jasinski21444 Napisano 12 Maja 2012 Napisano 12 Maja 2012 Ok JAk mi ktoś odprzeda albo odda śruby do korby M8 na kwadrat bodajże to mogę wpaść inaczej nie bo korba spadnie i będzie kiepsko
drizza Napisano 12 Maja 2012 Napisano 12 Maja 2012 OO.. udało mi się dorwać kompa przed 1:00 w nocy o tej Kobylej Górze to myślałam o szczycie właśnie, czyli trochę dalej i trudniej, ale właśnie dlatego. Dajcie znać jak będzie coś wiadomo
A7x Napisano 13 Maja 2012 Autor Napisano 13 Maja 2012 Ja niestety odpadam moze pod wieczor gdzies pojade, ale na rano sie nie wyrobie
jasinski21444 Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 ja także odpadam - brak śrub mocujących korbę do suportu . Może znajdzie się jakaś dobra duszyczka i odsprzeda lub odda mi dwie śruby M8 do mocowania korby na kwadrat ?
Gaco Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 Wróciłem . A wraz ze mną... Kac morderca . Pogoda nieciekawa, choć tragedii nie ma. Ja jednak zostanę chyba w domu . Mathiu - Grill za tydzień to bardzo dobry pomysł, jestem ZA
jasinski21444 Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 Mathiu - Grill za tydzień to bardzo dobry pomysł, jestem ZA Ja także , jutro idę do rowerowego zakupić śruby do korby więc jak nic nie wypadnie to się wybiore http://allegro.pl/kolo-mtb-araya-japan-26-26x1-50-komplet-shimano-i2340378973.html może ktoś chce kupić ?
Gaco Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 Michał może się już ogarniesz z tymi częściami w bieżącym temacie? W każdym Twoim poście jest to samo . Miało nie być tyle offtopu, a jest jeszcze więcej . To forum jest obszerne i są wyznaczone miejsca na takie tematy. Nie mówię tego złośliwie, ale... No chyba rozumiesz Pozdro
Gaco Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 Nic do Ciebie nie mam , po prostu zwróciłem uwagę. Jest w planach jakaś wycieczka rowerowa na przyszłą niedzielę? Grill?
jasinski21444 Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 Nic do Ciebie nie mam , po prostu zwróciłem uwagę. Wiem wiem , zresztą ja tam się prawie nigdy nie obrażam , wszelkie próby sprawiają że spływa to po mnie ale to tak po za tematem Jest w planach jakaś wycieczka rowerowa na przyszłą niedzielę? Grill? No właśnie , czekamy
aczkolwiek Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 ci ja także odpadam - brak śrub mocujących korbę do suportu . Może znajdzie się jakaś dobra duszyczka i odsprzeda lub odda mi dwie śruby M8 do mocowania korby na kwadrat ? Michał-ja mam-mogę Ci oddać, ale musiałbyś się do mnie pofatygować
jasinski21444 Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 Michał-ja mam-mogę Ci oddać, ale musiałbyś się do mnie pofatygować A gdzie ?
A7x Napisano 13 Maja 2012 Autor Napisano 13 Maja 2012 W następny weekend znajomi mnie do Kobylej wyciągają na nockę Nie wiem jeszcze w jaki to będzie dzień, dlatego pewnie dogadamy się w czwartek co do terminu- ale grill jak najbardziej może być w Antoninie. Ja dzisiaj niespodziewanie zostałem wyciągnięty do Michałkowa na mały wypad- miałem tylko na piaski jechać, a tu mnie zmusili Wracałem w lekkim deszczu- pogoda nie za ciekawa, wiatr też mocno wiał- ostro zmarzłem
Mathiu Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 Ale dzisiaj słabiutko wam poszło. Nie żebym się chwalił ale dzisiaj zrobiłem nowy rekord w km Michał - pocieszę Cię. Moich kół też nikt nie chce kupić, chociaż są na piastach xt, obręczach alexrims i szprychach dt. Mają tylko 2 lata...
A7x Napisano 13 Maja 2012 Autor Napisano 13 Maja 2012 Dzisiaj jazda na rowerze, to kara, a nie przyjemność
jasinski21444 Napisano 14 Maja 2012 Napisano 14 Maja 2012 Myślcie o jakimś wypadzie W weekend proponuję do antonina na grill. hm trzeba zamówić jakąś pompkę i oponę 26x1,75 ale to jak będe na kaliskiej to kupię
A7x Napisano 14 Maja 2012 Autor Napisano 14 Maja 2012 Wcześniej już pisaliśmy, że prawdopodobnie będzie wypad do Antonina, termin będzie znany w okolicach czwartku Dawid- wczoraj, jak wracałem z Michałkowa łańcuch zaczął protestować- leciutkie piski było słychać- wyraźnie domaga się przesmarowania. Zrobię test i nasmaruję go solidnie, zostawię na noc, rano wytrę z zewnątrz- zobaczymy na ile taka sztuczka wystarczy
Gaco Napisano 14 Maja 2012 Napisano 14 Maja 2012 W takim razie czekam na konkretniejsze informacje dotyczące weekendowego wyjazdu rowerowego . Tomasz - ja nie smarowałem swojego do tej pory. 200km zrobiłem jak nic i nadal nic nie słychać. Mało tego, jeszcze go wycierałem kilka razy suchą szmatką .
A7x Napisano 14 Maja 2012 Autor Napisano 14 Maja 2012 Ja muszę spinkę kupić i solidnie nasmarować ten łańcuch. Myślę, że do weekendu rower solidnie przygotuję tak, żeby już nic nie wydawało jakiś dzikich dźwięków. Pogoda zapowiada się też znośna- około 18/19 stopni, lekkie zachmurzenie, jednak bez deszczu- jeśli będzie bezwietrznie, to będzie przyjemnie. Pamiętam o tym rohloffie, dam jeszcze znać co z tego wyjdzie, bo obecnie czekam na zwro kasy.
Mathiu Napisano 14 Maja 2012 Napisano 14 Maja 2012 Kiedyś to wyglądało tak, że wkładało się czysty łańcuch do gorącego smaru, przez jakiś czas wszystko się gotowało. Taki "nasiąknięty" smarem łańcuch działał dobre pół roku bez smarowania. Teraz są oliwki za dużą kasę a rezultat mizerny...
A7x Napisano 14 Maja 2012 Autor Napisano 14 Maja 2012 Taka prawda niestety. To tak samo, jak z napojami izotonicznymi- śmiać mi się chce, jak ktoś pisze bzdury, że bez tego nie uciągnie, nie ujedzie. Kiedyś tego świństwa nie było i ludzie jakoś dawali radę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.