Skocz do zawartości

[Ostrów Wlkp/Kalisz] chętni na wspólne wypady

A7x

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wszystko zależy jak mi to wyjdzie i ile mi to zajmie.

Dlatego niczego obiecać nie mogę :P

Mam na oku jeszcze jedną osobę, która może z Nami jeździć, ale to niedługo się okaże, czy będzie chętna :laugh:

Napisano

Dzięki za miły wypad :D

Fajnie było się przejechać, może jutro też się uda zrobić trochę km, aczkolwiek mogę wrócić późno z miasta, bo mam kilka spraw po pracy do ogarnięcia :P

I my dziękujemy, Tomek :) fajne miejsce mi pokazałeś-takie do "odetchnięcia"-a ja takie lubię :)

Dawajcie znać o kolejnych-chętnie się z Wami wybiorę-ale raczej solo ;)

Napisano

Jeżeli z mojej strony do godziny 16:00 nie będzie informacji tutaj, to znaczy, że ja odpadam- nie wiem czy dam radę wszystko ogarnąć, co mam do zrobienia.

Ale jak coś możecie się sami zorganizować przecież :P

Napisano

Ja mogę gdzieś jechać dopiero w niedzielę, ale nie wiadomo co będzie z pogodą. ;) Póki co mam pełne ręce roboty. Dobrze, że udaje Wam się przeprowadzać jakieś wycieczki B).

Tomasz - dawaj na Szałe :D. Później jakiś grill i Ostrów.

Napisano

Hej :) ja teraz rzadko będę zaglądać, ale jakby co to chętna nadal jestem. Dziś raczej odpada, ale w weekend jak najbardziej.

Myślałam o Kobylej Górze - w sensie góry ;), Grabów nad Prosną albo Międzybórz.. Nie wiem co tam jeszcze.. Okolice Sulmierzyc, czy Kalisza ;) Zobaczymy jak pogoda.

Tomek ma do mnie telefon, w tej chwili inaczej się ze mną nie da skontaktować :P więc będę czekała na znak :P

Pozdrawiam :)

Kurcze czemu nie mogę edytować posta :blink:

Chciałam dodać, że te moje propozycje to propozycje na przykład na potem, bo wiem, że w planach jest Antonin, z tym, że dla mnie to za krótki wypad. Jakby pogoda się zbytnio nie schrzaniła to można by w jeden dzień do Antka i grill a w drugi jakiś dłuższy wypad.

Dajcie znać jeszcze o której ewentualnie :)

Mam nadzieję do zobaczenia :)

Napisano

Ilona - masz ciekawe propozycje :)

Edycja posta jest aktywna przez 10 minut od momentu jego napisania :P

Jeśli mieszkasz w Ostrowie Wlkp, to Antonin faktycznie masz stosunkowo blisko. Ode mnie wychodzi ponad 100km ;)

Napisano

Niby tak ale mało prawdopodobne abyśmy jechali głównymi drogami i to w dwie strony.

Jak jechałem z Tomkiem bocznymi to wyszło ponad 110km. Uważam, że większość osób da radę przejechać taki dystans, wszytko natomiast zależy w jakim czasie...

A i jeszcze jedno szczyt Kobyla Góra (najwyższy w wielkopolsce) jest troche dalej niż sama miejscowość :P

Napisano

Ja dopiero wbiłem :D

Masakra- ta biurokracja mnie zabije kiedyś :sick: Albo będzie odwrotnie i ja wysadzę wszystkie te "urzędnicze" biura :starwars:

Dawid- kiedyś chętnie skorzystam z takiej propozycji :woot: Ale to się ugadamy jeszcze jak coś.

Co do weekendu- u mnie jedynie niedziela wchodzi w grę z prostego powodu- sobotę mam całą wypełnioną planami.

No i kiedyś muszę doprowadzić rower do stanu w miarę przyzwoitego.

To cykanie doprowadza mnie do rozpaczy i szału jednocześnie :yucky:

Co do dzisiaj, to pssst :w00t: - na zdrowie ! :thumbsup:

Napisano

I najważniejsze.. trochę bardziej pod górę jest :D A co do niedzieli ja prawdopodobnie pojadę na Mikstat - Antonin (koło 6x km wyjdzie) więc jeśli będziecie dłużej w Antoninie to was tam odwiedzę.. bo wolny czas mam dopiero koło 14-15 :P

Napisano
Dawid- kiedyś chętnie skorzystam z takiej propozycji :woot: Ale to się ugadamy jeszcze jak coś.

Ja jestem otwarty na wszelkie propozycje.

Co do dzisiaj, to pssst :w00t: - na zdrowie ! :thumbsup:

U mnie dzisiaj to nic innego nie ma tylko pssst, pssssst, psst.... :laugh: :laugh: :laugh:

Niedziela chyba też mi odpadnie, ponieważ w niedzielne południe dopiero wrócę do domu. Jutro mam zamiar zostać na noc w Ostrowie. Co najwyżej jakieś piwo można obalić jutro po południu. Zależy od pogody.

Cyk Cyk!! Cykanie Cię denerwuje!! :w00t:

Spoko, ja już swojego ogarnąłem... No i teraz to jest całkiem całkiem wozidło. Rzuć na serwis, niech robią za free.

Napisano

Dawid !!

Jutro jest festyn w Parku w Ostrowie :D

Będę opijał ten tydzień, wpadaj, coś obalimy :w00t:

Napisano

Leje deszcz, a wiatr urywa głowę :whistling:. Może później się wypogodzi. Mam nadzieję, bo nie chcę upaprać roweru na mieście :teehee:.

Napisano

hm no nie ciekawie jest ale z tym wiatrem to przesadziłeś u mnie ni ma takiego wiatru

A mi jakiś idiota w szkole odkręcił śruby mocujące korbe do suportu muszę więc kupić nowe ;)

Ktoś wie gdzie w ostrowie je dostać ?

Napisano

Zwróć uwagę na to, o której godzinie napisałem, że wieje :P. Nawet gdyby nie wiało... To co z tego? Skoro pada... <_<

Napisano

Dobra teraz nie pada ani nie wieje ale dla mnie i tak zbyt zimno. Ja się dzisiaj z domu nie ruszam.

Ale tu pusto ;) No a ja zbieram pieniążki na oponę 1,75 na przód ;) bo na tył już mam .

Jutrzejsza wycieczka aktualna ?

Napisano

Co z jutro nie mam pojęcia, bo pogoda nie jest za ciekawa.

Mają być deszcze z rana, więc nie sądzę, by doszła do skutku.

Napisano

Moi drodzy skoro ma padać z rana to możecie wyjechać trochę później i przesunąć to grillowanie na przyszły tydzień (jak ja bede w ostrowie) :thumbsup:

Napisano
Moi drodzy skoro ma padać z rana to możecie wyjechać trochę później

Dobry pomysł;)

przesunąć to grillowanie na przyszły tydzień

mi to obojętne ;D

Ma ktoś śrubę bądź dwie do mocowania korby do suportu na kwadrat ? Chętnie przyjmę bądź odkupię w trybie pilnym , najlepiej na imbus lecz nie koniecznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...