CKamil Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Witam, zamierzam zakupić kurtkę Rudy Project Stream Windtex. Jednk zanim ją kupię chcialem Was zapytać co o niej sądzicie i czy jest warta swojej ceny? Może ktoś z Was taką posiada ?proszę o opinie. Z góry dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACextreme Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Nie miałem jej w rękach, lecz przyznam szczerze, że o ile kilka kasków i wszystkie okulary Rudego są MEGA, tak reszta kwiatków już do mnie nic a nic nie przemawia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CKamil Napisano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Dzisiaj przetestowalem kurteczkę przy -15 i jestem w 100% zadowolony, szczerze polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Brrrrr! Szalony. Wysłane z mojego HTC Magic za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.