Peterp079 Napisano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Witam, Mam tu pewne rozbieżności na stronie Gianta. Otóż na Polskiej stronie wygląda na to że geometria Trance na rok 2012 jest taka sama jak 2011. Jesli natomiast spojrzę na stronę Niemiecką, Czeską czy USA to wygląda na to że ma jednak inną geometrię. A konkretnie to może nie całe geo a długość główki ramy. Możliwe że to zmienili czy to tylko błąd w systemie? Bo jeśli jednak zmiana to jak dla mnie zepsuli rower. Między innymi własnie wysokość główki ramy zadecydowala w moim przypadku o zakupie tego roweru a nie innego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Powsinoga Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Między innymi własnie wysokość główki ramy zadecydowala w moim przypadku o zakupie tego roweru a nie innego... Na polskiej jest na pewno błąd. Główka w L-ce z 2011 roku nie ma 16,5 cm tylko 14,5 cm. Nie budzi zaufania też sam fakt, że na polskiej stronie, przy modelach z 2012 w nagłówkach tabeli mowa jest o calach, a wartości są raczej metryczne. Według mojej wiedzy, Giant zmienia wzór ramy co kilka lat. Rama Trance X 2011 jest taka sama jak w 2012 i być może nie zostanie zmieniona w 2013. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Dla rozmiaru XL chyba się jednak coś zmieniło z tą główką. Na naszej stronie ciągle podają 190mm. I tak też w modelu 2011 faktycznie jest. Ale w 2012 na stronach gianta w innych krajach już jest 165. A u Nas ciągle 190. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.