michal85 Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 witam wszystkich! widze ze dawno nikt nie wspominal o lodzkich sklepach rowerowych w lodzi. ja ostatnio pare zwiedzilem bo mialem zamiar kupic rower(i sie udalo;KTM Tuxon) ale podejscie do klienta bywa rozne! moze nie ubieram sie u armaniego ale rower chcialem kupic. jak juz wczesniej byly kiepskie opinie o panu z ul.kopernika(w okularach)tak nic sie nie zmienilo. ale to jest wyjatek naszczescie! dobra rada sluza na ul.radwanskiej (polecam) i kilinskiego. a jakie sa wasze wrazenia? aajj sorry! ja sie rozpisalem a umknal mojej uwadze fakt ze jest na temat lodzkich sklepow forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas18 Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Nie wiem czy wiesz ale na klawiaturze można robić także wielkie litery, a używając alt i jakąś literkę można uzyskać fascynujące znaki typu: ó,ł,ż,ź itp. A czytając twoją wypowiedź nie wiadomo co się takiego stało się na ulicy Kopernika, że tak się podburzyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal85 Napisano 27 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 wiem ze z altem mozna napisac wspaniale znaki ale mam kontuzje reki i pisze tylko jedna co mnie bardzo drazni. a na kopernika to mialem wrazenie ze chce sie mnie pozbyc i nie chcial mi doradzic ktory sprzet wybrac i moze dlatego mam zle wrazenia tym bardziej ze mialem pieniadze przy sobie na rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 To nie tyczy się tylko sklepów w Łodzi. Swego czasu miałem niedaleko siebie sklep, gdzie pan obsługujący był tak miły dla klienta, że wypadało na samym początku w ogóle przeprosić, że do sklepu się weszło. Ale sklepu już nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 27 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 kontuzja ręki nie zwalnia od stosowania znaków interpunkcyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 sklepach rowerowych w lodzi Ciekawe co na to pani Lodzia i równie ciekawe gdzie ona zmieściła te sklepy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 28 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 nie no nie zdzierżę - przeczytałem tę wypowiedź raz jeszcze i nic nie zrozumiałem, z wyjątkiem tego że jest w to zamieszana jakaś pani Lodzia... zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 28 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Przenoszę dalszą dyskusję do [Łódź] Sklepy rowerowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.