Skocz do zawartości

[Ostrów Wlkp/Kalisz] chętni na wspólne wypady

A7x

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Co do przymiarki to w sklepach raczej nie ma problemu z przejechaniem się przed zakupem

będę zamawiał przez ceneo.pl

A myślałeś może nad crossem, bo zawsze mówisz, że wolisz po asfalcie jeździć

nie myślałem , fakt wolę na asfaldzie ale chcę mtb. Szkrzynka opróżniona pisz na pw nie róbmy tu oftopu

Napisano

Tak :) ja planuje wybrać się do Michalkowa- chyba jutro, a w niedzielę do Krotoszyna. Taka kolejność, lub odwrotna. Tym bardziej, ze sa dni krotoszyna w ten week.

Napisano

A ktoś dalej ? np. jutro do Mikstatu - Antonina ? :)

Dzisiaj tak jak Mateusz zapowiadał zaliczyliśmy po ciemku okoliczne "laski" :D fajnie, fajnie na rozruszanie przed weekendem 32 km :)

Napisano

Szkoda, że musiałeś wracać na kolacje :P Fajnie, że psów nie było... no i tempo takie turystyczne

Ja jutro na bank odpadam, chyba ze krótki nocny wypad, bo czekają mnie nowe wyzwania zwane SESJĄ

Napisano
Tak :) ja planuje wybrać się do Michałkowa - chyba jutro, a w niedzielę do Krotoszyna. Taka kolejność, lub odwrotna. Tym bardziej, ze sa dni krotoszyna w ten week.

Ja mam w planach wybrać się dziś do Michałkowa z aparatem. Jeśli ktoś będzie chętny na taki szybki wypad to chętnie się z Wami umówię, żeby się później nie szukać :teehee:. Do Krotoszyna w sumie też mógłbym się przejechać, ale najpierw szybka zbiórka w Ostrowie by musiała być, np: ZUS :D. Czy ktoś byłby w stanie określić godziny przewidywanego wyjazdu? Bo póki co jestem w czarnej d.................. , a nie mogę się przygotować, bo nie wiem kiedy, dokąd i jak mam pojechać.

A7X - zadzwonię do Ciebie niedługo - ale co by nie było, że budze Cię w sobotę o 6:00 rano... Zaczekam trochę :laugh:

Napisano

Ten telefon o tak niecywilizowanej porze mnie rozwalił :teehee: W pierwszej chwili nie wiedziałem w ogóle o co chodzi :laugh:

Dzisiaj się umówiliśmy o 16 w Michałkowie- ja też wezmę swój aparat :)

Co do jutra... Ja muszę w weekend naprawdę nadrobić sen, także myślę, że koło 12 pod ZUS-em, ale to jeszcze sprecyzuję godzinę, to na razie tak orientacyjnie.

Myślę, że dogadamy się jeszcze Dawid w samym Michałkowie :thumbsup:

Napisano

Jak w okolicach 10 czerwca-29 czerwca będę miał rower prawdopodobnie będzie to hexagon v6 to możemy się wybrać do Kępna w celu rekreacyjnym , ktoś chętny ?

A dzisiaj michałków aktualny czy jednak jutro ?

Napisano

Do czerwca, to jeszcze jest masa czasu i wiele może się wydarzyć :)

Dzięki również za spotkanko w Michałkowie.

Co do Krotoszyna jutro- chyba nie mamy po co jechać

dnikrot_1024.jpg

Tak więc jutro o 12 pod ZUS-em i pojedziemy sobie pooglądać samoloty po raz 2 :P

Napisano
dzięki chłopaki za miłe pogaduchy :) (*_-)

Ja też dziękuję, było całkiem wesoło :P

Co do Krotoszyna jutro- chyba nie mamy po co jechać

No patrząc na plan konkursów itd, to w godzinach w których moglibyśmy być w Krotoszynie, szału faktycznie nie ma :D

ALE!

Brydzia podała link do biegu na 10km :P mogłoby być ciekawe. I zawsze to jakaś wycieczka trochę dalej niż Michałków. No ale takie śpiochy, co się na 12:00 nawet nie mogą wyszykować to... :laugh: Odpada ;).

Wezmę kocyk, uwalę się na trawie w Michałkowie i tyle będzie ze mnie pożytku. Ktoś tam się jeszcze zmieści :rolleyes:

Napisano

Ja muszę odespać, żeby w poniedziałek móc pojawić się w pracy w miarę normalnym stanie :D

Wcześniej, jak na 11 się nie mogę niestety pojawić :( ( i tu nie chodzi o moje spanie do tej godz. :D)Dlatego ustaliliśmy tą 12 :P

Większa impreza pewnie dopiero w pierwszy weekend czerwca, bo prawdopodobnie piątek/sobota u mnie odpada w następny weekend.

Pozostanie niedziela- jak będę w miarę żywy po powrocie z Wrocławia, to możemy pomyśleć nad tym Krotoszynem lub- wspomniany i wiecznie odwlekany grill w Antoninie.

Ale o tym, to się pomyśli za tydzień, póki co pozostaje Michałków jutro :)

Napisano

Wezmę kocyk, uwalę się na trawie w Michałkowie i tyle będzie ze mnie pożytku. Ktoś tam się jeszcze zmieści :rolleyes:

:):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) to ja Ci Dawid jakieś dziewczyny zorganizuje (*_-)

czyli samotny rejs po 9 h zaczynam jutro, wpadnę po 12 h do Michałkowa

@ Tomek czuwaj przy telefonie :)

do jutra CHŁOPCY !(*_-)

Napisano

@Brydzia, możesz przecież zabrać się ze mną i Mateuszem na dłuższy wypad.. bo właśnie o 9 wyjeżdżać będziemy :) Szkoda, szkoda, że Krotoszyn wykluczyliście.. bo liczyłem na pojechanie z Mateuszem i z wami i w sumie zrobić dłuższy dystans (koło 160 km by wyszło :D )

Napisano

@Brydzia, możesz przecież zabrać się ze mną i Mateuszem na dłuższy wypad..

no raczej nie ,,,,, bo Mateusz nie znosi ze mną jeżdzić :P a nie będę Wam aury psuć :) miłej wycieczki i samych "lasek" (*_-)

Napisano

Justyna organizuj kogo się da- im więcej Nas, tym weselej :D

Znowu coś czuję, że będzie suszyło na takim słońcu :D

Napisano

koniecq.png

Tzw fociak poglądowy, sklejone na szybko metodą krzywo i niechlujnie, ale co ważniejsze widać dobrze :laugh: Rozdzielczość musiałem znaaaacznie zmniejszyć, żeby imageshack ogarnęło na serwer :) Foty mogę załatwić w pełnych rozmiarach zainteresowanym osobom.

Zdjęć jest 207, ale niektóre są u mnie na działce więc się nie liczą. Ogólnie trochę tego jest. Tutaj tylko niektóre.

Napisano

Całkiem fajne Ci te fotki wyszły :D

Ale nie wiem, co ja tam na jednej robię- ale Cię wykasuję za prawa autorskie :P

Michał- o 12 zbiórka jak coś :)

PS. Tyłeczek tej dziewczyny całkiem, całkiem :woot:

Napisano

Jaaakie tam prawa autorskie :D za chudy w uszach jeszcze jesteś :laugh:. A tak na poważnie, to fotki w pełnym rozmiarze są o wiele ciekawsze. Jak na taki aparat... Jutro też go zabiorę :P.

Wbijaj Michał.

PS: Ja i tak zabieram kocyk... No i czekam na te "koleżanki" :teehee:

A tyłeczek... Hmm... Za dużo ludzi tam chodziło, raz prawie zostałem zabity wzrokiem przez matkę jakiejś dziewuchy :starwars: Najlepsze są fotki z ukrycia xD

Napisano

Ok wpadnę , jestem przezorny niech ktoś zabierze dętkę 26'' , wprawdzie moją pokleiłem ale boję się że łatka puści i zostanę na jakimś przysłowiowym zadupiu :(

Ja biorę narzędzia i rozkuwacz .

@ gaco

mogę prosić o te zdjęcia posklejane co na forum wrzuciłeś w pełnym rozmiarze na email czy coś ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...