gtw15 Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Witam, nazywam się Gabriel, chciałbym was zapytać co sądzicie o tej szosie: http://allegro.pl/diamant-columbus-tubi-osprzet-campagnolo-i2081521494.html czy jest warta grzechu? Z góry dziękuje za odpowiedź Pozdrawiam Gabriel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julianlozinski Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Wcześniej była wystawiona za 1250. Po mojemu warto - rama na dobrych rurkach w rewelacyjnym stanie, osprzęt też nie najgorszy - klamkomanetki w tej cenie zdarzają się rzadko. Jeśli rozmiar pasuje i kasa jest to ja bym się nie zastanawiał ;] ale wybitnym znawcą nie jestem, więc radzę poczekać jeszcze na inne wyroki. Jedynym mankamentem dla mnie jest 3blatowa korba, no i że to campa na 9, której nie połączy się z nowymi grupami, ale to raczej personalne preferencje. Sam rok temu kupiłem za 1000 szosę Rychtarskiego na Suntour'ze SuperbePro 8-biegowym i uważam, że ustrzeliłem okazję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.