X-(L) Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witam, chciałem was zachęcić do odwiedzenie nowego sklepu internetowego: www.bajkszop.com Co myślicie na pierwszy rzut oka o tym sklepie, o asortymencie, grafice, wyglądzie, opisach, cenach etc.? Bylibyście w stanie coś u nich zakupić, skoro nie mają jeszcze wyrobionej marki? Wiem, że na forum panuje kult Arnika, ale czy ten sklep ma szanse z nim i z innymi konkurować? Pytam, bo założyli go chłopaki z mojego miasta. Znają się na rzeczy, od ładnych paru lat prowadzą sklep-serwis, sprzedaż na allegro, a teraz próbują swych sił w netbranży. Z góry dzięki za wszelakie opinie. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Nie wygląda źle, w danych sklepu przydałby się NIP i REGON żeby wzbudzało większe zaufanie. Na pierwszy rzut oka nie sprawia wrażenie podejrzanego czy coś więc jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 21 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Puma JFK, w zakładce "O sklepie" jest wszystko. Dzięki za opinie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Na mnie sklepik zrobił pozytywne wrażenie ,jak na nowy shop mają dosć duży asortyment. Wszystko dobrze "poukładane"....tylko kolorystyka strony mi się nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 w zakładce "O sklepie" jest wszystko Rzeczywiście, szukałem w Kontakt. W takim razie nie mam zastrzeżeń co do sklepu. Nie pozostaje nic tylko życzyć im wielu zadowolonych klientów :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Faktycznie towaru jak na poczatek jest niezla ilosc. Slabo tylko troche z wyborem amorow i hebli tarczowych - ale z czasem pewnie tego przybedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonski Napisano 22 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 O_O, wyslalem maila z zapytaniem jak naprawde wyglada pewna kurtka przeciwdeszczowa (na stronie tylko schematyczny rysunek). Dostalem w odpowiedzi zdjecia zrobione przez pracownikow sklepu. Taka obsluga mi sie podoba :> Oby tylko dzialali tak samo przy wiekszej ilosci zamowien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikul Napisano 23 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 No bardzo fajnie zapowiadajacy sie sklep trzeba go dodać do spisu na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.