Skocz do zawartości

[amortyzator] Magura Menja dolne golenie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, jako iz rok temu polamalem amortyzator Menje z 2009/2010 chyba. Polamaly sie dolne golenie, tzn przy zaciskach przy kolach, stao sie ta w wyniku niezlej gleby na torze w szczawnie 4x. wiem ze ten amor nie do 4x ale wyscig szedl po torze wiec musialem jezdzic:x. Pytanie Ktos ma znajomosci? zeby sprowadzic moze same dolne golenie? albo jakis amor z uszkodzonymi gornymi goleniami? Potrzebuje dolne golenie a za bardzo dostac ich na allegro nie mozna. Jakbyscie wiedzieli kto ma smae dolne albo wszystko z gornymi uszkodzonymi To bardzo bym prosil odpiszcie tutaj. Skladam rower na 2012 bo stary na foxie sprzedalem, teraz chcialbym wykorzystac ta magure zeby troche zaoszczedzic pieniazkow.

Napisano

Raczej wątpię żeby mieli jakiekolwiek częsci do tego. Jak ja szukałem częsci do durina to mnie po prostu olali. Szukaj w niemczech, napisz do producenta, może Ci coś wyślą :P

Napisano

napisalem do nich beda sie kontaktowac z magurai dadzami znac w ciagu 1/3 dni. jakby ktos cos wiedzial o kims kto ma dolne golenie prosza o kontakt!:)

Napisano

a jednak kolega nie pomoże. w Pol-sporcie gdzie pracuje ( kiedyś dystrybutor Magury ) mają jeszcze tylko golenie górne do Durina i jakieś tłumiki

• 2 tygodnie później...
Napisano

ok... w bdc bike pisalem mieli odpisac po 3 dniach i nic z tego. czekam czekam sam napisalem to nie odpowiedzieli. jak ja nie lubie takiego stosunku do klienta!!! :verymad:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...