Skocz do zawartości

[Windstoper]Na kolana na cieplejsze dni.

Dunczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Wystarczylo by wpisac w wyszukiwarke nakolanniki i Ci wyskoczy co najmniej kilka tematow z tym czego szukasz.... Lenistwo czy cos innego??

Endura FS260

Kellys Isowind

Ale ja jak bym byl moderatorem to bym ten temat i tak zamknął od ręki i odesłał do regulaminu forum lub szukajki.

Wystarczylo by wpisac w wyszukiwarke nakolanniki i Ci wyskoczy co najmniej kilka tematow z tym czego szukasz.... Lenistwo czy cos innego??

Endura FS260

Kellys Isowind

Ale ja jak bym byl moderatorem to bym ten temat i tak zamknął od ręki i odesłał do regulaminu forum lub szukajki.

Nie szukam ocieplaczy - czytaj człowiecze ze zrozumieniem.

...

y

Czytanie – jedna z umiejętności nabywanych przez człowieka w procesie edukacji, która umożliwia odbiór informacji przekazywanych za pomocą języka pisanego. Współcześnie wciąż jedną z podstawowych form komunikowania się jest mowa pisana, dlatego czytanie jest jedną z najważniejszych umiejętności każdego człowieka.

Witaj,

Sam bardzo długo przerabiałem ten temat...aż w końcu zrobiło się zimniej i zdecydowałem się na nieco więcej niż windstopper na kolanach: http://sklep.sportte...LESONY%20MĘSKIE

Bardzo cienki, lekki i mocno rozciągliwy materiał gore`a od połowy łydki do pachwiny z osłoną na wrażliwe części ciała ;). Testowany w warunkach od +5 st. do -2 st. C. z krótkimi spodenkami rowerowymi...i było dość znośnie, aczkolwiek w cenie katalogowej raczej bym się nie zdecydował...(sam kupiłem za połowę tego co teraz jest z wyprzedaży...może wkrótce będzie kolejna...).

Stosuję je również podczas zimowych wypadów w góry i tam spisują się świetnie.

Pozdrawiam

Do zimowego raczej nie, nie jest, aż tak ciepłe. Myślę, że bardziej właśnie na wiosnę i jesień, ale to zależy jeszcze od tego kto gdzie jeździ i od własnego komfortu cieplnego.

Ja mieszkam akurat w rejonie górskim i zaczynam doceniać odzież nieprzewiewną, zwłaszcza na zjazdach.

Mam też koszulkę tego typu, tylko bez "extreme" i w zeszłym roku jeździłem w niej przy temperaturze ok. 20 st. C. i byłem z niej bardzo zadowolony. Pomimo tego, że jest cała czarna nie było mi w niej jakoś specjalnie gorąco. Doskonale odprowadza wilgoć i jest przewiewna (przynajmniej w tych miejscach, gdzie nie ma windstopper`a ;) ).

witam wszystkich i dzieki za opinie.

Znalazlem jeszcze cos takiego.

W sumie to zwykła lycra też bys sie nadawała.

tak jak piszesz - to zwykła lycra więc jedynie dodatkowa warstwa ale w pełni przewiewna i odczujesz to przy każdym chłodniejszym powiewie albo większej prędkości :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...