Skocz do zawartości

[Amortyzator ] Jaki z pivotami

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Dopiero teraz trafiłem na ten temat, ale jak się mówi lepiej później niż wcale. W każdym bądź razie mam MArcoka z 2010 roku 44 rlo rc. Nie mogę o nim złego słowa powiedzieć, choć na początku strasznie mnie denerwował, bo nie widziałem prawie żadnej różnicy między nim a poprzednim amortyzatorem to sr xcr. Ale jak go rozjeździłem to bardzo mi się dobrze na nim pomyka. Zrobiłem na nim ok 1600 km , nie ma luzów, nie schodzi anoda. Marne są naklejki (ale mam to szczerze powiedziawszy gdzieś, bo bez nich jeszcze lepiej wygląda, a że wtedy nie widać jaki to amor?......ja go kupiłem dla siebie a nie po to aby szpanować).Był problem ze skokiem na początku io z jego pracą, ale okazało się , że serwis spitolił sprawę, dlatego nie działo to tak jak powinno.). Minusem dla niektórych będzie waga tego klocka, bo bodajże waży (wg katalogu) 2160, ale ja nie mam "paranoi" wagowej i chce aby mi posłużył ten widelec przez kilka lat. Acha. Gwarancja jest na niego trzy lata (choć u autoryzowanych serwisach Marcoka mowa jest o 2 latach)> Trzeba zwrócić im uwagę na naklejce na lagu. Na razie tyle....jakby były pytanie to służę pomocą co do tego amortyzatora.

• 1 miesiąc temu...

Poszukalbym F1rsta takiego jak ten:

http://allegro.pl/rst-first-air-platinium-100mm-i2285878454.html

Lekki, z piwotami, powietrzny i tani - w zeszlym roku kupilem cos takiego do roweru swojej dziewczyny za niecale 700 zl (nowka w wersji Platinum). Co mnie pozytywnie zaskoczylo to fakt ze jest autentycznie bezawaryjny, bardzo ladnie pracuje (subiektywnie patrzac to lepiej niz moj poprzedni Recon), i spokojnie da sie ustawic zeby ladnie wybieral pod osoba lzejsza niz 50kg. No i wazy w granicach 1600g

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...