TrzecieKolo Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Temat tylko dla dorosłych Kolekcja filmów rowerowych - reklamówki, plany zdjęciowe itp - z dziewczynami w wersji 18+ http://forfunbike.blogspot.com/2012/01/rowery-i-dziewczyny-w-wersji-tylko-dla.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qleek Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Od razu gorąco mi się zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 No jak to skomentować to nie wiem... Cud! Cud! Cud! Co do kobiet tam występujących... to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Smarowanie lancucha, kazdego dnia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CKamil Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Takie reklamówki to ja mogę oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 No tak. W przerwie filmu, dużo lepiej by się to oglądało niż kolejne reklamówki t-mobile, banku z Antonio Banderasem czy strepsils. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CMIK Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Pod warunkiem, że oglądamy filmy sami, bez naszych dziewczyn/żon:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszB Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Po pierwsze: już wiem jak wygląda rowerowe niebo Po drugie: jeżeli ktoś ma namiary na warsztat w którym pracują te panie "Mechaniczki", to proszę o info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 1 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Panowie wszystko fajnie ale tu zagladają również dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Takie reklamy to powinny w TV lecieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Basiq Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 ależ bym im dał napompować moją oponkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielony3 Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Heja, może wie ktoś, jak się nazywa wokalistka albo zespół kawałka w ostatnim filmie, pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleczek1988 Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 parę chwil szukania i proszę: następnym razem korzystaj z youtube.com a utwór to : The Naked And Famous - Young Blood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka33 Napisano 11 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Heja, może wie ktoś, jak się nazywa wokalistka albo zespół kawałka w ostatnim filmie, pozdro. A po co Ci to w ogóle wiedzieć? Lepiej oglądaj filmik, a przy okazji słuchaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Moze dla kolegi jednoczesne sluchanie i ogladanie to juz za duze ciesnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JemJogurt Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 hahaha, ostatni filmik chyba najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maltan Napisano 15 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 W takiej wypożyczalni to ja bym chętnie wypożyczył rower....razem z tymi trzema Paniami i dałbym possać roga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 19 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Przejechałbym się. (z) nimi Hym hym hym, może zacznę oddawać rower do serwisu ? A nuż trafie kiedyś na takie mechanikierki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauf Napisano 29 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Mocne Ale faktycznie najlepsze wrażnie robi behind scene czyli ostatni, nie trzeba od razu cycem rzucać żeby pokazać prawdziwe...rowerowe piękno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.