Gość Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Prawdopodobnie naboje PRO mam prawie identyczną z tej firmy (pro), która również ma przykręcane naboje więc śmiem twierdzić, że gwint taki sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 21 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 W sumie użytkowanie takiej pompki nie wychodzi drogo, jeśli będziemy z niej korzystać tylko na wyścigach. Ba, dzięki niej nie tracimy cennego czasu. Może więc i ja bym się skusił na zakup MOlszo, ty taką masz http://www.ctbike.pl/pro-pompka-na-naboje-co2-z-nabojem-16g.html ? I naboje takie http://www.ctbike.pl/pro-naboje-co2-16g-do-pompki-2-szt.html ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 MOlszo, ty taką masz Pro-pompka na naboje CO2 z nabojem 16g - Internetowy Sklep Rowerowy | CTbike.pl | Shimano GEAX ? I naboje takie Pro-naboje CO2 16g do pompki (2 szt.) - Internetowy Sklep Rowerowy | CTbike.pl | Shimano GEAX ? Jakbyś był u mnie w domu i widział co wożę w torebce podsiodłowej Dokładnie taki zestaw, mam i polecam oczywiście po wkręceniu naboju trzeba nacisnąć czarną końcówkę i dopiero pompujemy (tylko trzeba uważać bo nabój robi się lodowaty jak to CO2 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 22 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Naboje muszą być gwintowane. Mam tą pompkę Speca i kupuję naboje Pro ... i wszystko gra. Pompka ma zaworek blokujący, tzn, żeby wydobyć CO2 po wkręceniu trzeba wcisnąć tą czerwoną część, a jak już masz dość, to puszczasz. Przepraszam za łopatologiczną instrukcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 22 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Każda podpowiedź się przyda, bo pomoże we wstępnym napompowaniu dętki przed założeniem do opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.