Gość Green Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Cześć jestem nowyy tu na forum więc do rzeczy. to mój rower : Pyt nr1 : Czy kask full face nadaje sie do niego? Jesli tak to czy propnujecie jakiś w zakresie 1zł-350zł Pyt nr2 :Jeśli nie to jaki ceny tak samo Nie odpowiadajcie tak : SPRAWDZ FAQ itp bo Primo sprawdziłem Secundo bo tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mag00000 Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Do czego potrzebujesz ten kask? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Czy kask full face nadaje sie do niego? hahahaahaha ....przyznam sie ze mnie rozsmieszyles czy kask ff sie nadaje do roweru ? hehehehehe co miales na mysli>? kolor? hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mag00000 Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Ja sobie na początku właśnie tak pomyślałem Zielony chyba będzie dobry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Nie wprowadzajcie chłopaka w błąd! Nadaje się :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mag00000 Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 http://www.allegro.pl/item85791826_giro_ma..._full_face.html - jeśli chodzi o full face to ja bym coś takiego polecał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonski Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 @Green, ale to zalezy od tego, jak Ty chcesz jezdzic. Powiedz do jakich rzeczy chcesz wykorzystywac rower, to dostaniesz sensowne odpowiedzi. Bo teraz to chyba mozemy dopasowac cos kolorystycznie, ew. czy czlowiek w ff bedzie pasowal wygladem do roweru.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Z tego co widzę po rowerze to raczej jeździsz XC więc kupowanie kasku FF mija się z celem, gdyż są przeznaczone do dyscyplin grawitacyjnych. Podaj swoje preferencje odnośnie kasku to coś poradzimy, ale z góry mówię, iż full face odpada.. Skoro jesteś nowy to zapoznaj się z ZASADAMI PISANIA NOWYCH TEMATÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Już jestem rower do przełajów, troche po lesie troche po mieście no i hopki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Znajomy skacze na kalahari juz z 2 lata i mu sie nie rozwalila[rama] ale ja tego typu eksperyumentow bym nie polecam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Jak już cos skaczesz czy cos to weź orzecha tańszy kaski xc full face to nie do tego bika bo też bike to połamiesz jak bedzieszz śmigał DH czy FR :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 no tak skakać na nim to tylko troche tkzw. okazyjnie , a głównie ostro terenowo przez lasy korzenie i... kraweżniki a co wy na to ? http://www.allegro.pl/item86072888_kask_66..._comp_nowe.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonski Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 No to w skrocie: ff nie jest Ci potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 "Krawężniki i korzenie ,ostro" ta ramka wygląda mi na 18" lub 20".....poleciłbym Ci kask XC ,jak dla mnie fullface do takiego stylu jazdy i sprzętu to bzdura. Kup dobry kask XC np. Giro ,Uvex ,Cratoni ,Met...a resztę $ odłóż na nową ramkę ,bo taka merida w hardcore długo nie pociagnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 jak tak to... pokarzcie jakieś do 300 zł pieniądze mi topnieją jak lód EDIT : w tym jestem lajkonikem co to to xc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Kask po primo trzeba przymieżyć, nie ma po co kupować kasku który będzie się zsuwał na oczy itp. a za 300zł można kupić już bardzo pożądny kask. Ja osobiście zakupuje Giro Encinala za 250zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mag00000 Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 ja mam tego meta od roku i bardzo dobrze sie spisuje:) Tylko to trzeba przymierzyć, ponieważ każdy ma inna głowe i nie wiadomo jaki kask tobie będzie pasował http://www.e-rower.pl/product_MET_Testagrossa_1048.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DENI Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 nie pasuje ff do takiego czegos to nawet nie jest rower do katowania to po co ci mega kask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazybiker Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 A kolejnym argumentem jest to ze jezdzac po miescie i w lesie strasznie sie upocisz, bo wentylacja jaka jest to jest ale do kaskow bez szczeki to nie ma polotu! Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 22 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 dobra wielkie dzięki za odpowiedzi rozejrzałem sie , zamkne temat ewentualnie prosze o usuniećie topicu wcelu nie robienia bałaganu Edit jak sie tu zamyka topic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.