Skocz do zawartości

[Ostrów Wlkp/Kalisz] chętni na wspólne wypady

A7x

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hm to znaczy obecnie nie mam kasety. Sprawa wygląda tak. Mam tylne(tylnie?) chińskie koło scentrowane z chińskimi piastami a nie chcę tego naprawiać bo posiadam w domu dobre koło proste itp Araya Yapan 26x1,50 które potrzebuje kasety ;) A ja kasetę mam ale gdzieś przesiałem dwie koronki. Więc potrzebuję kasetę bo szkoda aby to koło się kurzyło pozatym jest tam dosyć dobra piasta Shimano Exage HB-RM50.

Ile sobie wołasz za ten wolnobieg?

Napisano

Poszukałem dzisiaj w pomieszczeniu gdzie trzymam stare ramy , koła itp i znalazłem Kasetę Shimano MF-HG22 w stanie niemal idealnym .

Zaoferuje się ktoś pożyczyć klucz do odkręcania kaset no i bacik też chyba będzie potrzebny?

Chyba że mogę podjechać z kołem i to odkręcimy , jak tam wolicie.

Poprawka to co mam to jednak wolnobieg

Napisano

Michał zwracaliśmy Ci już uwagę, że kwestie techniczne na PW, albo na forum- ten temat nie służy składaniu roweru od podstaw :sweat:

Jak tam ? Wybrał się ktoś z Was gdzieś ?

Ja niestety jestem uziemiony :(

Napisano

Ja przedwczoraj byłem w Nowych Skalmierzycach . Wyjechałem ok 14, to znalazłem się tam o 15 ;)

Trasa prowadziła Lewków-Ociąż-Gniazdów- Boczków- Nowe skalmierzyce .

To mnie nauczyło jednego zawsze zabierać mapę , ponieważ wracając ok 21 niewem jak to zrobiłem(nie pytajcie ;) ) Ale jak miałem wyjechać obok piasków to znalazłem się przed jakąś główną drogą nie pamiętam nrku ale jak był zjazd w prawo to się jechało na poznań ;) Najpewniej obok S11 ;)

To teraz myślę jak to zrobiłem ;P

W domu zamiast wylądować o 22 to wylądowałem o 24 bo się połapać nie mogłem a tam nie ma nawet latarni a o znakach to nawet nie mówię ;)

Napisano

Przepraszam, że nie odpisałam, ale nigdzie nie byłam - wypadły mi inne sprawy :/

Co robimy z jutrem?? cisza jakaś w temacie ;)

Napisano

W dwie osoby to tak trochę kiczowato , a dwa że ja mogę jechać trochę wolniej niż ty więc możesz mieć problem.

W sumie mogę jechać, jeżeli ci to nie przeszkadza, pozatym co w dwóch grilla zrobimy ;d

Napisano

Jaki grill ? Jak już to trening :D ja bym chętnie pojechał, ale czy tak będzie to się dowiem jutro jak się będę czuć - bo coś mnie jakieś przeziębienie zaczęło łapać :/

Napisano

Ja bym była za jakąś poranną lub bardzo poranną godziną. Ale po co grill od razu? ;) jakaś fajna trasa, nie za krótka ;)

Propozycje już podawałam wcześniej. Myślałam o jakichś maks 50 km.. Nie mam weny na więcej ;P

Napisano

Ja wiem że więcej niz 30-40km w jedną stronę nie zrobię no i liczę że to będziesz szosa ;)

Może tak jak zawsze 10:00 Pod zusem ?

Ja proponuję krótką trasę asfaldową a raczej drogę gdzie są dziury a między nimi asfalt ;d

Lewków-Kwiatków-Ociąż-Biskupice Ołoboczne i z biskupic powrót przez karski . ok.20km

Napisano

Mi 9:00 pasuje :) nawet wcześniej może być:P koło 8:00 też by było ok:)

tylko gdzie?? spontan jakiś?;P

Napisano

Tak jak wcześniej mówiłem od 9.00 mogę byc na miejscu spotkania. Trasa spontan jak najbardziej. Może być poz Zus-em.

Zobaczymy kto się zjawi i będzie można myśleć w którym mierunku, jak daleko i jakie tempo

Napisano

To życzę Wam miłego wypadu :teehee:, ja już straciłem swoją kondycję, znów będę musiał wziąć się do roboty. Miałem poważny przestój przez tą pogodę i przez dużą ilość zajęć na mojej głowie :huh:. Kiepsko to widzę

Napisano

Nie martw się Dawid- ja mam tak samo.

Jutro wybywam do Olsztyna, wracam dopiero w piątek nocą i weekend kolejny niepewny- aczkolwiek prawdopodobnie wpadnę na festyn do Michałkowa.

Następny weekend (ten 3.06) tak samo zapowiada się wyjazd do Wrocławia- i tak to u mnie wygląda właśnie...

Pozostaje mi po cichu liczyć, że w końcu się z wszystkim uwinę i będę mógł spokojnie się gdzieś dalej wybrać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...