quartis Napisano 28 Stycznia 2012 Napisano 28 Stycznia 2012 Szukam jaką wartość ERD mają obręcze Rigida X-Space 28". Jak próbuje wejść na stronę Rigida to wyskakuje mi błąd. Mam szprychy i piasty dobrane pod Alexrims DH19 (erd 599.7). Jednak ze względów finansowych muszę poszukać coś tańszego. Może macie jakąś propozycję niedrogiej obręczy (dostępnej) o prawie takim samym ERD? Tylko i wyłącznie srebrna oraz oczkowana.
quartis Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Napisano 29 Stycznia 2012 Szukam jaką wartość ERD mają obręcze Rigida X-Space 28". Jak próbuje wejść na stronę Rigida to wyskakuje mi błąd. Mam szprychy i piasty dobrane pod Alexrims DH19 (erd 599.7). Jednak ze względów finansowych muszę poszukać coś tańszego. Może macie jakąś propozycję niedrogiej obręczy (dostępnej) o prawie takim samym ERD? Tylko i wyłącznie srebrna oraz oczkowana. Udało mi się znaleźć. Jak ktoś zainteresowany to link do pdf http://shop.ses-sandmann.de/templates/xt_ses/img/ses/ERD.pdf
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.