Skocz do zawartości

[Rower] Merida Juliet 20-V czy Trek Skye S

agnstep

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Który z powyższych jest lepszy? Czy może coś innego w przedziale ok. 1200-1300 (MTB głównie po lesie, damska rama)?

TREK ROWERY GORSKIE,SZOSOWE, TREKINGOWE 2011

Rowery Merida - rowery, części, osprzęt, akcesoria rowerowe - producent i dystrybutor rowerów

Z góry dziękuję za rady

Pozdrawiam

A jaki rozmiar ramy potrzebujesz ? Mam do sprzedania treka skye sl 2011 w ramie 16 cali, na gwarancji,po przegladzie, jak nowy, bez ryski. Przejechal 400 km :) za 1300 zl.

Napisano

A jaki rozmiar ramy potrzebujesz ? Mam do sprzedania treka skye sl 2011 w ramie 16 cali, na gwarancji,po przegladzie, jak nowy, bez ryski. Przejechal 400 km :) za 1300 zl.

Dzięki, ale nie. Mam na oku do kupna nowy w mieście, gdzie mieszkam. A jak rower w użytkowaniu? Czemu sprzedajesz?

Napisano

Dzięki, ale nie. Mam na oku do kupna nowy w mieście, gdzie mieszkam. A jak rower w użytkowaniu? Czemu sprzedajesz?

Bardzo wygodna rama, geometria super. Nie mam zadnych zastrzezen co do roweru, i szczerze CI polecam treka. Ja mam wersje Sl na v-brake perlowo - biala. Sprzedaje, poniewaz chce sie przesiasc na cos lepszego, chociaz lezka mi sie kreci w oku, bo to naprawde fajny rower :)

Napisano

Zależy jak będzie używany rower. Moja żona już drugi rok ujeżdża powyższą Meridę i jak na razie żadnych problemów. Fakt że tylko rekreacyjnie i większość czasu po asfalcjie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...