elkaziorro Napisano 25 Stycznia 2012 Napisano 25 Stycznia 2012 Witam, postanowiłem przedstawić Wam swój rower. Nie jest to może jakaś wysoka półka, ale póki co, jestem z niego zadowolony. Składany z tego, co miałem pod ręką, w zasadzie poza ramą resztę części miałem na stanie w garażu. Rama zakupiona w lecie 2011 roku. Oto rozpiska: Rama - Giant XTC Amortyzator przedni - SR Suntour Epicon Mostek - Oxygen Kierownica - Oxygen Gripy - Ritchey Sztyca - Truvativ Stylo Race Siodełko - San Marco Hamulce - Shimano 486/ Tarcze XT 160 Manetki - Shimano XT Przerzutka tył - Shimano XT Przerzutka przód - Shimano Deore Korba - Shimano Deore FC - M590 Kaseta - Shimano XT Łańcuch - Shimano HG93 Koła - Mavic XC 317 disc Opony - Continental Race King 2,2 Pedały - Shimano PD-M520 Plany: - na pewno siodełko - już do mnie idzie Selle Italia SLR - prosto od Majki z jej autografem - hamulce, bo mimo, że ważę nie wiele, niestety 486 są naprawdę kiepskie. Reszta będzie wymieniona w miarę zużycia, bo generalnie nie mam ciśnienia na nowości, póki to co mam jeszcze działa. Tym bardziej, że rower to nie jedyne hobby na które wydaję pieniądze Kilka fotek: wersja pomaratonowa wersja asfaltowa: i wersja zimowa: To chyba tyle Pozdrawiam Łukasz
Renn Napisano 25 Stycznia 2012 Napisano 25 Stycznia 2012 Widzę ze ostatnio jak widziałem rowerek to sie trochę pozmieniało Czy mi sie zdaje czy koła zmieniłeś ? na Shimano , bo w opisie masz jeszcze stare maviki
elkaziorro Napisano 25 Stycznia 2012 Autor Napisano 25 Stycznia 2012 Nie, to dalej są maviki, tylko taka "specjalna" wersja
Krzysi3kk Napisano 25 Stycznia 2012 Napisano 25 Stycznia 2012 Chcesz założyć siodełko z takim autografem do roweru ? Ja bym sobie wybudował jakoś gablotke i tam trzymał...
Zazi Napisano 25 Stycznia 2012 Napisano 25 Stycznia 2012 Tak z ciekawości. Wygrałeś to siodełko w konkursie?
elkaziorro Napisano 25 Stycznia 2012 Autor Napisano 25 Stycznia 2012 Siodełko jest po to, żeby było przy rowerze, "ołtarzyk" mogę sobie z czego innego zrobić I w ten sposób będę miał Majkę zawsze przy sobie będąc w trasie I tak, wygralem je w konkursie
Mod Team safian Napisano 26 Stycznia 2012 Mod Team Napisano 26 Stycznia 2012 No, akurat mieć Majkę przy sobie fajnie, ale czy na pewno na siodełku najlepiej? Wytrze się autograf i będzie smutno
elkaziorro Napisano 26 Stycznia 2012 Autor Napisano 26 Stycznia 2012 Jak się nie ma, co się lubi... Lepiej na siodełku, niż w ogóle Gdyby na tym siodełku nasza mistrzyni startowała na MŚ bądź Olimpiadzie, to oczywiście inaczej bym je potraktował, zapewne stałoby w gablotce. Ale w tym przypadku jest to po prostu nowe siodełko z autografem Mai, zresztą jak wspomniałem, nie jest to jedyna rzecz z jej autografem, którą posiadam. A jak się wytrze, to Maja poprawi
elkaziorro Napisano 27 Stycznia 2012 Autor Napisano 27 Stycznia 2012 I dzisiaj przyszło siodełko Zysk wagowy w porównaniu z tym co mam obecnie to 167 g, czyli całkiem sporo, ale ten autograf... Nie da się go przeliczyć na żadne gramy
Eper Napisano 27 Stycznia 2012 Napisano 27 Stycznia 2012 No jak nie, jak się zetrze to będziesz miał zysk o jakieś 0.00000001 grama
Beskidek Napisano 29 Marca 2012 Napisano 29 Marca 2012 Podpis Majki = hipertrofia sercowa, taka duma musi Cię rozpierać :D
elkaziorro Napisano 30 Marca 2012 Autor Napisano 30 Marca 2012 No nie powiem, jestem z siebie dumny I wbrew obawom na siodełku zrobiłem już ok 700 km i autograf cały i zdrowy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.