje samochud posiadam wiec moge podjechac. W tygodniu jednak pracuje do 15 wiec na jakies popoludnie mozna sie umowic. Macie tam w okolicy Ostrowa trosy troche bardziej MTB?

Napisano

Myślę że po południu lub bardziej pod wieczór ok. 17 będzie ok . Hm Single Track w Kęszycach , moglibyśmy się w Sieroszewicach spotkać , trasy leśne itp ;)

Gadu gadu 11719374 ;)

Napisano

Ja jestem chętny na wypad do Karpacza w ten weekend :thumbsup: Jeden dzień tam, jakiś nocleg kolejny dzień jazda po okolicy i powrót np pociągiem. Co Ty na to?

Napisano

Ja jestem chętny na wypad do Karpacza w ten weekend :thumbsup: Jeden dzień tam, jakiś nocleg kolejny dzień jazda po okolicy i powrót np pociągiem. Co Ty na to?

Brzmi spoko. tylko trzeba szczegóły dogadać. Najlepiej byłoby się spotkać i wszystko przedyskutować. Tylko pytanie gdzie i kiedy? Ja się dostosuje.

Napisano

Mi najlepiej pasuje od jutra do poniedziałku włącznie, trasa taka na szybko wyznaczona, jak masz czas i ochotę to możemy się jutro spotkać i dogadać co i jak.

Za 2-3 godzinki będę na gg 6312456 a teraz rower :P

Napisano

Co za milczki... Nic się tu nie dzieje, a pogoda przecież ładna! Aż za bardzo.. :icon_cool: Upiekliście się czy co? :P Każdy jeździ pewnie sam, bo nie ma czasu się umawiać.

Napisano

Co z tego jak nikt nie chce ze mną jeździć...

Nie ma Michała to jest cisza na forum. Ale to nie zmienia faktu ze nikt nie chce ze mną jechać :sweat:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...