Skocz do zawartości

[Ostrów Wlkp/Kalisz] chętni na wspólne wypady

A7x

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja mam starego Nikona (d40), furory nie robi, więc żeby ładnie zdjęcie zrobić, to trzeba mieć dużo pomysłowości i cierpliwości ^^

No i ten obiektyw- kitowy badziew :P

Ale nie ma co narzekać, za ładny dzień na to jest :)

Napisano

O 15:00 pewnie sobie wyjadę z Kalisza. Może nawet wcześniej. O 16:00 zakręce się na Piaskach, trochę posiedzę... Przed 17:00 będę pod ZUSem... To pewna informacja :D. Tymczasem!

Napisano

Pooglądasz sobie dziewczyny, bo zaczyna się okres mega krótkich mini i tym podobnych- przyznaj się :teehee:

To do zobaczenia o 17 :thumbsup:

Napisano

Jakby mnie tam kto widział kręcącego się pod ZUSem w okolicach 17:00 to niech zamacha, albo podjedzie, bo nie wiem gdzie tam wejście jest :P więc będę szukał. Będę miał spodenki ENERGA :P - łatwo poznać. Jeszcze może zajrzę na forum z telefonu, ale nie będę się rozpisywał na pewno ;)

Do zobaczenia wszystkim!

Napisano

To jest bardzo łatwy do rozpoznania budynek, tam jest droga wewnętrzna i od tej drogi jest wejście- praktycznie nie da się zabłądzić :D

Spore schody i drzwi automatyczne (rozsuwane) :)

Wyjadę o 16:40, także 10 min drogi i będę :)

Przyjadę z Kolegą jak coś :P

Napisano

Jutro o 14:23 wysiade z pociagu na stacji Bronow.

Ktos sie pisze mitowarzyszyc na trasce bronow-kalisz??

mozliwa zmiana wysiadki na pleszew lub ostrow :-P a potem rower - Kalisz :-)

Napisano

Jutro o 14:23 wysiade z pociagu na stacji Bronow.

Ktos sie pisze mitowarzyszyc na trasce bronow-kalisz??

Jak chcesz to mogę jutro jechać z Tobą już z Poznania rowerem.

Napisano

hej :)

co do 1.05 to namówiłam kumpelę, chyba nie macie nic przeciwko ? :) ma Gazelę,ale wytrzyma!

Oczywiście, że nie, zapraszamy serdecznie :)

Panowie- dziękuję Wam za dzisiaj, doborowe towarzystwo i piękna pogoda :thumbsup:

Miło było Was poznać :laugh:

Obiecane zdjęcia :D

Niestety mówiłem, że słońce przeszkadza, ale oczywiście "gdzieeee tam"- no to macie :w00t:

Od lewej: A7x, Gaco, Tom3

1251027.jpg

Od lewej: Marek, Gaco, Tom3

1251029.jpg

Napisano

113 kilometrów! :w00t: Po powrocie zjadłem słonia. Właśnie zaczynam jeść niedźwiedzia. Kilo jogurtów, siatkę bananów, miche płatków z mlekiem, kopiec kanapek, wiadro herbaty, wiadro kubusia, paleta winogrona i jeszcze bym coś zmieścił... :laugh:

Moja dziewczyna ma rację... Lepiej mnie ubierać, niż żywić :teehee:

Dzięki chłopaki za dzisiaj, daliśmy radę :thanks:

Napisano

Szkoda tylko, że mało km było :P

Pff, a te zdjęcia to co :P Najpierw zmusza do zdjęcia, a później mówi, że my chcieliśmy :P

Również dzięki za towarzystwo

Siostra zaczęła się zastanawiać nad tym wyjazdem 1 maja, choć nie wie czy da radę - dzisiaj pierwszy raz w tym roku na rowerze była :D

Napisano

Panowie- biję pokłony :D

Ja przekonałem się, że moja kondycja nie istnieje...

Muszę nadrobić, by się wyrównać do Was :)

Jak siostra ma ochotę- zapraszamy :P

Napisano

E tam, moja kondycja też nie istnieje. To wszystko zasługa mojego magicznego eliksiru Panoramiksa :D :D :D Jak się skończył byłem wyraźnie słabszy, więc następnym razem zrobię tego więcej :teehee:

Tomasz - miałeś rację, pod domem byłem o 21:00 - do samego Kalisza to prędzej.

Napisano

Siostra zaczęła się zastanawiać nad tym wyjazdem 1 maja, choć nie wie czy da radę - dzisiaj pierwszy raz w tym roku na rowerze była :D

Hehe siostra zobaczyła zdjęcia kolegów i już jest chętna do jazdy :D

Macie może jakieś plany jutro popołudniu lub w niedziele?

Napisano

Ja dzisiaj jestem zajęty, więc odpada. Niedziela z tego co wiem też raczej klops, choć nie na pewno (ale na pewno nie do południa).

Myślę, że do Ostrowa na rowerze wybiorę się teraz dopiero na wyjazd 1.05 ;). Ciekawe ile osób dotrze :D.

PS: Wy też się tak wczoraj opaliliście jak ja? :laugh:

Napisano

Dokładnie siostra Nas zobaczyła, stwierdziła, że takiej okazji nie może przepuścić :laugh:

A tak na serio: jak będzie potrzeba, to się zrobi jakieś odpoczynki co jakiś czas, wyjedziemy rano(9/10?), więc nikt Nas nie będzie gonił.

Ja dzisiaj jadę do Poznania, także odpadam, nie wiem o której wrócę.

Możliwe, że jak będę miał okazję, to się wybiorę na Piaski rekreacyjnie, żeby nogi rozruszać, ale bez szaleństw.

Ja się chyba nie opaliłem, a przynajmniej nie zauważyłem- generalnie baaaardzo wolno się opalam :icon_confused:

No i wczoraj faktycznie byłem mega głodny, ale u mnie skończyło się nieco skromniej, niż u Ciebie Gaco :teehee:

Najważniejsze, że był chleb w płynie na potencjalne zakwasy :w00t:

Napisano
No i wczoraj faktycznie byłem mega głodny, ale u mnie skończyło się nieco skromniej, niż u Ciebie Gaco :teehee:

Bo ja jestem rowerowym głodomorem :teehee: Jak mnie dopadnie głodzilla to w pół godziny zjadam tyle co w 2 zwykłe dni. Nie widać co? :laugh:

Powiedzmy o 13:30/14:00 jadę Vectrą kombi do Ostrowa. Gdyby ktoś z Kalisza chciał pośmigać rowerem po Ostrowie i okolicach itd to mogę podrzucić :thumbsup:

Napisano

1 maja jedziemy do Antonina, od siebie powiedzieć mogę jedynie tyle - nie gadaj, tylko wpadaj :thumbsup: To ma być wycieczka, integracja, spacer... A nie maraton :teehee: Bez stresu. Wpadnij.

Napisano

Bez stresu, ta ? Zobaczysz jak bym wpadł to by było śmiechu co nie miara jak nie przez kondynce to przez moje nie ogarnięcie np ostatnio na mieście jadąc po chodniku(tak wiem nie można ale co mi tam) przed zadaszonym przystankiem autobusowym jadąc na stojąco się nie schyliłem i dostałem klasycznego facepalma od Przystanku .

Napisano

Bez stresu, ta ? Zobaczysz jak bym wpadł to by było śmiechu co nie miara jak nie przez kondynce to przez moje nie ogarnięcie np ostatnio na mieście jadąc po chodniku(tak wiem nie można ale co mi tam) przed zadaszonym przystankiem autobusowym jadąc na stojąco się nie schyliłem i dostałem klasycznego facepalma od Przystanku .

Przyjedz, przyjedz:D

kondycje to najgorsza bede mial Ja:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...