Skocz do zawartości

[do 2500] Kolarka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sam parę dni temu kupiłem szosę rozglądałem się już od grudnia i nie ma teraz co liczyć na wyprzedaże w większości przypadków usłyszysz jedynie "Polecamy modele z 2012r."

Nową Meride 880 znajdziesz poniżej 2000, lecz ma małą niedogodnością, aluminiowy widelec. Meridę 901 możesz urwać do 2500, model 2010. Z Kellysami za takie pieniądze jest ciężko. Gianta Defy nie miałem pod nogami więc się nie wypowiem, tak samo z niższymi modelami Treka (chociaż te mi polecali) Proponuje się przejść po małych rowerowych, bo możesz tam dorwać ciekawe modele mniej popularnych firm tak jak było w moim wypadku (rower opisany tutaj "]http://www.forumrowe..._fromsearch__1 (po wymianie fabrycznych drutowanych opon na szytki mam poniżej 9kg)) jeżeli był byś nim zainteresowany to pisz na PW bo widziałem, że mają na magazynie taką samą ramę więc reszta części też powinna się gdzieś chować.

Jeżeli znajdziesz konkretny model to pytaj się o cenę oko w oko i to najlepiej właściciela, bo zawsze na start dostaniesz parę stówek w dół ze względu na to, że szosy nie są bardzo chodliwym towarem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...