Skocz do zawartości

[Ostrów Wlkp/Kalisz] chętni na wspólne wypady

A7x

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ta... Chyba 5 kilometrów. Spróbuj tak kręcić pół dnia. Już nie mówię o myciu roweru. W ten weekend nigdzie się z Wami nie wybiorę, bo mam ogólnie spore zamieszanie. To pewna informacja. Bez odbioru.

Napisano

Nie mówię o ulewie , ale lubię jeździć po zakończeniu mocniejszego padania deszczu jak wczoraj jakoś mniej się wtedy męczę a no i lubię błoto więc dla mnie to + . Jednak skuteczność moich v-ek wtedy spada gdzieś do 30%...

Napisano

Co ma jazda po ulewie, do męczenia się ?

Wydaje Ci się, a prawdziwe błoto, to zabójstwo dla roweru- nie cierpię syfu :)

Ja szczerze mówiąc nie mam pojęcia kiedy teraz będę miał wolny weekend, obawiam się, że dopiero w 2-giej połowie lipca, jak dalej tak będzie mi się układało :P

Napisano

Mnie już w połowie lipca tutaj nie będzie :D. Coś mi się zdaje, że w lipcu forum będzie świeciło pustkami (w naszym temacie).

Napisano

To z kim ja będę jeździł :D

Kupiłem licznik rowerowy 30-funkcyjny Crivit za 25zł z wysyłką , wreszcie koniec z pożyczaniem od kolegi ;d

Licznik ??? Ty sobei lepiej w koncu rower kup :P bo tyle tu "piszesz -gadasz" a roweru nie widać :P

Napisano

Rower będzie , spokojnie z racji tego że rower kupuje mi tata z dziadkiem + ja dokładam tyci tyci pieniędzy muszę poczekać do zakończenia roku szkolnego. Dlaczego ? Bo dziadek się uparł że da jak przyjadę że świadectwem ;)

A ostatnio tj. dziś stwierdziłem natomiast żę jestem uzależniony od roweru.

Napisano

Rower będzie , spokojnie z racji tego że (...) muszę poczekać do zakończenia roku szkolnego. Dlaczego ? Bo dziadek się uparł że da jak przyjadę że świadectwem ;)

A ostatnio tj. dziś stwierdziłem natomiast żę jestem uzależniony od roweru.

hehehe dobrze się tu bawię :) "szczególnie dzięki Tobie :P" - masakra !

Napisano

Każdy w lipcu gdzieś wyjeżdza i z kim ja będę jeździł ?

na mnie nie licz

To skoro dobrze się bawisz dzięki mnie to się cieszę :D A rower w sklepie jest zamówiony ale no czekam na pieniądze :P

zapoznaj się ze słowem "ironia", poza tym polecam książki prof. Jerzego Bralczyka oraz prof.Jana Miodka, przyda Ci sie do szkoły i wzbogacisz swój język polski :P

Napisano

Wiem co to ironia tyle że gdy nie rozmawiwa się w 4 oczy to jest ją trudno wychwycić , pozatym wczoraj byłem zmęczony więc no możliwe że nie zauważyłem.

Co do książek oczywiście czytam lecz rzadko i raczej książki typu Koszmar z ulicy wiążów i temu podobne.

Ktoś chętny dziś ok 15 może 16 godziny jakąś rekreacyjną trasę np do Trzcielin lub Dębicy ?

Napisano

No wiesz, trzeba mieć rower na 100% sprawny, wypada mieć kask, trochę kondycji, zaplanowane czym pojedziesz itp - zostały ci dwa tygodnie

Napisano

A jaka to wg. ciebie standardowa głowa :teehee:

Po ostantnich wydarzeniach (wjechanie we mnie przez innego rowerzystę oraz parę innych rzeczy) stwierdziłem iż lepiej gdybym jeździł z kaskiem , zresztą może uratować życie przy spotkaniu z jakimś szalonym drzewem...

Napisano

No, no niektórych się żarty trzymają :D

Michał widzę, że z koleżanką się w trasę wybrałeś :)

Ja wczoraj na piaskach chwilę byłem, a później tenis ziemny+ piłka nożna.

Dzisiaj są już efekty, bo dosłownie wszystko mnie boli, dawno tak nie szalałem :yucky:

Napisano
Michał widzę, że z koleżanką się w trasę wybrałeś

Dobrze widzisz , tylko mi trochę to żółwie tempo nie pasowało , najlepszym przykładem jest to że ostrów-przygodzice-janków przygodzki - ostrów czyli pewnie jakieś 10-15km zrobiliśmy w 2h :o . Bardziej mi pasuje tempo które wy dyktujecie przynajmniej się można zmęczyć. Odbiłem to sobie robiąc wczoraj rundkę po mieście ze średnią 27.89km/h chodź miejscami było więcej bo brakło mi przełożenia bardziej twardego ( obecnie korba 48T , wolnobieg mf-tz06 najmniejsza koronka).

Napisano

Michał a ta prędkość prawie 28km/h to jest prędkość maksymalna w mieście, czy średnia bo to różnica. Jadąc przepisowo w mieście samochodem osiągamy prędkość w okolicy 33km/h.

I Ty mówisz, że masz słabą kondycje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...