Skocz do zawartości

[sklep] co myślicie o nowym netsklepie?

X-(L)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

chciałem was zachęcić do odwiedzenie nowego sklepu internetowego: www.bajkszop.com

Co myślicie na pierwszy rzut oka o tym sklepie, o asortymencie, grafice, wyglądzie, opisach, cenach etc.? Bylibyście w stanie coś u nich zakupić, skoro nie mają jeszcze wyrobionej marki? Wiem, że na forum panuje kult Arnika, ale czy ten sklep ma szanse z nim i z innymi konkurować?

Pytam, bo założyli go chłopaki z mojego miasta. Znają się na rzeczy, od ładnych paru lat prowadzą sklep-serwis, sprzedaż na allegro, a teraz próbują swych sił w netbranży.

Z góry dzięki za wszelakie opinie.

Pozdrower

Napisano

Nie wygląda źle, w danych sklepu przydałby się NIP i REGON żeby wzbudzało większe zaufanie. Na pierwszy rzut oka nie sprawia wrażenie podejrzanego czy coś więc jest OK.

Napisano

Na mnie sklepik zrobił pozytywne wrażenie ,jak na nowy shop mają dosć duży asortyment. Wszystko dobrze "poukładane"....tylko kolorystyka strony mi się nie podoba.

Napisano
w zakładce "O sklepie" jest wszystko

Rzeczywiście, szukałem w Kontakt. W takim razie nie mam zastrzeżeń co do sklepu. Nie pozostaje nic tylko życzyć im wielu zadowolonych klientów :wink:

Napisano

Faktycznie towaru jak na poczatek jest niezla ilosc. Slabo tylko troche z wyborem amorow i hebli tarczowych - ale z czasem pewnie tego przybedzie :D

Napisano

O_O, wyslalem maila z zapytaniem jak naprawde wyglada pewna kurtka przeciwdeszczowa (na stronie tylko schematyczny rysunek). Dostalem w odpowiedzi zdjecia zrobione przez pracownikow sklepu. Taka obsluga mi sie podoba :> Oby tylko dzialali tak samo przy wiekszej ilosci zamowien.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...