A7x Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Napisano 27 Kwietnia 2012 Ja mam starego Nikona (d40), furory nie robi, więc żeby ładnie zdjęcie zrobić, to trzeba mieć dużo pomysłowości i cierpliwości ^^ No i ten obiektyw- kitowy badziew Ale nie ma co narzekać, za ładny dzień na to jest
Gaco Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 O 15:00 pewnie sobie wyjadę z Kalisza. Może nawet wcześniej. O 16:00 zakręce się na Piaskach, trochę posiedzę... Przed 17:00 będę pod ZUSem... To pewna informacja . Tymczasem!
A7x Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Napisano 27 Kwietnia 2012 Pooglądasz sobie dziewczyny, bo zaczyna się okres mega krótkich mini i tym podobnych- przyznaj się To do zobaczenia o 17
Gaco Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 Jakby mnie tam kto widział kręcącego się pod ZUSem w okolicach 17:00 to niech zamacha, albo podjedzie, bo nie wiem gdzie tam wejście jest więc będę szukał. Będę miał spodenki ENERGA - łatwo poznać. Jeszcze może zajrzę na forum z telefonu, ale nie będę się rozpisywał na pewno Do zobaczenia wszystkim!
A7x Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Napisano 27 Kwietnia 2012 To jest bardzo łatwy do rozpoznania budynek, tam jest droga wewnętrzna i od tej drogi jest wejście- praktycznie nie da się zabłądzić Spore schody i drzwi automatyczne (rozsuwane) Wyjadę o 16:40, także 10 min drogi i będę Przyjadę z Kolegą jak coś
PoleK Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 Jutro o 14:23 wysiade z pociagu na stacji Bronow. Ktos sie pisze mitowarzyszyc na trasce bronow-kalisz?? mozliwa zmiana wysiadki na pleszew lub ostrow :-P a potem rower - Kalisz :-)
Brydzia Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 hej co do 1.05 to namówiłam kumpelę, chyba nie macie nic przeciwko ? ma Gazelę,ale wytrzyma!
Mathiu Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 Jutro o 14:23 wysiade z pociagu na stacji Bronow. Ktos sie pisze mitowarzyszyc na trasce bronow-kalisz?? Jak chcesz to mogę jutro jechać z Tobą już z Poznania rowerem.
PoleK Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 nie dam rady, jeszcze nie wrocilem do konca do Siebie :-)
bartek_1990 Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 Co to za atrakcje na pierwszego maja szykujecie?
Mathiu Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 Chyba już wiem kto zabierze grilla, nie Bartku
bartek_1990 Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 Ale o co chodzi? taki betonowy na przyczepkę wezmę
A7x Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Napisano 27 Kwietnia 2012 hej co do 1.05 to namówiłam kumpelę, chyba nie macie nic przeciwko ? ma Gazelę,ale wytrzyma! Oczywiście, że nie, zapraszamy serdecznie Panowie- dziękuję Wam za dzisiaj, doborowe towarzystwo i piękna pogoda Miło było Was poznać Obiecane zdjęcia Niestety mówiłem, że słońce przeszkadza, ale oczywiście "gdzieeee tam"- no to macie Od lewej: A7x, Gaco, Tom3 Od lewej: Marek, Gaco, Tom3
Gaco Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 113 kilometrów! Po powrocie zjadłem słonia. Właśnie zaczynam jeść niedźwiedzia. Kilo jogurtów, siatkę bananów, miche płatków z mlekiem, kopiec kanapek, wiadro herbaty, wiadro kubusia, paleta winogrona i jeszcze bym coś zmieścił... Moja dziewczyna ma rację... Lepiej mnie ubierać, niż żywić Dzięki chłopaki za dzisiaj, daliśmy radę
Tom3 Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 Szkoda tylko, że mało km było Pff, a te zdjęcia to co Najpierw zmusza do zdjęcia, a później mówi, że my chcieliśmy Również dzięki za towarzystwo Siostra zaczęła się zastanawiać nad tym wyjazdem 1 maja, choć nie wie czy da radę - dzisiaj pierwszy raz w tym roku na rowerze była
A7x Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Napisano 27 Kwietnia 2012 Panowie- biję pokłony Ja przekonałem się, że moja kondycja nie istnieje... Muszę nadrobić, by się wyrównać do Was Jak siostra ma ochotę- zapraszamy
Gaco Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 E tam, moja kondycja też nie istnieje. To wszystko zasługa mojego magicznego eliksiru Panoramiksa :D Jak się skończył byłem wyraźnie słabszy, więc następnym razem zrobię tego więcej Tomasz - miałeś rację, pod domem byłem o 21:00 - do samego Kalisza to prędzej.
Mathiu Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 Siostra zaczęła się zastanawiać nad tym wyjazdem 1 maja, choć nie wie czy da radę - dzisiaj pierwszy raz w tym roku na rowerze była Hehe siostra zobaczyła zdjęcia kolegów i już jest chętna do jazdy Macie może jakieś plany jutro popołudniu lub w niedziele?
Gaco Napisano 28 Kwietnia 2012 Napisano 28 Kwietnia 2012 Ja dzisiaj jestem zajęty, więc odpada. Niedziela z tego co wiem też raczej klops, choć nie na pewno (ale na pewno nie do południa). Myślę, że do Ostrowa na rowerze wybiorę się teraz dopiero na wyjazd 1.05 . Ciekawe ile osób dotrze . PS: Wy też się tak wczoraj opaliliście jak ja?
A7x Napisano 28 Kwietnia 2012 Autor Napisano 28 Kwietnia 2012 Dokładnie siostra Nas zobaczyła, stwierdziła, że takiej okazji nie może przepuścić A tak na serio: jak będzie potrzeba, to się zrobi jakieś odpoczynki co jakiś czas, wyjedziemy rano(9/10?), więc nikt Nas nie będzie gonił. Ja dzisiaj jadę do Poznania, także odpadam, nie wiem o której wrócę. Możliwe, że jak będę miał okazję, to się wybiorę na Piaski rekreacyjnie, żeby nogi rozruszać, ale bez szaleństw. Ja się chyba nie opaliłem, a przynajmniej nie zauważyłem- generalnie baaaardzo wolno się opalam No i wczoraj faktycznie byłem mega głodny, ale u mnie skończyło się nieco skromniej, niż u Ciebie Gaco Najważniejsze, że był chleb w płynie na potencjalne zakwasy
Gaco Napisano 28 Kwietnia 2012 Napisano 28 Kwietnia 2012 No i wczoraj faktycznie byłem mega głodny, ale u mnie skończyło się nieco skromniej, niż u Ciebie Gaco Bo ja jestem rowerowym głodomorem Jak mnie dopadnie głodzilla to w pół godziny zjadam tyle co w 2 zwykłe dni. Nie widać co? Powiedzmy o 13:30/14:00 jadę Vectrą kombi do Ostrowa. Gdyby ktoś z Kalisza chciał pośmigać rowerem po Ostrowie i okolicach itd to mogę podrzucić
jasinski214 Napisano 28 Kwietnia 2012 Napisano 28 Kwietnia 2012 Gdzie jedziecie 1 maja? Może gdyby było trochę chłodniej to też bym się wybrał, ale moja kondycja mi pewnie zrobi wstyd
Gaco Napisano 28 Kwietnia 2012 Napisano 28 Kwietnia 2012 1 maja jedziemy do Antonina, od siebie powiedzieć mogę jedynie tyle - nie gadaj, tylko wpadaj To ma być wycieczka, integracja, spacer... A nie maraton Bez stresu. Wpadnij.
jasinski214 Napisano 28 Kwietnia 2012 Napisano 28 Kwietnia 2012 Bez stresu, ta ? Zobaczysz jak bym wpadł to by było śmiechu co nie miara jak nie przez kondynce to przez moje nie ogarnięcie np ostatnio na mieście jadąc po chodniku(tak wiem nie można ale co mi tam) przed zadaszonym przystankiem autobusowym jadąc na stojąco się nie schyliłem i dostałem klasycznego facepalma od Przystanku .
PoleK Napisano 28 Kwietnia 2012 Napisano 28 Kwietnia 2012 Bez stresu, ta ? Zobaczysz jak bym wpadł to by było śmiechu co nie miara jak nie przez kondynce to przez moje nie ogarnięcie np ostatnio na mieście jadąc po chodniku(tak wiem nie można ale co mi tam) przed zadaszonym przystankiem autobusowym jadąc na stojąco się nie schyliłem i dostałem klasycznego facepalma od Przystanku . Przyjedz, przyjedz:D kondycje to najgorsza bede mial Ja:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.