Skocz do zawartości

[Ostrów Wlkp/Kalisz] chętni na wspólne wypady

A7x

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wsiadaj w pociąg to Cię zabierzemy na trening :icon_cool: Dwie godzinki w jedną stronę, tym bardziej, że zbliża się koniec semsestru i będziesz miał trochę wolnego czasu...

Też byłem tam dwa razy na crossie ale rzeczywiście źle to wspominam

to jest ten sam zjazd w wykonaniu innej osoby

Napisano
Wsiadaj w pociąg to Cię zabierzemy na trening :icon_cool: Dwie godzinki w jedną stronę, tym bardziej, że zbliża się koniec semsestru i będziesz miał trochę wolnego czasu...

znajdę pieniądze na bilet to bardzo chętnie . Chodź nie ukrywam że będe miał pewnie mokro w gaciach ....

Michał, jak podajesz średnią prędkość, z jaką sam jeździsz, to dodaj również na jakim dystansie.

19km/h-23km/h na dystansie Ostrów Wlkp - Nowe skalmierzyce czyli ok 20km + - 2km

Napisano

to kiepsko coś:P

pozatym ten killer z filmików to nie jest ten killer który jest obecnie... teraz jest bardziej wymyte, i nie jest taki przyjemny jak tutaj ;)

Napisano

Michał, Ty chyba mylisz przeznaczenie poszczególnych typów rowerów patrząc na te Twoje filmiki.

A pamiętaj- zęby nie grzyby, po deszczu Ci nie urosną :teehee:

Napisano

Wiem wiem cross to miasto , asfalt utwardzone tereny itp

na razie nie zanosi się na to abym był w górach lecz może jakoś październik/listopad będę ;)

We wakacje jadę do mielna a tam CHYBA takich terenów nie ma. Rzecz jasna samochodem nie rowerem :D

Napisano

Wiem wiem cross to miasto , asfalt utwardzone tereny itp

na razie nie zanosi się na to abym był w górach lecz może jakoś październik/listopad będę ;)

We wakacje jadę do mielna a tam CHYBA takich terenów nie ma. Rzecz jasna samochodem nie rowerem :D

Michał proponuję Ci jednak jogę :P przede wszystkim się wyciszysz, przemyślisz "słowa" chłopaków,,, uspokoisz się, ogarniesz i na rowerku pózniej będziesz widział,co się w koło Ciebie dzieje, przede wszystkim wzmocnisz mięśnie i poprawisz swoją kondycję!!! pozdrawiam :)

Napisano

pisząc "ogarniesz" miałam na myśli róznież Twój rower-żeby był w końcu sprawny- ale także żebyś sluchał, co się do Ciebie mówi,myślał przede wszystkim,jak jedziesz na rowerze i co się wokóło Ciebie dzieje jadąc.

"Nierozgarnięty" - to nie moje słowa, tak też nie uważam, chyba źle odczytałeś moją wypowiedź

Napisano
"Nierozgarnięty" - to nie moje słowa, tak też nie uważam, chyba źle odczytałeś moją wypowiedź

Możliwe ale każdy kto mnie zna po jakimś czasie stwierdził że jestem trochę nie rozgarnięty

pisząc "ogarniesz" miałam na myśli róznież Twój rower-żeby był w końcu sprawny

Roweru już mi się nie chce ogarniać ponieważ na dniach będę miał nowy ;)

Napisano

E mądrale! Mama dała Wam szlaban na dwór? :D Pogoda jaka jest - każdy widzi... No ale przecież da się zorganizować jakiś szybki wypad ;).

Ja zrobiłem przeszło 60km dzisiaj po obiedzie ze średnia 26,5km/h... To dużo czy mało jak na rower z bagażem i "niedzielnego jeźdźca"? :P

PS: Dalibyście już spokój... :P

Napisano

Ja bardzo chętnie tyle że jestem uziemiony z wiadomego powodu ;)

Gaco dla jednych dużo dla innych mało . Zależy jaki ciężki ten bagaż , jednak mimo wszystko dla mnie to dosyć szybko

Napisano

Ja zrobiłem przeszło 60km dzisiaj po obiedzie ze średnia 26,5km/h...

Teraz widać kto szaleje na rowerze, powoli wychodzi to, że wcześniej jeździłeś na kolarzówce :P

Co robimy w czwartek?

Napisano

;) Hah, no trzeba się określić co do czwartku. Są jakieś propozycje?

Nastała niezręczna cisza :P, nic tu po mnie! O wycieczce można pomyśleć, bo jutro już wtorek. Nie musi być daleko, ale uważam, że miło by było wyrwać się z domu na jakiś czas. Kolorowych! :thumbsup:

Napisano

No nie wiem jak to będzie z tym czwartkiem, bo pogoda się nie zapowiada dobrze- ma lać.

A ja szczerze mówiąc nie za bardzo mam ochotę moknąć, tym bardziej, że już Koleżanka mnie zaraziła i gardło mnie coś boli -_-

Wszystko zależy od pogody tak naprawdę.

Do soboty ma podobno padać, później odpuści, ale słonecznie, to zdecydowanie nie będzie- tak magicy od pogody przynajmniej twierdzą.

A gdzie można jechać ?

Hm może kierunek Dębnica- te tereny bym zwiedził.

Napisano

Pogoda zawsze jest ,tylko trzeba sie dobrze ubrac, kurteczka przeciwdeszczowa i cisniemy :) (*_-), niekoniecznie 100 km :P

...Kolezanka ... (*_-)

Napisano

W takim razie musimy bacznie śledzić prognozy pogody i obserwować sytuację za oknem. Jeśli w czwartek nie będzie deszczowo, to na mnie możecie liczyć na 99,9% :).

Napisano

Dzisiaj jest ładnie, ale brdzo zimno :icon_confused:

Nawet na rower mi się nie chce wsiadać, jak widzę takie skoki temperatury.

Napisano
Tomku zimno? Ja się pytam, z kim będę jeździł zimą?

A ze mną możesz , lubię bardziej jeździć w zimie niż w lato ;)

Wczoraj miałem stłuczkę rower rower , wjechał we mnie jakiś pan po 40sce , mijam go a gdy byłem obok niego ten na mnie skręcił... bilans strat ? Przednie koło w kształcie jajka,

Napisano

A dzwonkiem Mu zasygnalizowałeś swoją obecność ? :027:

@ Mateusz

Były lata, gdzie całą zimę przejeździłem na rowerze, jak tylko warstwa śniegu na to pozwalała bez względu na temperaturę :)

W tym roku jednak przesiadam się na łyżwy- sporty zimowe, rower będzie grzecznie czekał na sezon.

Napisano

No z łyżwami to różnie bywa, bo nie zawsze jest na tyle zimno, chyba że w kaliszu na lodowisko. Zimą to basen, bieganie na nartach (jak warunki pozwalają), siłka.

Michał - Ty coś ostanio masz "szczęście" śmiem twierdzić, że to prawie jak sport ekstremalny :P

Napisano
Michał - Ty coś ostanio masz "szczęście" śmiem twierdzić, że to prawie jak sport ekstremalny

No cóż , najpierw pęknięta rama teraz koło w kształcie kwadratu... Ale już mam nowe koło i mykam na razie na treku.

A dzwonkiem Mu zasygnalizowałeś swoją obecność ?

A jaki tego powód ? On na rowerze ja też . Ulica pusta , pan jedzie "na oko" te 10-15km/h ja trochę więcej więc mijam go z lewej a ten odrazu we mnie skręcił . Żeby było jasne droga była hm jako jedna , nie było żadnego skrętu w lewo w inną ulicę .

No z łyżwami to różnie bywa, bo nie zawsze jest na tyle zimno

Ja nawet nie umiem jeździć na łyżwach.

Napisano

http://lasica.hostdmk.net/cykloza.html mi wyszło 207pkt cykloza rozwinięta w pełni

hehe mi wyszlo 301 pkt :)

Chłopaki co się z wami dzieje,śpiochy jesteście i tyle:P

Dawid nagina z prędkością światła do Ostrowa,a wy sobie smacznie śpicie, albo się wykręcacie od jazdy, co to ma być??? :/

Dawid dzięki za wspólny wypad i wykończenie pewnego bike'owca na 8km odcinku Mikstat-Antonin, bardzo dobra współpraca i masz krzepę! :) i wybacz za ten egoizm na niektórych odcinkach, ale mi dziś dobrze noga podawała

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...