Skocz do zawartości

[Ostrów Wlkp/Kalisz] chętni na wspólne wypady

A7x

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
o tak samo, jak z napojami izotonicznymi- śmiać mi się chce, jak ktoś pisze bzdury, że bez tego nie uciągnie, nie ujedzie.

To się chyba nazywa siła sugestii czy coś ja homeopatia . Konsument wierzy ze to działa i wmawia sobie ze bez tego nie da rady. Nnajpierw masz powera a potem cie tak zamula . Ja tego nie pijam

Napisano

Hej:) ja spędziłam weekend bezrowerowo :P za to wczoraj zrobiłam samotny rajd ;) 55 km - zajęło mi to 3 godziny.

Dziś już pogoda nie taka dobra więc odpuszczam.

Mam nadzieję, że w przyszły weekend coś wypali w końcu.

Pozdrawiam :)

Napisano

Ja jakoś nie mam ostatnio nastroju na rower, ale to może przez pogodę między innymi i masę spraw na głowie :P

U mnie weekend stoi pod znakiem zapytania, bo w niedzielę (tylko nie wiem jeszcze o której) mam służbowy wyjazd na tydzień do Olsztyna.

Wracam prawdopodobnie albo w piątek, albo w sobotę.

Jutro, lub w czwartek będę wiedział coś więcej na ten temat i dam Wam znać :)

PS. Ilona ładnie :D Gdzie byłaś ?

Napisano

Ogólnie kręciłam się tu i tam:P najpierw do Rososzycy - miałam zamiar do Godzieszy dojechać, ale jakoś zrezygnowałam :P wróciłam do Parczewa i potem Strzyżew, Kotłów, Przygodziczki, Chynowa i potem już wyjazd koło Górecznika i główną na Ostrów. Nic specjalnego.

Kusi mnie ta Kobyla Góra i "szczyt" Zbójnik" za Międzyborzem.

Napisano

Hm jeżeli pojedziemy do antonina to z zusu proponuję się wybrać wysocką i skręcić w Klasztorną , udać się w stronę wysocka wielkiego , w wysocku wielkim na szczycie obok kościoła w prawo w stronę wysocka małego i dalej już na przygodzice. Wyjedziemy gdzieś obok znaku pokazującego że do antonina mamy 10km czyli przy głównej. Kawałek pojedziemy drogą główną potem boczną zresztą proszę zobaczyć http://maps.google.pl/maps?saddr=Ostr%C3%B3w+Wlkp&daddr=Wysocko+wielkie+to:Wysocko+ma%C5%82e+to:Przygodzice+to:51.5766855,17.8521786+to:Agro-Spa,+Przygodzice+to:Mikstat+to:Komor%C3%B3w+to:51.5070226,17.9409572+to:Helen%C3%B3w+to:Antonin&hl=pl&ie=UTF8&ll=51.538862,17.919559&spn=0.060539,0.169086&sll=51.522416,17.943249&sspn=0.060561,0.169086&geocode=FUoxFAMd6rUPASmxo2WVrbUaRzH3G79nPFj3tA%3BFda1EwMden8QASld-wMqkLYaRzGNqL9WnwCJGA%3BFQt7EwMdlicQASn_nKFJpLYaRzFDvSyPCCiBlQ%3BFTo8EwMdYvgPASmJLALJTLEaRzFN1NY2htXQ8Q%3BFW3_EgMdEmcQASmP6-tCI7EaRzEbLbtJiVxA1Q%3BFdfqEgMdiO0QASGzPAdzaCM9Nw%3BFUBREgMdF0ISASmNnrbcq7saRzHI3rtnwwOOaA%3BFYwWEgMdUCUSASn7pIYGHbsaRzG8sjckrctcAA%3BFU7vEQMd3cERASlFycikwLoaRzHnFr92rNqt-w%3BFW_5EQMdNS4RASl36KXHpboaRzE5JdAX0nCNUQ%3BFcIPEgMdoIkQASnbicYMJbAaRzHahfnt7LaF9w&mra=dpe&mrsp=8&sz=13&via=4,8&t=m&z=13

No a ja opony założyłem ;D

Tył - Semi Slick 26 x 1,75 z bardzo małym biężnikiem

Przód - Semi slick ale bieżnika praktycznie nie ma 26 x 1,75 jednak jak mierzyłem to ma 26 x 1,50 więc trochę oszukana

Napisano

@drizza, jak tak Cię kuszą te 2 wyjazdy, to co powiesz na zrealizowanie ich obydwu bądź choć jednego w weekend 26-27 maj ? Niestety ten najbliższy weekend odpada przynajmniej dla mnie z powodu zjazdu na studiach. Trasę fajną zaliczyłaś :P Może jeszcze ktoś będzie chętny na ten dłuższy wyjazd :)

Napisano

Jeśli tylko pogoda będzie ok to nie ma sprawy, ale szczerze nie wiem, czy dałabym radę oba miejsca na raz. Ale nie wykluczam ;)

No i w ten właśnie weekend jest Festyn Lotniczy w Michałkowie i z tego względu sobota odpada, bo muszę zobaczyć przelot Su-22 :P

Ale niedziela jak najbardziej :D

Napisano

Faktycznie wtedy jest festyn w Michałkowie, tylko su-22 niby mają być w niedzielę ? Oby była pogoda to chociaż może jeden dłuższy wypad się zaliczy :)

Napisano

Faktycznie wtedy jest festyn w Michałkowie, tylko su-22 niby mają być w niedzielę ? Oby była pogoda to chociaż może jeden dłuższy wypad się zaliczy :)

ej no faktycznie w niedzielę :P to wycieczkę możemy zaplanować na sobotę :D

Napisano

Drizza jestem za sobotą , do kobylej nie wiem czy dam radę ale sprawdźmy ;D

Dzisiaj do Nowych Skalmierzyc , cały czas mam pożyczony od kolegi licznik rowerowy więc zobaczymy średnią /

Napisano

Ja w sobotę odpadam ;). W niedzielę do Michałkowa może zajrzę, ale to też zależy głównie od pogody. Za to Wam życzę udanej wycieczki :thumbsup:

Napisano

To może w niedziele się do Michałkowa razem wybierzemy w tę 3 -jkę czy więcej ;) Co wy na to ?

Ja rowerek zrobiłem dziś ;) Na przodzie mam 1,75 oszukane jak mierzyłem to realnie mam 1,55 a na tyle realne 1,75. Pozatym wczoraj i dziś gwint w korbie gdzie się pedały wkręca widocznie za słabe pedały przykręciłem więc tymczasowo mam korbę z plastikowymi ramieniami ;)

Ktoś tu ma psa ? Może wyprawa rowerowa z psami ?

Napisano

Znajdzie się ktoś w niedziele na konkretny wyjazd min 80km? Wyjazd tak ok 9.00 aby zdążyć na wypad do Michałkowa lub jak kto woli mieć wolne popołudnie.

Napisano

no możemy,ale ja na Zawiszy jadę - no chyba że nadal się twardo trzymasz swojego postanowienia -to wtedy odpadam (:

Napisano

@ Mathiu, ale w którą niedzielę ? :P Bo do michałkowa w tą niedzielę chyba nikt się nie wybiera ? tylko w tą 27 maja. Ja w tą niedzielę bym mógł pojechać, ale dopiero koło 15

Napisano

Ja mam wyjazd dopiero w poniedziałek koło 9 rano.

W piątek, jeśli pogoda dopisze będę się wybierał gdzieś przejechać po okolicy- ale raczej krótka trasa.

Niedziela nadal pod znakiem zapytania, bo z soboty na niedzielę wyjazd ze znajomymi mam- wszystko zależy o której wrócę.

Wychodzi więc na to, że nie wiem, czy w ten weekend się pojawię.

Za to w następny myślę, że już nic mi nie przeszkodzi, by zorganizować jakiś konkretny wypad.

Napisano

jeśli chodzi o ten weekend to bardziej niedziela mi pasuje - może być rano:) ta Kobyla Góra??? co Wy na to??

a w następny to sobotę rezerwuję na wycieczkę:)

Napisano

Dodano: ktoś chętny dziś na krótki popołudniowy wypad na przykład na Trzcieliny lub Hutę??

Ja tak czy siak wyruszę :) dajcie znać jakby co.. pozdrawiam

Napisano
toś chętny dziś na krótki popołudniowy wypad na przykład na Trzcieliny

właśnie daj znać o której , ja się mogę wybrać ale mogę was/cię trochę spowalniać .

Ma ktoś z was do sprzedania kasetę? Może być uzywana. najlepiej 7 rzędowa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...