Gaco Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 Śmiej się śmiej, a za jakiś czas namówie dziewczyny na nocną jazdę po lesie to będziesz prosił abym Cię też zabrał To wtedy ja się będę z niego śmiał, tak jak on z Ciebie - i tu cytat: Haha Możliwe, że pojadę z Wami do samego Ostrowa jak obcykacie żubry i plażę. Tomasz - słowo się rzekło, bierz aparat, rób fociaka grupowego , bo coś czuję, że nowe osoby się wybiorą. Pogoda póki co całkiem ładna!
drizza Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 Hej jakby co to ja jestem chętna na dłuższe wypady:) raczej preferuje zróżnicowany teren, nie jakaś zawrotna prędkość, ale przycisnąć też lubię. Trochę szosy, trochę lasów, podjazdy mile widziane. Na razie mój najdłuższy dystans to około 80 km, z reguły jest to 20-40 km. Na chwilę obecną mój towarzysz podróży jest za granicą i przydałoby się jakieś towarzystwo. Pozdrawiam
aczkolwiek Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 hej drizza- jestem w podobnej sytuacji-służę swoim towarzystwem Jako że mój towarzysz dotychczas jeździł szosówką- wycieczki były dość monotonne. Chętnie pojeździłabym w bardziej zróżnicowanym terenie...ale samej nie bardzo mi się chce.
drizza Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 Super jeśli chodzi o czas to chwilowo popołudniami a w weekend kiedy tam komu pasuje a skąd jesteś?? i długo jeździsz, jak z kondycją?? pozdrawiam
aczkolwiek Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 Obecnie przebywam w Ostrowie i mam nadzieję się tu ...zaklimatyzować Jeżdzę od "zawsze"- trasy w szczytowej formie - 100 km (warmińsko mazurskie-niebywale urokliwe okolice:)) Ze wzgl. zdrowotnych miałam szlaban- prawie dwa lata przerwy jednak w tej chwili pod okiem "osobistego trenera" wracam do formy-rozkręcając się po ok. 20km/dziennie. Prędkość jaka najbardziej mi w tej chwili odpowiada to ok 25km/h. Na razie jeżdżę singlespeedem - w planach (i w budowie) ->rower szosowy. Ostatnio cierpiałam na nadmiar czasu ale teraz tak jak Ty, drizza, dysponuję czasem popołudniami i weekendem. Przy czym dziś jakieś grile mamy do obskoczenia więc odpada
Tom3 Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 Również dzięki 75 km wyszło.. nieźle To co jutro ktoś chętny w razie bezdeszczowej pogody ? Oczywiście dystans do dogadania - może być krótszy niż dzisiejszy
A7x Napisano 5 Maja 2012 Autor Napisano 5 Maja 2012 Dziękuję Wam za niezły dystans, no dzisiaj było szałowo Fotki wieczorem, bo teraz trzeba się nieco ogarnąć A Wy dziewczyny(Ilona, Aczkolwiek) coś piszecie, ale nie bardzo przemieniacie to w czyny- dzisiaj była okazja, nikt się nie zadeklarował, a szkoda, bo było świetnie i termin wisiał od długiego czasu Co do jutra (niedziela) ja osobiście bardziej się nastawiam po południu, wieczorową porą na piaski i po okolicach Czyli regeneracja Do tego na piaskach może piwko, chwila rekreacji i w drogę PS. mówiłem już, że Patrycja podpadła ? Jedna z fotek nieco wcześniej: Od lewej: Justyna, Dawid, Mateusz, Tomek, fotografa na szczęście brak
jasinski214 Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 hmm kto ustalał tempo ? Jaka średnia ? Ja jutro przyjadę i nie ma lipy że nie ,najwyżej rama pęknie
Brydzia Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 a fotograf ma przerąbane następnym razem biorę swój aparat i się nie wymigasz!!!
drizza Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 A Wy dziewczyny(Ilona, Aczkolwiek) coś piszecie, ale nie bardzo przemieniacie to w czyny- dzisiaj była okazja, nikt się nie zadeklarował, a szkoda, bo było świetnie i termin wisiał od długiego czasu Ej no.. ja się dziś dopiero zarejestrowałam i pierwszy raz tu zajrzałam, więc musicie wybaczyć Na jutro się piszę bardzo chętnie.
A7x Napisano 5 Maja 2012 Autor Napisano 5 Maja 2012 Justyna- spokojnie, spokojnie dam jakoś radę Ilonko- no nie wiem, czy tak łatwo wybaczymy A tak na serio- nie ma problemu, jutro możemy się umówić wieczorem na piaskach, rekreacyjnie zapoznać się i w następny weekend pewnie znowu zrobimy jakiś fajny wypad
drizza Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 no ja bym chociaż z 1-2 h pojeździła, potem możemy się zapoznawać , albo na odwrót :P
Mathiu Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 Jutro szosa czy bardzo trudny teren? Tomek masz plusa, za to, że wstawiłeś tylko to zdjęcie
A7x Napisano 5 Maja 2012 Autor Napisano 5 Maja 2012 Godzinkę możemy pośmigać Jutro hm... w sumie nie wiem nawet gdzie byśmy mogli pojechać, ale bardziej w szosę bym uderzył. Zbiórka już tradycyjnie ZUS, ulica wysocka 1b o godzinie 18:00 myślę, że będzie optymalnie Nie wiem, jakim sprzętem dysponuje koleżanka, ja generalnie mogę się dostosować do każdej trasy. Tamte zdjęcia źle nie wyszły, na tym kamieniu też fajnie to wygląda Co do terenu- Mateusz dzisiaj mi się nawet podobał ten teren przy jeziorze- naprawdę ciekawie się jechało po tych korzeniach No a ten ostry zjazd na końcu był po prostu boski Ciągnie mnie w te góry
jasinski214 Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 Jutro hm... w sumie nie wiem nawet gdzie byśmy mogli pojechać, ale bardziej w szosę bym uderzył. Jestem za Ja jadę jeżeli będzie szosa , bo po poniedziałkowym wypadzie do antonina widzieliście co się działo... Pozatym jak rekreacja to szosa
A7x Napisano 5 Maja 2012 Autor Napisano 5 Maja 2012 Na piaskach jest kawałeczek terenu, w jakieś ścieżki leśne też można wjechać i objechać PS. Na naprawdę trudne tereny, to trzeba się kiedyś w góry zgadać
drizza Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 Żeby nie było, że dopiero przyszłam a się panoszę Dostosuje się zwłaszcza, że koledzy zmęczeni po dzisiaj ;P Będę jutro o 18:00 PS. Ostre zjazdy mnie ciągną, ale w trakcie mam zazwyczaj pełne gacie
A7x Napisano 5 Maja 2012 Autor Napisano 5 Maja 2012 No proszę, już mi się Koleżanka podoba ! Konkretna decyzja, to lubię No ja nie przeczę, że masaż by się przydał, ale damy radę, myślę, że jutro już będzie pełna moc
Mathiu Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 W Topoli są górki, jak chcecie mogę pokazać... jak znajdę czas to jutro przyjadę.
A7x Napisano 5 Maja 2012 Autor Napisano 5 Maja 2012 Wiesz, ja bym liczył godzinkę na szosę, a później te 30 min po lesie na piaskach- będzie urozmaicone, aczkolwiek nie wiem ile by Nam zajęła ta podróż do Topoli A później na piaskach posiedzieć w tym barze- tam jest dosyć fajnie Ale na spokojnie, na miejscu się zgadamy
Tom3 Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 Piaski są nudne jak flaki z olejem.. tam nic w lesie z ciekawych ścieżek nie zostało Jeśli już to tak jak Mateusz mówi albo Topola, albo Wtórek (słabo pamiętam tamte tereny, ale bardziej ciekawe niż płaskie jak stół i szerokie piaski ) Swoją drogą dokręciłem jeszcze parę km dzisiaj Ja bym obstawiał taki 30-50 km dystans na jutro, w końcu nie ma po czym odpoczywać
Gaco Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 Dzięki za wycieczkę Brydzia i koledzy . Mnie wyszło 84km. Z powrotem leciałem jak dzika świnka nawet 45km/h zamknąłem... Całą drogę leżałem na kierownicy. Średnia z 30 może była. Nie wiem skąd mi się to wzięło... Jeszcze raz dzięki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.