Dunczyk Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Witam Wszystkich, Szukam windstopera na kolana, takiego do używania wiosną,latem i wczesną jesienią. Za zadanie miałby nie tyle zachować ciepłotę ile chronić przed wiatrem.Może ktoś widział/spotkał... Coś jak te. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Wystarczylo by wpisac w wyszukiwarke nakolanniki i Ci wyskoczy co najmniej kilka tematow z tym czego szukasz.... Lenistwo czy cos innego?? Endura FS260 Kellys Isowind Ale ja jak bym byl moderatorem to bym ten temat i tak zamknął od ręki i odesłał do regulaminu forum lub szukajki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Wystarczylo by wpisac w wyszukiwarke nakolanniki i Ci wyskoczy co najmniej kilka tematow z tym czego szukasz.... Lenistwo czy cos innego?? Endura FS260 Kellys Isowind Ale ja jak bym byl moderatorem to bym ten temat i tak zamknął od ręki i odesłał do regulaminu forum lub szukajki. Nie szukam ocieplaczy - czytaj człowiecze ze zrozumieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Aha... A to są wg. Ciebie ocieplacze??? A te z Twojego linku (nazwa poniżej) to nie są??? To życzę powodzenia w szukaniu ... I czytaniu ze zrozumieniem Northwave Knee Warmer Lycra Spring/Summer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 ... y Czytanie – jedna z umiejętności nabywanych przez człowieka w procesie edukacji, która umożliwia odbiór informacji przekazywanych za pomocą języka pisanego. Współcześnie wciąż jedną z podstawowych form komunikowania się jest mowa pisana, dlatego czytanie jest jedną z najważniejszych umiejętności każdego człowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Brawo !!! Wikipedia rulezz A teraz zastosuj to do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzepkok Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 szukasz to masz i to bez zbędnych dyskusji - mam, używam i polecam: Nakolanniki Stratos - 935 04 : BCM pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gjt Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Witaj, Sam bardzo długo przerabiałem ten temat...aż w końcu zrobiło się zimniej i zdecydowałem się na nieco więcej niż windstopper na kolanach: http://sklep.sportte...LESONY%20MĘSKIE Bardzo cienki, lekki i mocno rozciągliwy materiał gore`a od połowy łydki do pachwiny z osłoną na wrażliwe części ciała . Testowany w warunkach od +5 st. do -2 st. C. z krótkimi spodenkami rowerowymi...i było dość znośnie, aczkolwiek w cenie katalogowej raczej bym się nie zdecydował...(sam kupiłem za połowę tego co teraz jest z wyprzedaży...może wkrótce będzie kolejna...). Stosuję je również podczas zimowych wypadów w góry i tam spisują się świetnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Spoko ale to tylko do zimowego zastosowania sie nadaje. Wczesną jesienia, normalna wiosną i latem to bym się w czymś takim ugotował a jajka to pozacierane na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gjt Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Do zimowego raczej nie, nie jest, aż tak ciepłe. Myślę, że bardziej właśnie na wiosnę i jesień, ale to zależy jeszcze od tego kto gdzie jeździ i od własnego komfortu cieplnego. Ja mieszkam akurat w rejonie górskim i zaczynam doceniać odzież nieprzewiewną, zwłaszcza na zjazdach. Mam też koszulkę tego typu, tylko bez "extreme" i w zeszłym roku jeździłem w niej przy temperaturze ok. 20 st. C. i byłem z niej bardzo zadowolony. Pomimo tego, że jest cała czarna nie było mi w niej jakoś specjalnie gorąco. Doskonale odprowadza wilgoć i jest przewiewna (przynajmniej w tych miejscach, gdzie nie ma windstopper`a ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 1 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 witam wszystkich i dzieki za opinie. Znalazlem jeszcze cos takiego. W sumie to zwykła lycra też bys sie nadawała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzepkok Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 witam wszystkich i dzieki za opinie. Znalazlem jeszcze cos takiego. W sumie to zwykła lycra też bys sie nadawała. tak jak piszesz - to zwykła lycra więc jedynie dodatkowa warstwa ale w pełni przewiewna i odczujesz to przy każdym chłodniejszym powiewie albo większej prędkości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Jeśli zwykła lycra, to w kraju znajdziesz inne modele w takiej samej cenie tylko zamiast funtów będą zł A na lato lycra w zupełności wystarczy, w windstoperze się ugotujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.