Skocz do zawartości

[Ostrów Wlkp/Kalisz] chętni na wspólne wypady

A7x

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

323 :sweat:

Ale niektóre pytania są... dziwne :icon_cool:

Mnie od rana niestety nie było, myślałem o późniejszej godzinie, więc na 10 nie miałem najmniejszej szansy dotrzeć do Was :)

Za to pojawia się małe, nietypowe pytanie- może zrobimy wypad na jakieś małe piwko ?

Typu Stones w Ostrowie :D

Dawid, wiem, że z Kalisza masz kawałek, ale może akurat się zgadamy jakoś, jak będziesz w OsW :)

Napisano

Za to pojawia się małe, nietypowe pytanie- może zrobimy wypad na jakieś małe piwko ?

Typu Stones w Ostrowie :D

Dawid, wiem, że z Kalisza masz kawałek, ale może akurat się zgadamy jakoś, jak będziesz w OsW :)

w końcu konkretna propozycja :P jeahhhh :):):):):):)

Napisano

Hahaha, lenie jedne! :D Tylko w domu siedzieć i piwo pić! Piwo to się pije po powrocie do domu jako nagroda za dobrą jazdę :P.

Pssssssst! Właśnie otwieram swoje, po 118km chyba już mogę :teehee:.

A tak na poważnie, to możemy kiedyś wyskoczyć raczej. Zależy o której godzinie.

Dzięki Justyna za mega wypad i za... Kaloryczne doładowanie :P

Napisano

@ Dawid-polecam się na przyszłość :) (*_-)

to poranne szaleństwo zaczyna mi wychodzić (: ....kurcze chłopy macie moc ! :)

Napisano

Już Ci wychodzi szaleństwo? :teehee: Przecież to Ty tak gnałaś, nie ja. :P Ja Cię tylko goniłem...

Dawid-polecam się na przyszłość :) (*_-)

Mnie tam odpowiada taki układ :D. Ja też polecam się na przyszłość.

Napisano

Dawid, zamiast w domu piwsko pompować samemu, trzeba się ruszyć i wyjść gdzieś :D

No godzina raczej wieczorna, koło 19-20 wg. możliwości :)

Mi nawet dzisiaj pasuje :P

Napisano

19:00 lub 20:00, to nigdy nie będzie mi odpowiadać. Jakoś muszę wrócić do domu. Samochodem po piwie nie jeżdżę i jeździł nie będę.

Wyjść gdzieś - czemu nie, ale nie o 20:00 :P. Pójdziecie sobie beze mnie i już, dużej różnicy nie będzie :laugh:

Napisano

Bez przesady, transport zawsze można zorganizować.

Nocleg przecież jako opcję w Ostrowie też masz.

No ale na siłę nikogo nie będę wyciągał przecież, to była luźna propozycja :)

Napisano

Widzę Panowie że Poznaniaków tematem już przegoniliście, powstawiajcie fotki rowerów żeby was na drodze można było poznać

Daje linka do aukcji części po ostatnich zmianach w moim sprzęcie, może komuś coś podpasuje link

Napisano

Ja właśnie wróciłem z Wrocławia - siedziałem tam od samego rana, więc nie mogłem nigdzie z Wami pojechać :P.

Napisano

Ja właśnie wróciłem z Wrocławia - siedziałem tam od samego rana, więc nie mogłem nigdzie z Wami pojechać :P.

to w Kaliszu nie zrobili strefy kibica ?:P

Napisano

Nie wiem, na pewno jakaś była :laugh:. Po prostu nie było mnie w Kaliszu i już :P

@ dobra, nie denerwuj się :P

pedałujemy dziś? a jutro z samego rana? może ktoś ?ok.8h ,60-70 km bo muszę być wcześnie w domu

Napisano

Za późno odczytałem Twoje propozycje wyjazdów ;). Ale teraz i tak bym nie mógł, bo mam trochę roboty od rana. Niemniej jednak te "60-70 km" nigdy nie chcą ze mną zostać. Zawsze przychodzi ich więcej i więcej... :P

Zamawiajcie pogodę! :rolleyes:

Napisano

Pogoda zła nie jest, aczkolwiek noce jak na tą porę roku nie są za ciepłe :)

Ja od jutra wybywam do Warszawy, także do zobaczenia najwcześniej w następny weekend.

Justyna i te Twoje poranne godziny- na samą myśl czuję się niewyspany :P

Napisano

Justyna i te Twoje poranne godziny- na samą myśl czuję się niewyspany :P

hehe :) ja wcześnie wstaję:) ,przyznaję w weekendy to "szaleństwo"-śpię do 7h :P a mam napisać o której h Dawid jest na nogach? a może sam sie wypowie... przerobiłam już wstawanie na trening o 6:30 w weekendy więc dla mnie 8 h to i tak późno hehehe pozdrawiam ŚPIOCHY !!!:P

Napisano

Ja, jak mam szansę w weekend wyspać się chociaż w jeden dzień, to korzystam ile się da :)

Wystarczy, że od pon-pt wstaję koło 5 :)

Dlatego w weekend świadome wstawanie o 6, czy 7 dla mnie jest karą :P

Nie wiem co by mi musiało odbić, żebym dobrowolnie wstał :laugh:

Napisano

Justyna sorry że pytam, ale czy Ty czasem na te treningi nie chodziłaś na Piaski do Jacka B.??

Jak nie będzie jutro padać to ja jestem chętna na wypad.. dawno nie wsiadałam w sumie na rower i mi już zaczyna brakować:P

jakieś propozycje, jacyś chętni?? :)

Napisano

Justyna sorry że pytam, ale czy Ty czasem na te treningi nie chodziłaś na Piaski do Jacka B.??

Hoho czyżby była uczennica Jacola i Darka S.

Jakieś konkrety odnośnie wyjazdu o której, gdzie itp?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...