Skocz do zawartości

[Ostrów Wlkp/Kalisz] chętni na wspólne wypady

A7x

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Śmiej się śmiej, a za jakiś czas namówie dziewczyny na nocną jazdę po lesie to będziesz prosił abym Cię też zabrał :laugh:

To wtedy ja się będę z niego śmiał, tak jak on z Ciebie :laugh: - i tu cytat:

Haha :teehee:

Możliwe, że pojadę z Wami do samego Ostrowa jak obcykacie żubry i plażę.

Tomasz - słowo się rzekło, bierz aparat, rób fociaka grupowego :D, bo coś czuję, że nowe osoby się wybiorą. Pogoda póki co całkiem ładna! :thumbsup:

Napisano

Hej :)

jakby co to ja jestem chętna na dłuższe wypady:) raczej preferuje zróżnicowany teren, nie jakaś zawrotna prędkość, ale przycisnąć też lubię. Trochę szosy, trochę lasów, podjazdy mile widziane.

Na razie mój najdłuższy dystans to około 80 km, z reguły jest to 20-40 km.

Na chwilę obecną mój towarzysz podróży jest za granicą i przydałoby się jakieś towarzystwo.

Pozdrawiam :)

Napisano

hej drizza- jestem w podobnej sytuacji-służę swoim towarzystwem :) Jako że mój towarzysz dotychczas jeździł szosówką- wycieczki były dość monotonne. Chętnie pojeździłabym w bardziej zróżnicowanym terenie...ale samej nie bardzo mi się chce.

Napisano

Super :)

jeśli chodzi o czas to chwilowo popołudniami a w weekend kiedy tam komu pasuje ;)

a skąd jesteś?? i długo jeździsz, jak z kondycją??

pozdrawiam :)

Napisano

Obecnie przebywam w Ostrowie i mam nadzieję się tu ...zaklimatyzować ;)

Jeżdzę od "zawsze"- trasy w szczytowej formie - 100 km (warmińsko mazurskie-niebywale urokliwe okolice:))

Ze wzgl. zdrowotnych miałam szlaban- prawie dwa lata przerwy jednak w tej chwili pod okiem "osobistego trenera" ;) wracam do formy-rozkręcając się po ok. 20km/dziennie.

Prędkość jaka najbardziej mi w tej chwili odpowiada to ok 25km/h.

Na razie jeżdżę singlespeedem - w planach (i w budowie) ->rower szosowy.

Ostatnio cierpiałam na nadmiar czasu ;) ale teraz tak jak Ty, drizza, dysponuję czasem popołudniami i weekendem. Przy czym dziś jakieś grile mamy do obskoczenia więc odpada ;)

Napisano

Również dzięki :) 75 km wyszło.. nieźle :) To co jutro ktoś chętny w razie bezdeszczowej pogody ? :) Oczywiście dystans do dogadania - może być krótszy niż dzisiejszy :P

Napisano

Dziękuję Wam za niezły dystans, no dzisiaj było szałowo :D

Fotki wieczorem, bo teraz trzeba się nieco ogarnąć :teehee:

A Wy dziewczyny(Ilona, Aczkolwiek) coś piszecie, ale nie bardzo przemieniacie to w czyny- dzisiaj była okazja, nikt się nie zadeklarował, a szkoda, bo było świetnie i termin wisiał od długiego czasu :)

Co do jutra (niedziela) ja osobiście bardziej się nastawiam po południu, wieczorową porą na piaski i po okolicach :D

Czyli regeneracja :thumbsup:

Do tego na piaskach może piwko, chwila rekreacji i w drogę :)

PS. mówiłem już, że Patrycja podpadła :D ?

Jedna z fotek nieco wcześniej:

Od lewej: Justyna, Dawid, Mateusz, Tomek, fotografa na szczęście brak :D

1251608.jpg

Napisano

A Wy dziewczyny(Ilona, Aczkolwiek) coś piszecie, ale nie bardzo przemieniacie to w czyny- dzisiaj była okazja, nikt się nie zadeklarował, a szkoda, bo było świetnie i termin wisiał od długiego czasu :)

Ej no.. ja się dziś dopiero zarejestrowałam i pierwszy raz tu zajrzałam, więc musicie wybaczyć :)

Na jutro się piszę bardzo chętnie.

Napisano

Justyna- spokojnie, spokojnie dam jakoś radę :laugh:

Ilonko- no nie wiem, czy tak łatwo wybaczymy :teehee:

A tak na serio- nie ma problemu, jutro możemy się umówić wieczorem na piaskach, rekreacyjnie zapoznać się i w następny weekend pewnie znowu zrobimy jakiś fajny wypad :icon_cool:

Napisano

Godzinkę możemy pośmigać :)

Jutro hm... w sumie nie wiem nawet gdzie byśmy mogli pojechać, ale bardziej w szosę bym uderzył.

Zbiórka już tradycyjnie ZUS, ulica wysocka 1b o godzinie 18:00 myślę, że będzie optymalnie :)

Nie wiem, jakim sprzętem dysponuje koleżanka, ja generalnie mogę się dostosować do każdej trasy.

Tamte zdjęcia źle nie wyszły, na tym kamieniu też fajnie to wygląda :laugh:

Co do terenu- Mateusz dzisiaj mi się nawet podobał ten teren przy jeziorze- naprawdę ciekawie się jechało po tych korzeniach :D

No a ten ostry zjazd na końcu był po prostu boski :woot:

Ciągnie mnie w te góry :thumbsup:

Napisano
Jutro hm... w sumie nie wiem nawet gdzie byśmy mogli pojechać, ale bardziej w szosę bym uderzył.

Jestem za

Ja jadę jeżeli będzie szosa , bo po poniedziałkowym wypadzie do antonina widzieliście co się działo... Pozatym jak rekreacja to szosa ;)

Napisano

Na piaskach jest kawałeczek terenu, w jakieś ścieżki leśne też można wjechać i objechać :P

PS. Na naprawdę trudne tereny, to trzeba się kiedyś w góry zgadać :D

Napisano

Żeby nie było, że dopiero przyszłam a się panoszę :P Dostosuje się :) zwłaszcza, że koledzy zmęczeni po dzisiaj ;P

Będę jutro o 18:00 :)

PS. Ostre zjazdy mnie ciągną, ale w trakcie mam zazwyczaj pełne gacie ;):laugh:

Napisano

No proszę, już mi się Koleżanka podoba ! :thumbsup:

Konkretna decyzja, to lubię :laugh:

No ja nie przeczę, że masaż by się przydał, ale damy radę, myślę, że jutro już będzie pełna moc :w00t:

Napisano

Wiesz, ja bym liczył godzinkę na szosę, a później te 30 min po lesie na piaskach- będzie urozmaicone, aczkolwiek nie wiem ile by Nam zajęła ta podróż do Topoli :P

A później na piaskach posiedzieć w tym barze- tam jest dosyć fajnie :)

Ale na spokojnie, na miejscu się zgadamy :D

Napisano

Piaski są nudne jak flaki z olejem.. tam nic w lesie z ciekawych ścieżek nie zostało :P Jeśli już to tak jak Mateusz mówi albo Topola, albo Wtórek (słabo pamiętam tamte tereny, ale bardziej ciekawe niż płaskie jak stół i szerokie piaski :P)

Swoją drogą dokręciłem jeszcze parę km dzisiaj :)

Ja bym obstawiał taki 30-50 km dystans na jutro, w końcu nie ma po czym odpoczywać :P

Napisano

Dzięki za wycieczkę Brydzia i koledzy :D. Mnie wyszło 84km. Z powrotem leciałem jak dzika świnka :D nawet 45km/h zamknąłem... Całą drogę leżałem na kierownicy. Średnia z 30 może była. Nie wiem skąd mi się to wzięło... Jeszcze raz dzięki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...