jasinski21444 Napisano 28 Czerwca 2012 Napisano 28 Czerwca 2012 Trasa polecona przez kolegę @Mathiu zaliczona mianowicie Single Track w latowicach przez trąbę, nie ma to jak 2km/h po suchym piasku pod górkę
Gaco Napisano 29 Czerwca 2012 Napisano 29 Czerwca 2012 Co tam u Was słychać śmieszki? Nie wiem jak Wy, ale ja się byczę . Dorobiłem się nowej dętki i pompki, więc rower już w trasie. Co by nie było - NIE, teraz NIE siedzę w domu . Jakieś plany na niedzielę? Może na jutro? (Nie wiem jak z jutrem u mnie - możliwe, że jestem zajęty, tylko jeszcze o tym nie wiem). Jest przewidziane jakieś spotkanie? Pewnie "wszyscy" są w rozjazdach . Zawsze można się zobaczyć i nic nie roooobić... Jutro ma być upał, ale myślę, że jakieś krótkie kółeczko dałoby się zorganizować. Możliwe, że w niedziele wyskoczę np: do Jezierska. Ktoś chętny?
jasinski21444 Napisano 29 Czerwca 2012 Napisano 29 Czerwca 2012 No ja dziś wyskoczyłem do Nowych skalmierzyc , namówiłem kolegę na wypad do lasu rowerem i go wymęczyłem Zresztą zajrzyjcie na bloga. Jeżeli jutro będzie tak jak dziś to jedno jest pewnie nigdzie dalej niż te 15km nie jadę
Gaco Napisano 30 Czerwca 2012 Napisano 30 Czerwca 2012 Byłem w Brzezinach na jagódkach . Dużo wzniesień. Łącznie 50,5km. Prawie wyplułem płuca przez tą pogodę , ale plan "50km na dziś" został zrealizowany. Szkoda, że nikt się nie ruszył, ale w taką pogodę, to nawet się Wam nie dziwię
jasinski21444 Napisano 30 Czerwca 2012 Napisano 30 Czerwca 2012 Ja prawdopodobnie zaraz się wybiorę do Dębnicy , ktoś wie dokąd prowadzi leśna ścieżka w prawo przed skrzyżowaniem z główną drogą ?
Tom3 Napisano 30 Czerwca 2012 Napisano 30 Czerwca 2012 A nam z Mateuszem i jego znajomymi udał się dziś turystyczny wypad, ja dodatkowo zrobiłem parę km samemu i wyszło mi 58km dziś ale upał okropny.. Jakiś plan na jutro ? Dawid ponawiam propozycję Mateusza na wypad do Karpacza.. prawdopodobnie ( nie mam jeszcze pewności czy dam radę nie jeżdżąc ostatnio ) pojedziemy w sobotę, w niedzielę wypad w góry i powrót. Trasa około 220km, wypad większą grupą(znajomy z Rawicza z towarzyszami będzie jechać), więc można się powozić na kole A, że jeździsz jednak dość dużo, do tego ten ostatni dłuższy wypad więc myślę, że problemu byś nie miał Więc zastanów się nad propozycją
Mathiu Napisano 30 Czerwca 2012 Napisano 30 Czerwca 2012 Popieram Tomka (czyt. masz jechać) Zdradzę Ci małą tajemnicę dzień później chcą pojechać rowerami nad morze (w jeden dzień)
Gaco Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 Haha, nawet gdybym dojechał, to nie wiem czy byłbym żywy na drugi dzień. No i po 150km tempo by pewnie u mnie spadło . Chociaż jadąc na kole powinno być trochę lepiej. Naprawdę niczego jeszcze nie obiecuję . Ale dzięki za propozycję!
dajes Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Witam wszystkich jestem nowy w Kaliszu i nie znam okolicy wcale poszukuje znajomych i chetnych na wypady rowerowe. Interesuje mnie bardziej trasy w terenie od szosowych moze jestescie w stanie zaproponowac/pokazac co ciekawsze trasy? pozdrawiam Marcin
jasinski21444 Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 dajes ja chętnie ci mogę pokazać tyle tylko że musiałbyś przyjechać bliżej ostrowa wlkp.
dajes Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 dajes ja chętnie ci mogę pokazać tyle tylko że musiałbyś przyjechać bliżej ostrowa wlkp. dzieki za propozycje samochud posiadam wiec moge podjechac. W tygodniu jednak pracuje do 15 wiec na jakies popoludnie mozna sie umowic. Macie tam w okolicy Ostrowa trosy troche bardziej MTB?
jasinski21444 Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Myślę że po południu lub bardziej pod wieczór ok. 17 będzie ok . Hm Single Track w Kęszycach , moglibyśmy się w Sieroszewicach spotkać , trasy leśne itp Gadu gadu 11719374
PoleK Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 ja od Soboty bede w Kaliszu smigal, wiec mozemy jakis las zaliczyc. a w niedziele o 10 na most k. Teatru! a potem w teren! :-)
jasinski21444 Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Ja odpadam ten tydzień bo będę śmigał na zlocie forum
artur1992 Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 witam. szukam chętnej osoby na wypad rowerkiem nad morze lub w góry. szczegóły do dogadania.
Mathiu Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Ja jestem chętny na wypad do Karpacza w ten weekend Jeden dzień tam, jakiś nocleg kolejny dzień jazda po okolicy i powrót np pociągiem. Co Ty na to?
artur1992 Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Ja jestem chętny na wypad do Karpacza w ten weekend Jeden dzień tam, jakiś nocleg kolejny dzień jazda po okolicy i powrót np pociągiem. Co Ty na to? Brzmi spoko. tylko trzeba szczegóły dogadać. Najlepiej byłoby się spotkać i wszystko przedyskutować. Tylko pytanie gdzie i kiedy? Ja się dostosuje.
Mathiu Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Mi najlepiej pasuje od jutra do poniedziałku włącznie, trasa taka na szybko wyznaczona, jak masz czas i ochotę to możemy się jutro spotkać i dogadać co i jak. Za 2-3 godzinki będę na gg 6312456 a teraz rower
Gaco Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Co za milczki... Nic się tu nie dzieje, a pogoda przecież ładna! Aż za bardzo.. Upiekliście się czy co? Każdy jeździ pewnie sam, bo nie ma czasu się umawiać.
Mathiu Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 O przepraszam ja szukam chętnych do Karpacza i nikt nie chce ze mną jechać...
Gaco Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Ty jesteś wyjątkiem od reguły . Idę spać, bo jestem wykończony już.
Mathiu Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Co z tego jak nikt nie chce ze mną jeździć... Nie ma Michała to jest cisza na forum. Ale to nie zmienia faktu ze nikt nie chce ze mną jechać
Mathiu Napisano 6 Lipca 2012 Napisano 6 Lipca 2012 A sam chcesz jechać nad morze i robić po ok 250km dziennie... To możemy wyskoczyć do Żerkowa?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.