jasinski21444 Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 Co do przymiarki to w sklepach raczej nie ma problemu z przejechaniem się przed zakupem będę zamawiał przez ceneo.pl A myślałeś może nad crossem, bo zawsze mówisz, że wolisz po asfalcie jeździć nie myślałem , fakt wolę na asfaldzie ale chcę mtb. Szkrzynka opróżniona pisz na pw nie róbmy tu oftopu
Tom3 Napisano 25 Maja 2012 Napisano 25 Maja 2012 Jaka tu cisza .. Korzysta ktoś z was w ten weekend z roweru ?
A7x Napisano 25 Maja 2012 Autor Napisano 25 Maja 2012 Tak ja planuje wybrać się do Michalkowa- chyba jutro, a w niedzielę do Krotoszyna. Taka kolejność, lub odwrotna. Tym bardziej, ze sa dni krotoszyna w ten week.
jasinski21444 Napisano 25 Maja 2012 Napisano 25 Maja 2012 Ja też się może wybiorę MA ktoś oddać/sprzedać dętkę 26x,1.95
Tom3 Napisano 25 Maja 2012 Napisano 25 Maja 2012 A ktoś dalej ? np. jutro do Mikstatu - Antonina ? Dzisiaj tak jak Mateusz zapowiadał zaliczyliśmy po ciemku okoliczne "laski" fajnie, fajnie na rozruszanie przed weekendem 32 km
Mathiu Napisano 25 Maja 2012 Napisano 25 Maja 2012 Szkoda, że musiałeś wracać na kolacje Fajnie, że psów nie było... no i tempo takie turystyczne Ja jutro na bank odpadam, chyba ze krótki nocny wypad, bo czekają mnie nowe wyzwania zwane SESJĄ
Gaco Napisano 26 Maja 2012 Napisano 26 Maja 2012 Tak ja planuje wybrać się do Michałkowa - chyba jutro, a w niedzielę do Krotoszyna. Taka kolejność, lub odwrotna. Tym bardziej, ze sa dni krotoszyna w ten week. Ja mam w planach wybrać się dziś do Michałkowa z aparatem. Jeśli ktoś będzie chętny na taki szybki wypad to chętnie się z Wami umówię, żeby się później nie szukać . Do Krotoszyna w sumie też mógłbym się przejechać, ale najpierw szybka zbiórka w Ostrowie by musiała być, np: ZUS . Czy ktoś byłby w stanie określić godziny przewidywanego wyjazdu? Bo póki co jestem w czarnej d.................. , a nie mogę się przygotować, bo nie wiem kiedy, dokąd i jak mam pojechać. A7X - zadzwonię do Ciebie niedługo - ale co by nie było, że budze Cię w sobotę o 6:00 rano... Zaczekam trochę
A7x Napisano 26 Maja 2012 Autor Napisano 26 Maja 2012 Ten telefon o tak niecywilizowanej porze mnie rozwalił W pierwszej chwili nie wiedziałem w ogóle o co chodzi Dzisiaj się umówiliśmy o 16 w Michałkowie- ja też wezmę swój aparat Co do jutra... Ja muszę w weekend naprawdę nadrobić sen, także myślę, że koło 12 pod ZUS-em, ale to jeszcze sprecyzuję godzinę, to na razie tak orientacyjnie. Myślę, że dogadamy się jeszcze Dawid w samym Michałkowie
jasinski21444 Napisano 26 Maja 2012 Napisano 26 Maja 2012 Jak w okolicach 10 czerwca-29 czerwca będę miał rower prawdopodobnie będzie to hexagon v6 to możemy się wybrać do Kępna w celu rekreacyjnym , ktoś chętny ? A dzisiaj michałków aktualny czy jednak jutro ?
A7x Napisano 26 Maja 2012 Autor Napisano 26 Maja 2012 Do czerwca, to jeszcze jest masa czasu i wiele może się wydarzyć Dzięki również za spotkanko w Michałkowie. Co do Krotoszyna jutro- chyba nie mamy po co jechać Tak więc jutro o 12 pod ZUS-em i pojedziemy sobie pooglądać samoloty po raz 2
Brydzia Napisano 26 Maja 2012 Napisano 26 Maja 2012 wspominałam- jest bieg na 10km http://www.krotoszyn.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=6336 może jednak Krotoszyn ? tylko nie ma chętnych na wczesne wstawanie, oprócz Dawida,,,ekipa ciagle w lub po delegacjach a potem nie ma chęci na jazdę rowerem
Gaco Napisano 26 Maja 2012 Napisano 26 Maja 2012 dzięki chłopaki za miłe pogaduchy (*_-) Ja też dziękuję, było całkiem wesoło Co do Krotoszyna jutro- chyba nie mamy po co jechać No patrząc na plan konkursów itd, to w godzinach w których moglibyśmy być w Krotoszynie, szału faktycznie nie ma ALE! Brydzia podała link do biegu na 10km mogłoby być ciekawe. I zawsze to jakaś wycieczka trochę dalej niż Michałków. No ale takie śpiochy, co się na 12:00 nawet nie mogą wyszykować to... Odpada . Wezmę kocyk, uwalę się na trawie w Michałkowie i tyle będzie ze mnie pożytku. Ktoś tam się jeszcze zmieści
A7x Napisano 26 Maja 2012 Autor Napisano 26 Maja 2012 Ja muszę odespać, żeby w poniedziałek móc pojawić się w pracy w miarę normalnym stanie Wcześniej, jak na 11 się nie mogę niestety pojawić ( i tu nie chodzi o moje spanie do tej godz. )Dlatego ustaliliśmy tą 12 Większa impreza pewnie dopiero w pierwszy weekend czerwca, bo prawdopodobnie piątek/sobota u mnie odpada w następny weekend. Pozostanie niedziela- jak będę w miarę żywy po powrocie z Wrocławia, to możemy pomyśleć nad tym Krotoszynem lub- wspomniany i wiecznie odwlekany grill w Antoninie. Ale o tym, to się pomyśli za tydzień, póki co pozostaje Michałków jutro
Brydzia Napisano 26 Maja 2012 Napisano 26 Maja 2012 Wezmę kocyk, uwalę się na trawie w Michałkowie i tyle będzie ze mnie pożytku. Ktoś tam się jeszcze zmieści :) :) :) :) :) :) :) :) :) to ja Ci Dawid jakieś dziewczyny zorganizuje (*_-) czyli samotny rejs po 9 h zaczynam jutro, wpadnę po 12 h do Michałkowa @ Tomek czuwaj przy telefonie do jutra CHŁOPCY !(*_-)
Tom3 Napisano 26 Maja 2012 Napisano 26 Maja 2012 @Brydzia, możesz przecież zabrać się ze mną i Mateuszem na dłuższy wypad.. bo właśnie o 9 wyjeżdżać będziemy Szkoda, szkoda, że Krotoszyn wykluczyliście.. bo liczyłem na pojechanie z Mateuszem i z wami i w sumie zrobić dłuższy dystans (koło 160 km by wyszło )
Mathiu Napisano 26 Maja 2012 Napisano 26 Maja 2012 Przepraszam mi też miałaś załatwić dziewczyny i co czekam już od dłuższego czasu
Brydzia Napisano 26 Maja 2012 Napisano 26 Maja 2012 @Brydzia, możesz przecież zabrać się ze mną i Mateuszem na dłuższy wypad.. no raczej nie ,,,,, bo Mateusz nie znosi ze mną jeżdzić a nie będę Wam aury psuć miłej wycieczki i samych "lasek" (*_-)
Mathiu Napisano 26 Maja 2012 Napisano 26 Maja 2012 Tylko tak mówi, a w Poznaniu to bardzo chętnie ze mną jedzie
A7x Napisano 26 Maja 2012 Autor Napisano 26 Maja 2012 Justyna organizuj kogo się da- im więcej Nas, tym weselej Znowu coś czuję, że będzie suszyło na takim słońcu
jasinski21444 Napisano 26 Maja 2012 Napisano 26 Maja 2012 Mogę się z wami jutro na moim treku zabrać ? W pierwszy tydzień wakacji będę już miał nowy rower więc bardzo chętnie wtedy będę jeździł
Gaco Napisano 26 Maja 2012 Napisano 26 Maja 2012 Tzw fociak poglądowy, sklejone na szybko metodą krzywo i niechlujnie, ale co ważniejsze widać dobrze Rozdzielczość musiałem znaaaacznie zmniejszyć, żeby imageshack ogarnęło na serwer Foty mogę załatwić w pełnych rozmiarach zainteresowanym osobom. Zdjęć jest 207, ale niektóre są u mnie na działce więc się nie liczą. Ogólnie trochę tego jest. Tutaj tylko niektóre.
A7x Napisano 26 Maja 2012 Autor Napisano 26 Maja 2012 Całkiem fajne Ci te fotki wyszły Ale nie wiem, co ja tam na jednej robię- ale Cię wykasuję za prawa autorskie Michał- o 12 zbiórka jak coś PS. Tyłeczek tej dziewczyny całkiem, całkiem
Gaco Napisano 26 Maja 2012 Napisano 26 Maja 2012 Jaaakie tam prawa autorskie za chudy w uszach jeszcze jesteś . A tak na poważnie, to fotki w pełnym rozmiarze są o wiele ciekawsze. Jak na taki aparat... Jutro też go zabiorę . Wbijaj Michał. PS: Ja i tak zabieram kocyk... No i czekam na te "koleżanki" A tyłeczek... Hmm... Za dużo ludzi tam chodziło, raz prawie zostałem zabity wzrokiem przez matkę jakiejś dziewuchy Najlepsze są fotki z ukrycia xD
jasinski21444 Napisano 26 Maja 2012 Napisano 26 Maja 2012 Ok wpadnę , jestem przezorny niech ktoś zabierze dętkę 26'' , wprawdzie moją pokleiłem ale boję się że łatka puści i zostanę na jakimś przysłowiowym zadupiu Ja biorę narzędzia i rozkuwacz . @ gaco mogę prosić o te zdjęcia posklejane co na forum wrzuciłeś w pełnym rozmiarze na email czy coś ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.