Skocz do zawartości

[Ostrów Wlkp/Kalisz] chętni na wspólne wypady

A7x

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mathiu u Jacka na treningu byłam raz, ale mój mąż swego czasu chodził.. Tak skojarzyłam, bo mówił coś o jakiejś Justynie, dlatego pytam:P:P

Napisano

Trochę osób się tam przewija przez jego treningi. Hmmm czyżby Kajetan?

Jest taki szybki plan na jutro 8.15 gdzieś tam na Ledóchowskiego. Trasa raczej standardowa mikstat antonin itp

Napisano

Tak Kajetan:)

Trasa może być, ale nie można później? Jak nie to może być ta 8:30, ale nie wiem co to znaczy gdzieś tam na Ledóchowskiego:P:P

Napisano

@ Ilona,

znam Kajetana, Twoją bratową też, to o mnie było , mam nadzieję,że źle o mnie nie mówił :)

no jaki ten Ostrów jest mały :), coś mi się wydaje ze możemy się z widzenia znać :)

Napisano

No mały Ostrów jest mały.. ;)

nie nic złego nie mówił :) i jak dzisiejszy wypad wypalił? Ja dziś z łóżka wstałam przed 9:00 dopiero.. także po śniadanku tylko trening biegowy i z roweru nici ;)

a bratowej to ja nie mam :P bo mam dwie siostry tylko, Kajtek ma siostrę - to mam szwagierkę ;)

pozdrawiam

Napisano

hehe no ale walnęłam :), ja mam bratową,chyba o niej myślałam jak to pisałam :) - Twoja szwagierkę KAśkę znam :)

Napisano

Na początku lipca organizuję wycieczkę do krakowa , przejazd do krakowa pkp 35zł bilet i tam zwiedzamy , można się wybrać do Sikornika na rowerach gdzie podobno jest fajny zjazd ;)

Jedziemy na 2-3 dni po czym powrót pkp ;)

Nocleg także załatwię . Ktoś chętny ?

Napisano

@ Michał przyzwyczaj swoje 4 litery do 30 km czy 50 km jazdy dziennie na początek! Ty to nie to samo co kumpel,a potem pogadamy o Krakowie , powodzenia !

Napisano

@brydzia kolega mieszka od 0,5 roku w górach , jeździ crossem na oponach 700x40 .

Michał przyzwyczaj swoje 4 litery do 30 km czy 50 km jazdy dziennie na początek

Bardzo chętnie tyle że samemu nie bardzo się chce , słuchawki również nie bardzo bo to trochę nie bezpieczne. Wiem że trzeba tyłek przyzwyczaić do siodełka ale to przyjdzie z czasem.

Do krakowa tak czy tak się wybieram więc na jedno wychodzi , spytałem bo możę ktoś z was się weźmie.

Napisano

Ja móże bym się przejechał ale rowerem do Krakowa a pociągiem to średnio....

Pamiętaj kupić kask no i ubezpieczenie też się przyda :thumbsup:

Napisano
Ja móże bym się przejechał ale rowerem do Krakowa a pociągiem to średnio

Przykro mi bardzo ale rowerem nie dam rady , 80-90km i deski ;(

Pamiętaj kupić kask no i ubezpieczenie też się przyda

Kask biorę bo jednak po ostatnich wydarzeniach wolę się zabezpieczyć ...

Napisano

@ Michał -"Bardzo chętnie tyle że samemu nie bardzo się chce ," sorry to o czym my tu gadamy ???? kondycja z siedzenia na d... sama nie przyjdzie - udanego wyjazdu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napisano

@ up

Nie denerwuj się, poprostu nie lubię jeździć bez celu i tyle. Sam robię co drugi dzień lub trzeci ok 30km w jedną stronę ale to pewnie trochę mało i to na starym rowerze więc nie zapuszczam się zbyt daleko ...

Napisano

Kto mówił o jeździe bez celu? Ja też nie jeżdżę dużo. Tylko raz w tygodniu mam jakąś dłuższą trasę, ale prawda jest taka, że od siedzenia na dupie kondycji nie będzie. Michał - 100 kilometrów w jeden dzień, to powinien przejechać nawet dziadek - choćby jechał cały dzień, ale powinien dać radę. Każdy zdrowy człowiek powinien pyknąć taki dystans. Wyjazd do Krakowa... No wszystko fajnie, tylko ten dojazd pociągiem... W dwie strony to -70zł (dużo). Już nawet taniej wyszłoby wziąć duży samochód, zatankować go i zrobić zrzutę na paliwo. Dla mnie sens dojeżdżania gdzieś pociągiem/samochodem na wycieczki rowerowe, jest taki sam, jak kupowanie roweru z silnikiem do budowania kondycji... Jedno z drugim się wyklucza. W tym wypadku jest to uzasadnione odległością, bo nie każdy musi przejeżdżać 300km dziennie. Ale krótsze wypady pociągiem są... Niepotrzebne? :rolleyes:

Napisano
W dwie strony to -70zł (dużo). Już nawet taniej wyszłoby wziąć duży samochód, zatankować go i zrobić zrzutę na paliwo

Posiadasz takowy , bo ja nie ba nawet prawka nie mam bo do 18stki trochę brakuje (listopad).

Tylko raz w tygodniu mam jakąś dłuższą trasę, ale prawda jest taka, że od siedzenia na dupie kondycji nie będzie. Michał - 100 kilometrów w jeden dzień, to powinien przejechać nawet dziadek

Tak tylko jak pisałem na razie się poruszam tym starym czarnym rowerem i jak się coś mi rozleci 100km od domu to będzie nie ciekawie. Tak więc na razie na dłuższe niż 30km się nie wybieram...

Napisano

Kto mówił o jeździe bez celu? Ja też nie jeżdżę dużo. Tylko raz w tygodniu mam jakąś dłuższą trasę, ale prawda jest taka, że od siedzenia na dupie kondycji nie będzie. (*_-)

W tym wypadku jest to uzasadnione odległością, bo nie każdy :) musi przejeżdżać 300km dziennie.:P

Napisano

Nie wiem czy to dobry temat ale planuję w sobotę pojechać do Kalisza przez Grabów. Znacie jakieś ciekawe miejsca w Kaliszu ? Na obiad albo coś , może ktoś chętny do oprowadzenia po Kaliszu ?:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...