ci4cho Napisano 26 Stycznia 2012 Napisano 26 Stycznia 2012 Witam. Chciałbym się zorientować czy w Poznaniu jest jakaś sekcja kolarska, albo coś w stylu klubu rowerowego - mam 16 lat i chciałbym zacząć ćwiczyć jakoś w klubie chociaż nie wiem czy "warunki", więc przy okazji chciałbym przy okazji się troszkę więcej na temat warunków bycia członkiem takiej sekcji/klubu. Pozdrawiam ci4cho
ci4cho Napisano 26 Stycznia 2012 Autor Napisano 26 Stycznia 2012 Jak najbardziej szosa. Na MTB to po paru kilometrach by mnie zbierali. xD
YgreK Napisano 26 Stycznia 2012 Napisano 26 Stycznia 2012 Jeśli chodzi o szosę w okolicach Poznania... W samym Poznaniu - KS Stomil Poznań Pod poznaniem: UKS Jedynka Limaro Kórnik GKS Tarnovia Tarnowo Podgórne Kontaktów i innych klubów możesz jeszcze poszukać tutaj: http://www.wzkol.pl/sub_4.php?id=adresy_klubow Pozdrawiam YgreK
Galica Napisano 27 Marca 2012 Napisano 27 Marca 2012 Jeśli chodzi o szosę w okolicach Poznania... W samym Poznaniu - KS Stomil Poznań Pod poznaniem: UKS Jedynka Limaro Kórnik GKS Tarnovia Tarnowo Podgórne Kontaktów i innych klubów możesz jeszcze poszukać tutaj: Wielkopolski Związek Kolarski Pozdrawiam YgreK A jeśli chodzi o klub MTB to co możesz polecić?
YgreK Napisano 27 Marca 2012 Napisano 27 Marca 2012 Na tamtej liście tez poznajdujesz kluby MTB. Ja jeżdżę w Taris Puszczykowo.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.