asp891 Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Witam, mam prośbę i sugestię , aby moderatorzy nie zamykali tak szybko tematów gdzie rozmowa się toczy. Nie fajne jest ucinanie dyskusji. Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 30 Stycznia 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 jeżeli dyskusja zmienia się w bezsensowne bicie piany i nie prowadzi do niczego konkretnego za wyjątkiem awantury, moderator powinien zamknąć taki temat. Jeżeli chcesz dodać coś ważnego i istotnego do zamkniętego tematu, użyj funkcji RAPORTUJ ten temat. niektóre tematy, w których dyskusja nie toczy się od dłuższego czasu, zamykane są automatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Zgadzam się, że niektóre tematy są za szybko zamykane, szczególnie te w których użytkownicy chcieliby wprowadzenia jakieś zmiany na forum Czasem zamykanie tematów kojaży kojarzy mi sięz działaniami MO - 3 osoby, to trzeba rozgonić, bo robi się zbiorowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asp891 Napisano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Jak w temacie nikt nie pisze to ok , jak jest bez sensowne bicie piany również ok, jak jest awantura to lepiej ukarać awanturujących się a nie zamykać temat, wtedy tracą wszyscy dyskutujący przez dwie trzy osoby. Ale są również tematy w których jest fajna dyskusja i ni z gruszki ni z pietruszki jest zamykany temat. Z mojej strony to wszytko na ten temat. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 31 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Czemu tematy są zamykane? Żeby uniknąć takiego postonabijactwa jak na screenie poniżej.. Z mojej strony to wszytko na ten temat. No to zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.