zibra Napisano 9 Marca 2012 Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 No troche mimo wszystko mam rozbudzony apetyt na Drake. Zobaczymy co odpisza sklepiki A ile wazy ten amorek z przyciteta sterowka, wazyles durnykocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 10 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Mój model waży jakieś 1890 gramów z przyciętą sterówką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrnobody Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Witam. Dopiero teraz trafiłem na ten temat, ale jak się mówi lepiej później niż wcale. W każdym bądź razie mam MArcoka z 2010 roku 44 rlo rc. Nie mogę o nim złego słowa powiedzieć, choć na początku strasznie mnie denerwował, bo nie widziałem prawie żadnej różnicy między nim a poprzednim amortyzatorem to sr xcr. Ale jak go rozjeździłem to bardzo mi się dobrze na nim pomyka. Zrobiłem na nim ok 1600 km , nie ma luzów, nie schodzi anoda. Marne są naklejki (ale mam to szczerze powiedziawszy gdzieś, bo bez nich jeszcze lepiej wygląda, a że wtedy nie widać jaki to amor?......ja go kupiłem dla siebie a nie po to aby szpanować).Był problem ze skokiem na początku io z jego pracą, ale okazało się , że serwis spitolił sprawę, dlatego nie działo to tak jak powinno.). Minusem dla niektórych będzie waga tego klocka, bo bodajże waży (wg katalogu) 2160, ale ja nie mam "paranoi" wagowej i chce aby mi posłużył ten widelec przez kilka lat. Acha. Gwarancja jest na niego trzy lata (choć u autoryzowanych serwisach Marcoka mowa jest o 2 latach)> Trzeba zwrócić im uwagę na naklejce na lagu. Na razie tyle....jakby były pytanie to służę pomocą co do tego amortyzatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tosini Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Ja też szukam amorka pod v-brake do 800zł - co myślicie o tym http://www.domenasportowa.pl/product-pol-20939-Amortyzator-przedni-SR-Suntour-SF11-NRX-S-RLD-L.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Poszukalbym F1rsta takiego jak ten: http://allegro.pl/rst-first-air-platinium-100mm-i2285878454.html Lekki, z piwotami, powietrzny i tani - w zeszlym roku kupilem cos takiego do roweru swojej dziewczyny za niecale 700 zl (nowka w wersji Platinum). Co mnie pozytywnie zaskoczylo to fakt ze jest autentycznie bezawaryjny, bardzo ladnie pracuje (subiektywnie patrzac to lepiej niz moj poprzedni Recon), i spokojnie da sie ustawic zeby ladnie wybieral pod osoba lzejsza niz 50kg. No i wazy w granicach 1600g Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crun Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 czy ten amortyzator powyzej pasowalby do GF Wahoo 2010? nie wplynalby jakos negatywnie na geometrie ramy? parametry/podzespoly roweru - http://www.bikekatalog.pl/2010/rowery/1403/foto:2/ obecny amortyzator, jak w linku - Suntour SF9-XCM-V2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysa275 Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 link nie bangla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crun Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 hmm, dziwne. mi smiga http://www.bikekatalog.pl/2010/ppg_fotki/foto_big/8_55709_29_01_10.jpg - sama tabelka z wymiarami. jezdze na 19" http://www.bikepedia.com/quickbike/BikeSpecs.aspx?Year=2010&Brand=Gary+Fisher&Model=Wahoo+Disc&Type=bike jeszcze jeden link ze specyfikacja roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysa275 Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Będzie ok tylko zmierz czy ci długość sterówki przypasi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Mówimy tu o tym Firście? Geometria trochę się zmieni, w końcu to Gary Fisher z geo G2, widelce mają inny offset. Ale lepiej lekko zaburzyć geometrię niż jeździć na XCM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Zmieniłem mojego XCMa na Skareba Platinum SPV i... moje nadgarstki lubią to , nogi zresztą też, kilogram z roweru zszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crun Napisano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 czy ta rura sterowa z rst first aira nie bedzie duuuzo za dluga? 235mm; w gf wahoo 2010 ile jest? nie wiem dokladnie gdzie to zmierzyc, ale wychodzi mi jakies zaledwie 150mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raffal72 Napisano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Przecież rury sterowe zawsze są fabrycznie takie długie , je się przycina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crun Napisano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 tak, tak, juz wiem. sorry za klopot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.